Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، محمدرضا گویا درباره جزئیات ارائه خدمات به شهروندان در روز عید غدیر خم توضیح داد و گفت : مراکز معاینه فنی شهید آبشناسان، سراج، امام رضا(ع)، شهدای زمان آباد، بعثت و فدائیان اسلام در روز عید سعید غدیر خم مورخ ۲۷ تیر ماه از ساعت ۷ صبح  لغایت ۱۴ فعال است.

او با بیان اینکه شهروندان می‌توانند برای مدیریت زمان و به حداقل رساندن معطلی با استفاده از سیستم نوبت‌دهی اینترنتی با تعیین وقت قبلی به مرکز مورد نظر مراجعه کنند، افزود: این سامانه اکنون در تهران من در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به زودی پذیرش در تعدادی از مراکز معاینه فنی که به زودی پیش از اجرا از طریق رسانه‌ها و پیامک اطلاع‌رسانی خواهد شد تنها از طریق نوبت‌دهی و مراجعه با تعیین وقت قبلی امکان‌پذیر خواهد بود. هم اکنون ظرفیت ایجاد شده جهت پذیرش از طریق نوبت دهی اینترنتی در مراکز معاینه فنی شهر تهران برای ۱۰۰۰ دستگاه خودرو بوده که میزان آن براساس تقاضا قابل تغییر است.  

مدیر روابط عمومی مراکز معاینه فنی خودرو در ادامه از نحوه معاینه فنی خودروهای شخصی و دولتی توضیح داد و افزود: خودروهای مشمول معاینه فنی، براساس قانون وسایل نقلیه شخصی و دولتی از زمان تولید به مدت چهارسال از انجام معاینه فنی معاف هستند. بنابراین در حال حاضر وسایل نقلیه شخصی و دولتی تولید تیر ماه ۱۳۹۷ و ماقبل مشمول معاینه فنی بوده و باید برای اخذ معاینه فنی خودروی خود اقدام کنند. همچنین مطابق قانون معاینه فنی برای همه وسایل نقلیه الزامی است و موتورسیکلت‌ها نیز مشمول این قانون هستند.

کد خبر 691107 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها عید غدیر تهران معاينه فنى خودرو - ایرانی مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: عید غدیر تهران معاينه فنى خودرو ایرانی مدیریت شهری مراکز معاینه فنی عید غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه در قانون جدید مدارس و مراکز غیردولتی، حمایت از معلمان این مدارس در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در قانون جدید، ساعت آموزشی و پرورشی این همکاران از حدود ۴۴ ساعت به ۳۰ ساعت تقلیل پیدا کرده و بحث بیمه و دستمزد این همکاران نیز در این قانون مد نظر گرفته است.

احمد محمودزاده در حاشیه سفرش به تبریز در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این مطلب، اظهار کرد: بخشی از این حمایت‌ها در قالب حمایت‌های دولتی بوده و بخش دیگری نیز از طریق شهریه پیش بینی شده است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش جهت متوازن‌سازی شهریه‌های کف و بالا در مدارس غیردولتی، بیان کرد: امیدواریم با این رویکرد بتوانیم شهریه مدارسی را که پایین بود و نتواستند شهریه مورد نظرشان را اخذ کنند، به طور منطقی و از طریق متوازن‌سازی افزایش دهیم. متناسب‌سازی شهریه و متوازن‌سازی بین شهریه کف و بالا امسال اتفاق خواهد افتاد و تلاش‌ها بر کنترل شهریه بالا و تاب‌آوری مردم است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، لزوم کنشگری‌های فعال در حوزه پرورشی را مورد تاکید قرار داد و افزود: چرخش موضوعات برنامه مدرسه علاوه بر حوزه مسائل آموزشی در حوزه‌های تربیتی و پرورشی جزو دغدغه‌های جدی ما به شمار می‌آید.

محمودزاده در پاسخ به چگونگی تعیین شهریه مدارس و مراکز غیردولتی، اظهار کرد: بخشنامه تعیین الگوی شهریه مدارس و مراکز غیردولتی، اوایل اردیبهشت ماه سال جاری ابلاغ شد و سه بازه زمانی برای این مدارس و مراکز در نظر گرفتیم.

وی با اشاره به تغییرات اساسی الگوی شهریه امسال نسبت به سال گذشته، ادامه داد: سه بازه زمانی در این خصوص در نظر گرفتیم و ۱۰ روز فرصت داده شد تا اقناع‌سازی در راستای شفافیت و مبارزه با برخی از تخلفات برخی مدارس، انجام شود و ۱۰ روز دوم نیز به ورود مدارس به سامانه در نظر گرفته شده اختصاص یافته بود. شهریه مدارس غیردولتی متناسب با ۷ آیتم الگوی شهریه و شرایط منطقه تعیین می‌شود و امسال به روسا و مدیران مناطق در این مورد، تفویض اختیار داده شده است.

وی افزود: به ازای هر مدرسه باید یک صورت جلسه امضا گردیده و پس از طی ۱۰ روز دوم، ۱۰ روز سوم نیز به ابلاغ شهریه از طریق استان‌ها اختصاص یافته و اگر اعتراضی به شهریه ابلاغی وجود داشته باشد، وزارت آموزش و پرورش و شورای نظارت مرکزی، کمیته‌ای تخصصی برای این مورد در نظر خواهد گرفت.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به نحوه چگونگی برخورد با تخلفات احتمالی مدارس غیردولتی در اخذ شهریه، گفت: در صورت بروز تخلف در جایی هم در قانون قبلی و هم در قانون جدید، ماده‌هایی متناسب با نوع تخلف و ساز و کارهای برخورد جدی در شورای نظارت استان، پیش‌بینی شده است.

وی در پایان متذکر شد: در صورت اخذ شهریه مازاد، ضمن عودت دادن این مبلغ به دانش‌آموز، بخشی از شهریه این مدرسه به عنوان تخلف از طریق دولت از حساب مدرسه کسر شده و در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار گرفته و به منظور حمایت از مناطق محروم به کار گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان