Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مشاور محیط زیست و آلودگی هوای شهردار تهران گفت: اگر سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل، ساخت و ساز، مال‌های تجاری، خدمات روزانه و … همراه با سود و جذابیت باشد، به سمت همکاری با شهرداری گام برمی‌دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهر، مناف هاشمی ضمن اشاره به اهمیت موضوع «سرمایه گذاری در شهر تهران» بیان کرد: سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی می‌تواند در تمامی زیرمجموعه‌های شهرداری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه معاونت‌ها و زیرمجموعه‌های شهرداری نظیر پسماند، میادین میوه و تره بار، ورزش و … می‌توانند از فرصت سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کنند.
مشاور شهردار تهران با طرح این پرسش که چرا امروز باید مراکز ورزشی شهرداری توسط خود مدیریت شهری اداره شود، پاسخ داد: این مراکز باید به دست بخش خصوصی سپرده شوند تا آن‌ها مراکز ورزشی را بازسازی و از آن درآمدزایی کنند. این‌کار سبب می‌شود تا هزینه‌ای بر دوش شهرداری نباشد و علاوه بر آن بخش خصوصی به شهرداری اجاره هم پرداخت کند. استفاده از BOND (اوراق قرضه) در سطح جهان در حال اجراست که تهران هم می‌تواند از آن الگوبرداری کند.
هاشمی در ادامه یادآور شد: طی فرصت کوتاهی که معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بودم، سرمایه گذاری بخش خصوصی در معاونت تحقق یافت. دو اقدام بزرگ با همکاری بخش خصوصی و همچنین از طریق تبصره‌های قانون بودجه [که کمتر شهرداری‌ها به آن توجه می‌کردند] به نتیجه رسید.
وی درباره چگونگی جذب سرمایه گذار برای این دو اقدام، توضیح داد: برای عقد قرارداد واگن ملی و اتوبوس برقی از سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده شد. برای خرید 50 دستگاه اتوبوس برقی در خط جمهوری، دولت 170 میلیارد تومان یارانه به شهرداری پرداخت و مابقی هزینه را بخش خصوصی سرمایه گذاری کرد؛ سهم دیگر بخش خصوصی نیز یارانه‌های مرتبط با بهینه سازی مصرف سوخت بود.
مشاور شهردار تهران با تأکید بر اینکه پیشنهادات خوبی در قوانین بودجه‌ای کشور برای شهرداری‌ها وجود دارد که استفاده از آن، مستلزم جذاب کردن کار برای بخش خصوصی است، عنوان کرد: اگر سرمایه گذاری برای بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل، ساخت و ساز، مال‌های تجاری، خدمات روزانه و … همراه با سود و جذابیت باشد، به سمت همکاری با شهرداری گام برمی‌دارد.
هاشمی با بیان اینکه هفته گذشته، بیش از 200 بسته سرمایه گذاری با محوریت‌های مختلف در همایش «فرصت‌های سرمایه گذاری» ارائه شد که همین موضوع می‌تواند فرصتی برای آشنایی بخش خصوصی باشد، گفت: متأسفانه طی سال‌های گذشته در حوزه‌های مدیریت شهری، اعتماد بخش خصوصی به کارفرما از بین رفته است و ترجیح می‌دهد که منابع خود را در جای مطمئن‌تری سرمایه گذاری کند.
وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: در دوره‌ای که معاون بودم، 10 پیشنهاد مطرح شد که در نهایت برای دو موضوع با بخش خصوصی به تفاهم رسیدیم. این موضوع نشان‌دهنده عدم قابل اعتماد بودن حوزه مدیریت شهری برای بخش خصوصی است.
به گفته مشاور محیط زیست و آلودگی هوای شهردار تهران؛ همایشی که اخیرا برگزار شد به شناخت بسته‌ها، طرح توجیهی و آورده سود و برگشت سرمایه بخش خصوصی کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران برای بخش خصوصی شهردار تهران سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۰۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مرادی نراقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: با همکاری صندوق توسعه و احیا در حال طی مراحل قانونی و آماده‌سازی بسته مزایداتی بناهای استان مرکزی هستیم و امید است در نیمه اول سال جاری بناهای تاریخی استان را از طریق صندوق توسعه و احیا وارد مزایده کنیم.

وی افزود: کاروانسراهای مشهد میقان، ورده، کهک در دلیجان، خشکه رود در زرندیه، حمام تاریخی مامونیه، خانه تاریخی معتمدالایاله و آسیاب جفتی در آشتیان از بناهایی است که در حال آماده‌سازی و طی مراحل قانونی برای برگزاری مزایده و جذب مشارکت مردمی در مرمت و احیا است.

مرادی نراقی با بیان اینکه کاروانسرای دو دهک، موزه مفاخر، خانه حسن‌پور و عمارت امیر مفخم خمین به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون در حال بهره‌برداری است، تصریح کرد: ۲ بنا هم که در سالیان گذشته به بخش خصوصی واگذار شده بود به علت عدم تحقق تعهدات از سوی سرمایه‌گذار به سرمایه‌گذار دیگری واگذار خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصریح کرد: از گذشته بسیار دور، استان مرکزی در مسیر جاده ادویه و بعدها نیز در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است و یکی از کریدورهای فعال تجارت در گذشته از غرب به شرق ایران از این استان عبور می‌کرد.

وی اضافه کرد: این امر باعث شده تا کاروانسراهای زیادی در این منطقه تأسیس شد.

حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست

مرادی نراقی، حفاظت و احیای بنا را بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناها به بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: رویکرد صندوق توسعه و احیا در واگذاری بناها آگاهانه و کارشناسی شده است و این امر باعث تسهیل فرآیند جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مرمت و احیای بناهای تاریخی می‌شود.

وی تاکید کرد: در سالیان گذشته تنها به بناهایی توجه شد که ایده‌آل بوده و به بخش خصوصی واگذار شدند در حالی که اکنون توجه به بناهایی که به حال خود رها شده و شرایط مساعد ندارند، مورد توجه ویژه است.

مرادی نراقی گفت: باید دورنمایی از سرمایه‌گذاری روی بناهای تاریخی و مدت بازگشت سرمایه و همچنین سود حاصل از سرمایه‌گذاری در هر بنا به صورت منطقی و کارشناسی شده تخمین زده شود و برای سرمایه‌گذاران ترسیم شود چرا که این امر، رغبت بیشتری از سوی سرمایه‌گذاران برای مشارکت در مرمت و احیای بناها شاهد خواهیم بود.

کد خبر 6088358

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری