Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک مطالعه جدید در آمریکا نشان می‌دهد مصونیت ناشی از واکسیناسیون در برابر کووید-۱۹ کوتاه مدت و تزریق دُزهای یادآور حائز اهمیت است.

به گزارش ایسنا، از زمانیکه واکسن‌های کووید-۱۹ برای اولین بار به منظور مصونیت در برابر کروناویروس و بیماری ناشی از آن در دسترس قرار گرفتند، ابهامات زیادی در مورد مدت زمان ماندگاری مصونیت و اینکه چه زمانی ممکن است لازم باشد دُز یادآور تزریق شود، وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون، تیمی از متخصصان به رهبری اساتید دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ییل و دانشگاه کارولینای شمالی بر این باورند که مصونیت قوی پس از واکسیناسیون کوتاه مدت است.

متخصصان بر این باورند: خطر ابتلا به عفونت که در آن فرد با وجود واکسینه شدن به بیماری مبتلا می‌شود، به نوع واکسن بستگی دارد. بر اساس این مطالعه، واکسن‌های مبتنی بر mRNA (فایزر و مدرنا) بیشترین مدت زمان مصونیت را به همراه دارند که تقریبا سه برابر طولانی‌تر از مصونیت ناشی از ابتلا به بیماری در گذشته و تزریق واکسن‌های جانسون و جانسون و آسترازنکاست.

در این برسی آمده است: واکسن‌های mRNA بالاترین سطح واکنش آنتی‌بادی را دارند.

به گزارش مدیکال اکسپرس، به گفته محققان، مصونیت در برابر عفونت مجدد مستلزم به ‌روز شدن واکسن‌هایی است که برای مقابله با تغییرات ویروسی که به عنوان بخشی از تکامل طبیعی آن است، سازگار شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان کروناویروس کووید 19 واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است