Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوگل خدابین گفت: در بازی "مزرعه نانو" بازیکن باید مزرعه‌ای برای خود بسازد و در طول مراحل بازی، آن را پیشرفت دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سوگل خدابین کارشناس بازی های رایانه ای در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: بازی های رایانه ای یکی از سرگرمی های پرطرفدار کودکان است که گرایش به سمت آن در سال های اخیر بیش از گذشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هرچند این بازی ها جزء محبوبترین سرگرمی در عصر کنونی هستند، اما تهدیدی جدی برای سلامت روح، روان و جسم به حساب می آیند.   خدابین افزود: نمی توان کودکان و نوجوانان را از انجام چنین بازی هایی منع کرد، اما می توان با مدیرت و انتخاب صحیح آسیب های آن را به حداقل رساند.   این کارشناس با بیان اینکه انتخاب هوشمندانه بازی ها می تواند تا حدودی آسیب های آن را کاهش دهد، تصریح کرد: والدین باید بازی های بومی را برای فرزندان خود انتخاب کنند.   خدابین با اشاره اینکه بازیِ "مزرعه نانو" مورد تایید بنیاد ملی بازی های رایانه ای کشور است، تصریح کرد: این بازی توسط سازندگان بومی کشور ساخته شده است.     وی با بیان اینکه مزرعه نانو، یک بازی در سبک مدیریت است که برای پلتفرم گوشی‌های هوشمند طراحی شده، گفت: در این بازی بازیکن باید مزرعه‌ای برای خود بسازد و در طول مراحل بازی، آن را پیشرفت دهد.   این کارشناس با اشاره به اینکه در این بازی، بازیکن کنترل و مدیریت یک مزرعه را بر عهده دارد، افزود: بازیکن در هر مرحله با چالش‌هایی متفاوت روبرو می شود که با بازی بیشتر و کسب تجربه می‌تواند رکورد بهتری در اتمام هر مرحله پیدا کند.   خدابین ادامه داد: بازیکن باید بتواند در مزرعه خود، مواد اولیه را تولید کند و کارخانه بسازد، با مواد اولیه محصولات مختلف درست کند و در نهایت آنها را بفروشد و با پول به دست آمده، مزرعه، تجهیزات و کارخانه خود را ارتقاء دهد تا بتواند وارد مراحل بعدی بازی شود.   وی بیان کرد: بازی ساختار مرحله‌ای دارد؛ به این ترتیب که تعدادی مرحله از پیش ساخته شده وجود دارد که هر کدام، چالش‌های متفاوتی را برای بازیکن ایجاد می‌کند.   این کارشناس ادامه داد: بازی "مزرعه نانو" ساخته شرکت آیریا نادین ورنا (آنو رسانه هنر سابق) است و نوع بازی ماجراجوانه می باشد بنابراین والدین به راحتی می توانند این بازی را تهیه و در اختیار کودک قرار دهند.   خدابین افزود: مزرعه نانو، بازی صرفا رایانه ای نیست بلکه فکری و ماجراجویانه طراحی شده و مخاطب باید فکر کند تا بهترین گزینه را برای ساخت مزرعه خود انتخاب کند.       وی در خاتمه خاطرنشان کرد: آسیب های بازی های مجازی با بازی های بومی به حداقل می رسد اما مدیریت زمان نیز بسیار اهمیت دارد زیرا کودک و نوجوان متوجه گذر زمان نیستند و والدین باید این مهم را کنترل کنند.   علاقه‌مندان جهت استفاده از این بازی می توانند به سایت بازار یا سایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای کشور مراجعه کنند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بازی های رایانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • مهارت و تکنیک‌های لوکاس برگوال، بازیکن 17 ساله سوئدی / فیلم
  • بازیکن ایده‌آل از نظر آنتونیو رودیگر: پای چپ اوزیل، پای راست رونالدو
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی