Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@21:04:07 GMT

جزئیات طرح «دارویار» در سومین روز اجرا

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۴۵۲۸

جزئیات طرح «دارویار» در سومین روز اجرا

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با اجرای طرح «دارویار»، توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران فارغ از سطح درآمد آن‌ها انجام می‌شود به گونه‌ای که همه دهک‌های درآمدی جامعه با «دارویار» از یارانه دارو، بهره مند می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پدرام پاک آیین با بیان اینکه با اجرای دارویار، پرداخت از جیب بیماران ثابت می‌ماند، افزود: در مواردی با توجه به افزایش پوشش بیمه‌ای دارو و پرداخت یارانه سلامت، شاهد کاهش پرداختی از جیب مردم خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: قبل از اجرای طرح «دارویار»، ۶ میلیون از افراد فاقد بیمه، شناسایی شده و به صورت رایگان تحت پوشش بیمه همگانی سلامت قرار گرفتند. در این طرح برای دارو‌هایی که پیش از این تحت شمول حمایت‌های بیمه‌ای نبودند، پوشش بیمه‌ای برقرار شد.

دستیار رسانه‌ای وزیر بهداشت تصریح کرد: بنا به نظر صاحبنظران حوزه دارو، با اجرای دارویار کمبود‌های دارویی کشور به طور چشمگیری کاهش می‌یابد، الگوی مصرف دارو اصلاح و تقاضای القایی دارو کمتر می‌شود.

پاک آیین با بیان اینکه تغییر قیمت دارو فقط برای دولت و بیمه‌ها اعمال می‌شود و متوجه بیمار نخواهد بود، یادآور شد: در صورت مراجعه بیمار با نسخه پزشک، میزان پرداختی وی نسبت به قبل تغییری نمی‌کند. در واقع در این طرح، قیمت دارو‌ها افزایش می‌یابد، ولی ساز و کار حمایتی به گونه‌ای طراحی شده که این افزایش قیمت تماما توسط بیمه‌ها پوشش داده می‌شود.

وی گفت: وضعیت پرداخت از جیب مردم در دارو‌هایی که در حال حاضر تحت پوشش بیمه هستند، تماما توسط بیمه‌ها جبران خواهد شد. همچنین برای اولین بار، مبنای پوشش بیمه که تا پیش از این حداقل قیمت دارو در بازار بود، به قیمتی که بیشترین سهم بازار را دارد، تغییر کرده است که در نتیجه پرداخت از جیب مردم برای این دسته دارو‌ها ثابت مانده و در برخی اقلام، کاهشی می‌شود. به عنوان مثال در داروی تراستوزومب یا در داروی کپسیتابین که برای بیماران شیمی درمانی استفاده می‌شوند، پرداختی بیمار به صورت قابل توجهی نسبت به قبل کاهش پیدا کرده است.

سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در حوزه دارو‌هایی که در حال حاضر تحت پوشش بیمه نیستند هم برای ۳۶۶ قلم داروی ضروری و پرمصرف، پوشش بیمه‌ای طوری تعیین شد که پرداختی بیماران در هنگام تهیه این دارو‌ها پس از اجرای طرح نسبت به قبل از اجرای آن، ثابت بماند.

پاک آیین ادامه داد: در مورد دارو‌هایی که تهیه آن نیاز به نسخه پزشک ندارد (OTC) هم با توجه به اینکه از قبل هم ارز دولتی به این دارو‌ها تخصیص داده نمی‌شد، بنابراین این دارو‌ها افزایش قیمتی نخواهند داشت. از سوی دیگر، ۱۱۹ قلم از این دارو‌ها که مصرف بیش تری دارند، با تایید شورای عالی بیمه، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند؛ بنابراین پرداخت از جیب مردم برای این دارو‌ها با ارائه نسخه پزشک و در مسیر بیمه‌ای، کاهش پیدا می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دارویار سلامت بیمه حمایت بیمه پرداخت از جیب تحت پوشش بیمه دارو هایی جیب مردم دارو ها بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)

عصر ایران ــ چند وقتی است پوشش کارکنان داروخانه‌ها از تامین دارو مهمتر شده است. به تازگی اخباری منتشر شده که می‌گفت سهمیه داروی داروخانه‌ها بستگی به حجاب کارکنان آن دارد.

گزارش را این‌جا ببینید

وزارت بهداشت بعد از آن خبر را تکذیب کرد و روابط عمومی وزارتخانه گفت منظور از این دستورالعمل  تفکیک پرسنل و مسئول فنی بوده است. حدود یک سال پیش هم خبر اجبار پوشیدن مقنعه  برای کارکنان داروخانه‌ها منتشر شد. انتشار این اخبار در حالی است که بیماران در ایران با معضل جدی کمبود دارو مواجهند و وظیفه وزارت بهداشت تامین دارو برای بیماران است. این گزارش را در این باره ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت : چرا آمار مرگ و میر بیماران خاص را منتشر نمی‌کنید؟ هشدار وزارت بهداشت: سهمیه داروی داروخانه ها با توجه به وضع حجاب کارکنان تعیین می‌شود!

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز