Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیروس محمودیان روز شنبه در نشست ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مهاباد اظهار کرد: در حال حاضر این استان با تحت پوشش قرار دادن حدود ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت هدف، رتبه بیستم را در کشور داراست که این میزان برای آذربایجان غربی کافی نبوده و باید افزایش پیدا کند.

وی با تاکید بر شناسایی روستاییان و عشایر فاقد بیمه و زیرپوشش بردن این افراد افزود: جامعه هدف این صندوق متنوع بوده و علاوه بر کشاورزان، روستاییان و عشایر، کشاورزان و باغداران ساکن شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، رانندگان، فعالان حوزه صنایع دستی، قالی بافان، مشاغل ۳۲۰ گانه مرتبط با کشاورزی، کارگران فصلی و ساختمانی و زنان سرپرست خانوار را نیز دربرمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی یکی از اهداف دولت سیزدهم را زیرپوشش بردن اقشار فاقد بیمه به ویژه چهار دهک پایین جامعه عنوان کرد و یادآور شد: هر فرد می‌تواند با مراجعه به ۹۸ دفتر کارگزاری این بیمه در سطح استان به صورت سالانه خود را بیمه کند.

محمودیان با بیان اینکه همه اقشار جامعه نیازمند بیمه اجتماعی هستند، اظهار کرد: اقشار آسیب‌پذیری چون روستاییان و کشاورزان از اولویت و ضرورت بیشتری برای زیرپوشش قرار گرفتن بیمه برخوردار هستند.

وی با تاکید بر تبلیغات رسانه ای برای جل اعتماد مردم برای برخورداری از مزایای این صندوق افزود: امسال پیش بینی شده است ۶۰ هزار نفر از جمعیت هدف در آذربایجان غربی زیرپوشش این صندوق قرار گیرند که برای دستیابی به این امر همه کارگزاران را بسیج کرده ایم تا با همکارای ادارات و دستگاه های اجرایی این امر را محقق سازند.  

وی با بیان اینکه در مهاباد نیز هم اکنون هشت هزار نفر از جمعیت هدف این شهرستان زیرپوشش این صندوق هستند که آمار پایینی است و تلاش می شود این آمار امسال به ۱۲ هزار نفر برسد، افزود: در حال حاضر شهرهای بوکان، ارومیه و خوی بیشترین تعداد بیمه شدگان این صندوق را در استان به خود اختصاص داده اند.

مزایای صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر برای اقشار آسیب پذیر جامعه بیان شود 

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری مهاباد نیز در این نشست با تاکید بر تأمین رفاه عمومی روستاییان و بهرمندی آنها از مزیت های بیمه گفت: باید مزایای متعدد صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر برای اقشار آسیب پذیر جامعه بیان شود. 

خشایار صنعتی ضمن تاکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و تشریح اهداف و مزایای این صندوق برای جامعه هدف افزود: اعتمادسازی نفش مهمی در آگاه سازی و جلب نظر مردم برای برخورداری از این صندوق دارد.

وی با اشاره به لزوم برگزاری همایشی در این زمینه برای اطلاع رسانی عموم مردم به ویژه روستاییان در این شهرستان یادآور شد: در کنار اطلاع رسانی و آگاه سازی باید مشوق هایی نیز برای مردم توسط دست اندرکاران این صندوق ارایه شود. 

به گزارش ایرنا، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال ۱۳۸۴ با مصوبه هیات دولت و به منظور حمایت از روستائیان و عشایر و کشاورزان در ایران تاسیس شد تا این اقشار نیز زیرپوشش حمایت‌های اجتماعی قرار گیرند.

این صندوق یکی از صندوق‌های چهارگانه و زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و رویکرد آن ارائه خدمات بیمه اجتماعی بلندمدت به کشاورزان، روستاییان و عشایر در بخش‌های مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت است.

علاوه‌بر روستاییان و عشایر کارکنان شرکت‌های فنی مهندسی و شبه کشاورزی مستقر در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و کارکنان شرکت‌های نظام دامپزشکی نیز می‌توانند تحت پوشش این صندوق قرار گیرند.

تمامی روستاییان و عشایر و کشاورزان غیرساکن که بالای ۱۸ سال سن دارند، می‌توانند با مراجعه به کارگزاری‌ها خودشان را تحت پوشش این صندوق قرار دهند تا بتوانند در زمان تهدید معیشت خانواده با عزت و کرامت از مزیت‌هایی که صندوق فراهم کرده است، استفاده کنند.

برچسب‌ها مهاباد صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان غربی تاکتیک اطلاع رسانی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان غربی مهاباد صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان غربی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اجتماعی روستاییان و عشایر صندوق بیمه اجتماعی آذربایجان غربی پوشش این صندوق اطلاع رسانی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد

تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای در شرف تعطیلی، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار و کارگری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم دیدار رئیس جمهور با کارگران، گزارشی از عملکرد فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و اظهار کرد: به روایت‌های متعدد و با راستی‌آزمایی امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون شغل ایجاد شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش رسمی بالغ بر ۷۵۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است، یعنی اشتغال منهای بازنشستگان و مشمولان بیمه بیکاری و این به آن معناست که ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی که خالص آن ۷۵۰ هزار نفر می‌شود.

وزیر کار تاکید کرد: از سوی دیگر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تامین منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سیاست‌های ابلاغی تامین اجتماعی نیز اقداماتی انجام داده است. پس از ابلاغ سیاست‌ها همکاران ما در دولت در بخش‌های مختلف بسیج شدند و اقدامات مهمی را انجام دادند.

مرتضوی ادامه داد: گسترش بیمه اجتماعی پایه برای دانشجویان و زنان خانه‌دار، ایجاد پوشش بیمه درمان پایه رایگان از طریق بیمه سلامت برای ۵ دهک اول درآمدی، استقرار سامانه پایش فقر و شناسایی کامل فقرا، افزایش مستمری مددجویان کمیته امام (ره)، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، تدوین برنامه‌های راهبردی برای اصلاح صندوق‌های بازنشستگی، حمایت از کودکان دارای سوءتغذیه و بازمانده از تحصیل، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، پوشش هزینه‌های درمان ناباروری و بیماری‌های خاص، ایجاد ثبات و امنیت شغلی و حمایت از مشاغل ایجادی، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهایی که در شرف تعطیل بودند، به ظرفیت اسمی رساندن سایر کارخانه‌ها که از ۱۰ هزار واحد عبور کرد، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله مهم‌ترین اقدامات وزارت کار است. ‌

کد خبر 749370

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه