Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌نظر می‌رسد با تغییر چند معادله، عمر رئیس اسبق فدراسیون فوتبال به عنوان نامزد احتمالی انتخابات آتی به پایان رسیده باشد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ در جلسه صبح امروز مجلس شورای اسلامی، انتخاب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی در دستور کار نمایندگان خانه ملت قرار داشت که نصرالله پژمان‌فر با کسب اکثریت آرا، جای حسن شجاعی در کرسی ریاست این کمیسیون را گرفت و مجدداً به منصب پیشین خود بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع اما بی‌ارتباط با فوتبال و وضعیت آشفته هفته‌های اخیر فدراسیون نیست؛ از آن جایی که فدراسیون فوتبال این روزها وارد پروسه برگزاری انتخابات شده و کمیته بدوی انتخابات در حال بررسی صلاحیت نامزدهای ریاست فوتبال قرار گرفته، چنین تغییر قدرتی در مجلس شورای اسلامی تأثیر مستقیمی بر معادلات فدراسیونی خواهد داشت.

پژمان‌فر که طی مدت تصدی منصب مهم ریاست کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی اظهارنظرها و موضع‌گیری‌های قاطعی علیه مهدی تاج داشته، اکنون مجدداً به عرصه قدرت برگشته و بعید نیست که همان مواضع شدید را علیه رئیس اسبق فدراسیون فوتبال ادامه دهد. شاید حتی این بار آتش انتقادات این نماینده مجلس تندتر هم باشد.

از طرفی از راهروهای فدراسیون فوتبال اخباری مبنی بر عدم احراز صلاحیت تاج به گوش می‌رسد؛ او که در خسران بیش از ۸ میلیون یورویی علیه بیت‌المال فرزندان ایران‌زمین نقش متهم شماره یک را بازی می‌کرد، استنکاف‌هایی از اساس‌نامه قدیم فدراسیون را هم در کارنامه پربار خود به ثبت رسانده که شاید همین مسئله باعث تصمیم قاطعانه و درست اعضای کمیته بدوی شده.

از سویی دیگر در اساس‌نامه جدید فدراسیون فوتبال که مصوب فیفا هم هست، صراحتاً قید شده که هر عضوی که به مدت ۳ دوره در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال عضویت داشته باشد، برای بار چهارم اجازه رقابت در انتخابات را نخواهد داشت که این قانون دقیقاً به مهدی تاج مربوط می‌شود و شاید یکی دیگر از دلایل رد صلاحیت احتمالی آقای بیمار قلبی، همین بوده.

در این بین اخباری مبنی بر عطف‌به‌ما‌سبق نبودن این تبصره از اساس‌نامه فدراسیون فوتبال با توجه به استعلام‌هایی از کنفدراسیون فوتبال آسیا شنیده می‌شد اما باید اذعان داشت که در صورت استعلام از فیفا به عنوان عالی‌ترین مرجع فوتبال در جهان، چنین مسئله‌ای معنی نخواهد داشت و تاج هیچ‌گونه اجازه بازگشت را ندارد.

حالا و با تغییر موازنه قدرتی که پدید آمده، از نمایندگان مجلس به عنوان زبان گویا و مطالبه‌گران حق ملت کم‌ترین انتظار این خواهد بود که مقابل بازگشت مسببان خسران چند صد میلیاردی به فوتبال بایستند و طبق نقش نظارتی و حاکمیتی خود اجازه بازگشت برخی‌ها را بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۰۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • جلسه فوتسال و فوتبال ساحلی AFC با ریاست مهدی تاج
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • از «مصطفی سعیدی سیرائی» چه می‌دانیم؟مدیری اجرایی با سوابق شهرداری
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • رسمی؛ پدرو روچا رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا معرفی شد