Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاربران سامانه «فارس من» با ثبت پویشی برای کنترل قیمت محصولات سلولزی به ویژه پوشک بچه خواستار ممنوعیت صادرات این محصولات شدند.

به گزارش ایران اکونومیست کاربران سامانه «فارس من» با ثبت پویشی با عنوان «صادرات محصولات سلولزی به خصوص پوشک بچه ممنوع شود» عنوان کردند که با توجه به اظهار نظر معاون امور صنایع وزیر صمت برای تامین مواد اولیه محصولات سلولزی مانند خمیر الیاف بلند امکان داخلی‌سازی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین با وجود تولید این محصولات که مواد اولیه آن به کشور وارد می‌شوند و امکان بومی‌سازی وجود ندارد چه توجیهی برای صادرات این محصولات وجود دارد؟

ایران در زمینه تولید محصولات سلولزی پیشرفت خوبی داشته و شرکت‌های زیادی در این زمینه فعالیت می‌کنند. اما چرا به نیاز داخلی توجه نمی‌شود و شاهد سود کلان صادر کنندگان این محصولات هستیم؟

این در حالی است که پوشک بچه در مغازه‌ها نایاب شده و هر روز شاهد افزایش قیمت این محصولات هستیم!

مشکل کاهش جمعیت بدون حل مشکلات اقتصادی فرزندآوری امکان‌پذیر نیست و تبلیغات در این زمینه فقط در حد شعار است.
بعضی از کارخانه‌های تولید پوشک در ایران جزو شرکت‌های بین المللی هستند که در ایران شعبه دارند، چرا دولت اجازه می‌دهد شرکت‌های خارجی در میزان قیمت‌گذاری این کالای مهم اثرگذار باشند؟

باید به نیاز داخلی کشور توجه شود و حتی با ایجاد کارخانه دولتی و تولید پوشک ارزان‌تر از بقیه پوشک‌ها در جهت رفع نیازهای خانواده‌های کم درآمد اقدام شود.

به گزارش فارس مطالبه مردمی برای جلوگیری از افزایش قیمت پوشک بچه از طریق ممنوعیت صادرات این محصولات در حالی است که به گفته حسن آتش‌پور رئیس انجمن صنایع سلولزی افزایش قیمت پوشک بچه با تایید سازمان حمایت انجام شده است. 

وی در این رابطه بیان داشت: تا قبل از دی ماه 1400 پوشک بچه در گروه 2 کالایی قرار داشت که ستاد تنظیم بازار با توجه به اهمیت آن در مباحث افزایش جمعیت و تاثیرگذاری در سبد خانواده، این کالا را مشمول قیمت گذاری پیش‌بینی قرار داده تا براساس آن بر تامین و قیمت محصول مذکور کنترل و نظارت لازم را داشته باشد. 

وی افزود: نکته حائز اهمیت اینکه در چند ماه اخیر به ویژه در سال جاری قیمت مواد اولیه وارداتی پوشک با توجه به افزایش قیمت های جهانی روند افزایشی پیدا کرد. لذا بر اساس مواردی که اشاره شد قیمت پوشک با تایید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با افزایش روبرو شد. 

به گزارش ایران اکونومیست، افزایش قیمت محصولات سلولزی به ویژه پوشک بچه طی دو سال گذشته در کنار افزایش قیمت کالاهای اساسی فشار مضاعی را بر خانواده‌های دارای فرزند خردسال وارد کرده است و با توجه به افزایش قیمت هر بسته پوشک بچه، این خانواره‌ها مجبورند، در هر ماه مبلغ قابل توجهی را صرف خرید این کالا کنند. 

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محصولات سلولزی افزایش قیمت پوشک بچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳