Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@03:54:21 GMT

نسلی که نباید نامش طلایی باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۳۳۳۹

نسلی که نباید نامش طلایی باشد

این روزها از برخی بازیکنان تیم ملی والیبال که عملکرد خوبی در لیگ ملت‌ها داشته‌اند تعریف و تمجیدهای عجیبی می‌شود که این مساله می‌تواند در بلندمدت به ضرر آنان شود.

به گزارش مشرق، تیم ملی والیبال ایران امسال با ترکیبی متفاوت نسبت به دوره پیشین لیگ ملت‌ها در این تورنمنت شرکت کرد. این تیم در هفته ابتدایی لیگ ملت‌ها از ۴ بازی خود صاحب ۲ پیروزی شد؛ نتیجه‌ای که حداقل روی کاغذ، قابل قبول بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه اکثر بازیکنان تیم ملی سابقه بازی در چنین تورنمنتی را نداشتند و سرمربی این تیم هم بارها عنوان کرده بود که هدف از حضور در لیگ ملت‌ها کسب تجربه است، با این حال هجمه‌های زیادی علیه بازیکنان و کادرفنی این تیم شکل گرفت.

با وجود این هجمه‌ها و فشاری که روی تیم ملی بود این تیم به یکباره متحول شد و توانست مقابل تیم‌های قدرتمندی همچون لهستان، آمریکا، صربستان و اسلوونی به پیروزی برسد و ناباورانه به مرحله نهایی این رقابت‌ها صعود کند. این نتایج باعث شد تعریف و تمجیدها از تیم ملی جای انتقادات را بگیرد و بسیاری از مردم و حتی منتقدان عنوان کنند که نسل جدید تیم ملی همچون نسل پیشین این تیم نسلی «طلایی» است و بازیکنانی مثل امین اسماعیل‌نژاد، امیرحسین اسفندیار، مهدی جلوه و .... ستاره‌های جدید والیبال ایران محسوب می‌شوند.

واقعیت این است که جو ستاره‌سازی که در والیبال ایران وجود دارد همچون سمی است که می‌تواند درخت این رشته را بخشکاند. چگونه می‌شود بازیکنی که هنوز سن و سالش به ۲۰ نرسیده و تعداد بازی‌های ملی‌اش دورقمی نشده دارای چندین فن‌پیج در فضای مجازی باشد؟ حتی بزرگان والیبال دنیا مثل انگاپت هم اینگونه و تا این حد مورد توجه مردم کشورش نیستند.

 ملی‌پوشانی که در رشته‌های مختلف ورزشی برای کشورمان به میدان می‌روند و افتخارآفرینی می‌کنند طبیعتا باید مورد احترام جامعه قرار بگیرند؛ اما در بیشتر مواقع این احترام آنقدر بیش از حد می‌شود که برخی از آنها را دچار وهم می‌کند. همین مسئله باعث می‌شود ملی‌پوشان حضورشان در تیم‌های ملی را به مثابه لطفی بدانند که در قبال این تیم‌ها داشته‌اند. این موضوع در والیبال چشمگیرتر است و اغراق در تعریف و تمجید از بازیکنان تیم ملی که رسانه‌ها هم در آن دخیل هستند سبب شده تا اینگونه به نظر برسد که ملی‌پوشان والیبال ایران ستاره‌هایی دست‌نیافتنی هستند.

یکی از مهمترین مشکلاتی که در گذشته گریبانگیر والیبال ایران بود و باعث شد این تیم دچار رکود شود همین ستاره‌سازی‌های افراطی بود که باعث شد مشکلات زیادی گریبانگیر تیم ملی شود. در چنین شرایط مدیریت بازیکنان هم سخت می‌شود و انرژی زیادی را از کادرفنی تیم ملی می‌گیرد؛ چرا که بازیکنی که خودش را ستاره می‌پندارد و تصور می‌کند که نامش بزرگتر از تیم ملی است دیگر در خدمت تیم نخواهد بود و حتی در مقام تصمیم‌گیری برای تیم ملی هم برخواهد آمد.

در گذشته ستاره‌سازی تا جایی پیش رفت که این تصور به وجود آمده بود تغییر نسل تیم ملی باعث سقوط این تیم خواهد شد؛ اما نه تنها اینگونه نشد که تیم ملی فعلی بدون حضور برخی از بازیکنان کلیدی خود توانست نتایج خیره‌کننده‌ای در مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ها کسب کند. با این حال القابی همچون «نسل طلایی» می‌تواند سدی برای پیشرفت این تیم باشد.

حالا که خون تازه‌ای به تیم ملی والیبال تزریق شده باید مراقب بود که اتفاقات گذشته برای این تیم رخ ندهد. والیبال ایران پس از سال‌ها رکود در مسیر پیشرفت قرار گرفته و باید امیدوار بود کادرفنی تیم ملی به این مسائل اشراف داشته باشد و اجازه رخ دادن اتفاقات غیرطبیعی را ندهد تا به معضلاتی همچون بازیکن‌سالاری گرفتار نشود.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت امیرحسین اسفندیار امین اسماعیل نژاد تیم ملی والیبال ایران لهستان صربستان اسلوونی لیگ ملت های والیبال خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت والیبال ایران لیگ ملت ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۳۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل یک سمن در این حوزه باشیم، روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا مصطفی نباتی نژاد امروز سیزدهم اردیبهشت در همایش اهمیت ، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از زحمات فعالان در حوزه ایمنی که در ارتقا کیفیت حکمرانی مدیریت شهر مؤثر است اظهار کرد: تمام ذی‌نفعان کیفیت حکمرانی را قضاوت می‌کنند، این در حالی است که همه ما هم سرنوشت هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین نسلی است، افزود : الزام شهرداری به بحث یکپارچه‌سازی HSE در قالب طرحی در شورای شهر اصفهان به تصویب رسید، ایده‌ای که خود فعالان و کسانی که دغدغه این موضوع را در شهرداری داشتند به مثابه شهراندیشان مطرح شد .

نباتی‌نژاد افزود: حدود ۱۰ ماه از تصویب این طرح می‌گذرد و اقدامات همه در مسیر تعریف شده پیش می‌رود، در صورت نیاز به اصلاحیه و بازبینی این مصوبه بازخوردها را نیز احصا می‌کنیم.

وی با اشاره به ابعاد مختلف سلامت و تاکید بر اینکه سلامت فقط بعد جسمی ندارد تصریح کرد : HSE باید از موضوع سلامت جسمی فراتر رود و مراقب روح و روان جامعه فعال در مدیریت شهر و مردم باشیم.

نباتی نژاد با اشاره به ارتقا نظام HSE در مدیریت شهری و ارتباط آن با حکمروایی مشارکت مبنا گفت : اگر هر کاری که می‌کنیم نگاه به ذی‌نفعان نداشته باشیم و مشارکت آن‌ها را همراه نکنیم ، اثر بخشی آن کار پایین خواهد بود .

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به الگوی سنتی حکمروایی در دو بخش شهروند و شهرداری ادامه داد: شهروندان در سطح شهر هر روز انتظار کیفیت خدمات در عرصه‌های مختلف را دارد از سوی دیگر هم شهرداری نیز از شهروندان انتظاراتی را دارد، اگر شهرداری مثل اصفهان بدون عنصر مشارکت مردم، شهر را به متعال‌ترین شهر دنیا تبدیل کند، نسبت اعتماد عمومی در این شهر در مقایسه با شهری که تلاش نمی‌کنند اما عنصر مشارکت در آن تعریف می‌شود، قطعاً تعلق خاطر شهروندان و اعتماد عمومی در آن مسیر بالاتر است.

وی به ارتقا شهروندان در سه بخش شهربان، شهر اندیش و شهریار در نگاه حکمروایی مشارکت مبنا گفت: ارتقای کیفیت حکمرانی در عرصه مشارکت برای ما بسیار مهم است.

نباتی نژاد ادامه داد : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل سازمان‌های مردم نهاد در این حوزه باشیم تا روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

کد خبر 750023

دیگر خبرها

  • به بهانه روز معلم + فیلم
  • آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است
  • پول چینی‌ها تصمیم ستاره جنجالی والیبال را تغییر داد
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...
  • هواداران سپاهان با شعارهای طلایی در ورزشگاه آزادی +فیلم
  • تاریخچه دیدارهای الکلاسیکوی ایران / اردیبهشت‌ طلایی‌رنگ است
  • تاریخچه دیدارهای الکلاسیکوی ایران / اردیبهشت‌ماه طلایی‌رنگ است
  • واکنش عرب‌ها با دیدن نیسان طلایی ایرانی (فیلم)