Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- استاندارراهبرد اصلی شکوفایی مازندران را جذب سرمایه گذاران دانست و با توجه به فرصت های ویژه ی این استان، گفت: باید فرمانداران و مدیران برای جذب سرمایه گذاران و عبور از اعتبارات دولتی برای توسعه استان اهتمام جدی داشته باشند. ‎

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری،حسینی پور استاندار مازندران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه نگاه، برنامه و استراتژی جدی ما تقویت بخش خصوصی است چراکه توسعه اقتصادی مازندران با تصویب و تخصیص اعتبارات دولتی امکان‌پذیر نیست، خاطرنشان کرد: مدیران کل دستگاه‌های اجرایی برای ورود بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف سرمایه‌گذاری و اقتصادی استان برنامه‌ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی پور با تاکید بر این که در ارتباط با جذب بخش خصوصی برای مشارکت در طرح‌های اقتصادی و زیرساختی مازندران باید موانع پیش رو برداشته شود و در این خصوص، کارکنان مسئول ادارات بسیار نقش دارند، افزود: در استان فرصت های سرمایه گذاری زیادی در همه زمینه ها وجود دارد، لذا با اتخاذ راهبرد های خلاقانه از سوی دستگاه ها، جلوی خروج فعالان اقتصادی از استان گرفته شود.

حسینی پور با اشاره به اینکه مازندران موقعیت استراتژیک و ظرفیت های زیادی دارد و مقصد گردشگری است، گفت: شهرستان های ما نیاز به توسعه دارند، بخش خصوصی باید با اهتمام فرمانداران برای بالفعل کردن مزیت های مازندران در بخش های مختلف جذب شود. هر فرماندارحداقل ماهانه یک سرمایه گذار باید در شهرستان متبوع معرفی کند.

وی از همه سرمایه گذاران دعوت کرد برای انجام پروژه های بزرگی که در استان وجود دارد پیشقدم شوند و گفت: فعالیت اقتصادی در مازندران توجیه اقتصادی دارد و حضور 20 میلیونی گردشگران در ایام نوروز و تابستان می تواند نشان خوبی برای سرمایه گذاری در استان باشد.

نماینده عالی دولت در استان، با بیا این که بخش خصوصی نجات بخش اقتصاد استان است، اظهار کرد: روان سازی صدور مجوزها از راه های حفظ سرمایه گذاران در استان است و باید ادارات ما به محیطی برای پیشبرد و شتاب بخشیدن به روند امور سرمایه گذاری تبدیل شود.

استاندار مازندران با بیان این که، به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم و فشارهای خارجی اعتبارات دولتی برای اجرای طرح‌های اقتصادی و زیرساختی در استان معدود است، اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد اهداف اقتصادی مازندران روی اعتبارات دولتی حساب ویژه باز نکنند و مسیر را برای ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی فراهم کنند.

حسینی‌پور گفت: در ادارات باید افراد خلاق و آگاه به امر سرمایه گذاری و امور ادارای به عنوان رابط با بخش خصوصی بکار گمارده شوند.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مازندران موقعیت استراتژیک و ظرفیت های زیادی دارد و مقصد گردشگری اعتبارات دولتی سرمایه گذاران سرمایه گذاری حسینی پور بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»