Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هئیت‌مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان گفت: بسیاری از درختان شرق اصفهان درحال خشکیدن است؛ کشاورزان این مطالبه را دارند که آب رودخانه زاینده‌رود برای شرق اصفهان نیز جاری شود، اما متأسفانه هنوز توافقی در این خصوص انجام نگرفته است.

حسین وحیدا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اعلام خبر بازگشایی زاینده‌رود برای باغات غرب استان، اظهار کرد: از بامداد امروز _یکشنبه بیست‌وششم تیرماه_ خروجی سد زاینده‌رود برای آبیاری باغات غرب استان افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از درختان شرق اصفهان درحال خشکیدن است؛ کشاورزان این مطالبه را دارند که آب رودخانه زاینده‌رود برای شرق اصفهان نیز جاری شود، اما متأسفانه هنوز توافقی در این خصوص انجام نگرفته است.

آبیاری با فاضلاب تخلف است

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان، درخصوص استفاده از فاضلاب برای آبیاری محصولات کشاورزی در شرق اصفهان نیز گفت: فاضلاب از منطقه آبشار از رودخانه عبور می‌کند و ممکن است برخی از چاه‌های منطقه از این فاضلاب پر شده باشد اما در آبیاری محصولات کشاورزی به‌طورمستقیم از فاضلاب استفاده نمی‌شود.

وحیدا اضافه کرد: اگر کشاورزی اقدام به استفاده از فاضلاب برای آبیاری محصولات کشاورزی کند، صنف کشاورزی با وی برخورد خواهد کرد. تخلف یک کشاورز می‌تواند سلامت محصولات همه استان را زیر سوال ببرد بنابراین با قاطعیت با متخلفان برخورد خواهد شد.

به گزارش ایمنا، از بامداد امروز بیست‌وششم تیرماه، خروجی آب از سد زاینده‌رود براساس مصوبات کارگروه سازگاری با کم‌آبی با حجم محدودی فقط برای حفظ درختان باغات غرب استان افزایش یافت. ورودی آب به سد زاینده‌رود از ابتدای سال آبی (مهرماه ۱۴۰۰) تا بیست‌وچهارم تیرماه درمجموع ۸۹۰ میلیون مترمکعب بوده است، درحالی‌که این سد در مدت مشابه سال گذشته ۶۹۸ میلیون مترمکعب و در بلندمدت (۵۲ ساله) یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب ورودی داشت.

ذخیره سد زاینده‌رود امروز به ۳۲۳ میلیون مترمکعب رسیده، حجم آب ورودی به سد هم‌اکنون ۱۷ مترمکعب بر ثانیه است. آب رها شده صرفاً برای نوبت چهارم آبیاری باغات غرب به مدت ۹ روز افزایش یافته و در محدوده‌ی شهر اصفهان جریان نخواهد یافت.

کد خبر 588768

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازگشایی زاینده رود زمان دقیق بازگشایی زاینده رود تاخیر در بازگشایی زاینده رود زاینده رود سد زاینده رود رودخانه زاینده رود خشکی زاینده رود حوضه آبریز زاینده رود احیای زاینده رود حوضه زاینده رود کاهش خروجی سد زاینده رود رهاسازی آب زاینده رود رهاسازی آب سد زاینده رود وضعیت آب زاینده رود ساماندهی زاینده رود کاهش آب مخزن سد زاینده رود زمان رهاسازی اب زاینده رود شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق زاینده رود میلیون مترمکعب سد زاینده رود شرق اصفهان باغات غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا

مدیرعامل آبفای خوزستان از آمادگی ۱۵۶ ایستگاه پمپاژ و ۳۸۰ پمپ مکنده برای دفع آب‌های سطحی در بارندگی‌های پیش رو خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی گفت: همه تیم‌های عملیاتی و تجهیزات آبفا از روز گذشته در حال آماده‌باش هستند تا در صورت آب‌گرفتگی، کار تخلیه را با شدت بیشتری انجام دهند.

مدیرعامل آبفای خوزستان با بیان اینکه همه پمپ‌های مکنده وارد مدار فعالیت شده‌اند، افزود: همچنین پمپ‌های اس دی، ماشین آلات رفع انسداد، مکنده‌ها و دیزل ژنراتورها نیز فعال هستند.

علیدادی گفت: ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب برای کمک به دفع آب‌های سطحی در آماده‌باش کامل هستند، هر چند ورود روانآب‌ها به شبکه فاضلاب موجب خسارت به شبکه می شود.

خسارات وارده در بارندگی‌های قبلی هنوز دریافت نشده

مدیرعامل آبفای خوزستان یادآور شد: در بارندگی‌های قبلی، هشت هزار میلیارد ریال به شبکه فاضلاب، پمپ‌ها و ماشین آلات خوزستان خسارت وارد شد که تاکنون ردیف بودجه‌ای برای این موضوع تعریف نشده است.

علیدادی بیان کرد: تمام تلاش خود را برای دفع فاضلاب در اهواز انجام می‌دهیم تا به شهروندان آسیبی وارد نشود.

تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان شناسایی شدند

مدیر مخابرات منطقه خوزستان نیز با اشاره به آماده‌باش کامل برای پایداری ارتباطات مخابراتی در پی هشدار باران شدید و وقوع سیلاب احتمالی گفت: تجهیزات و منصوبات مخابراتیِ در معرض خطر سیلاب در استان شناسایی شده تا در صورت وقوع سیلاب بر اثر بارش باران، اقدامات لازم برای پایداری شبکه در منطقه انجام شود.

رحیم فلاح‌زاده افزود: اقدامات و آمادگی لازم برای جلوگیری از بروز حادثه و ایجاد اختلالات احتمالی در شبکه بر اثر بارش باران یا وقوع سیلاب پیش‌بینی شده و در صورت نیاز، اقدامات مقابله‌ای لازم برای رفع خرابی و پایداری ارتباطات مخابراتی و خدمت‌رسانی به مشترکین انجام می‌شود.

بر اساس گزارش هواشناسی بیشترین شدت بارش ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی و مناطق مرتفع شرقی، شمال ِشرقی و شرقی و شمالی خواهد بود؛ همچنین ریزش تگرگ در برخی مناطق دور از انتظار نیست.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • اسراف در مصرف آب به لطف آبیاری گل‌ها در محدوده پل آذر اصفهان + فیلم و تصاویر
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد