Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود شاهسوند گفت: به دنبال کاهش بارش‌ها و ممنوعیت توسعه کشاورزی در دشت‌های ممنوعه و بحرانی استان، کشت دوم در تمام دشت‌ها ممنوع بوده و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

او افزود: از ابتدای سال آب جاری تاکنون میزان بارش‌ها نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد و نسبت به بلندمدت ۴۲ درصد کاهش یافته است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای همدان با اشاره به اینکه سد‌های استان منابع محدودی دارند، گفت: از صددرصد آبی که در استان استفاده می‌شود، بیش از ۹۲ درصد در بخش کشاورزی، ۶ درصد در بخش شرب و بیش از ۲ درصد در بخش صنعت مصرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهسوند گفت: این آمار نشان می‌دهد تسریع در نصب کنتور‌های هوشمند، تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه و غیرمجاز و همچنین افزایش کارایی در روش‌های آبیاری و تبدیل کشت‌های سنتی به گلخانه‌ای امکان تداوم برداشت از منابع آب زیرزمینی و برنامه‌ریزی‌های بلند مدت در استان را فراهم خواهد کرد.

وی تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته به منظور مدیریت منابع آب و سازگاری با کم‌آبی و خشکسالی راهبرد‌هایی در سطح استان اجرایی و عملیاتی می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: شایسته است تا با هدف‌گذاری درست تلاش کنیم تا کاستی‌ها و نارسایی‌ها در حفظ و حراست از منابع آبی به شکل مطلوب برطرف شود.

شاهسوند با اشاره به اینکه اولویت اصلی استان تامین آب آشامیدنی است، افزود: پس از تامین آب آشامیدنی، تلاش داریم با همکاری جهاد کشاورزی استان و با مدیریت آب در این بخش بتوانیم کشاورزی پایدار برای استان ایجاد کنیم.

او خواستار همکاری همه مردم استان در مصرف بهینه آب و رعایت الگوی کشت از سوی کشاورزان شد و تصریح کرد: امیدواریم کشاورزان استان با پرهیز از کشت دوم به کمک مسئولان استان بیایند تا بتوانیم با اولویت منابع آب آشامیدنی شهر‌ها و روستا‌ها را به نحوه مطلوب تأمین و از تابستان گرم گذر کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ممنوعیت کشت دوم بحران خشکسالی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی

 غلامرضا گودرزی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: مرکز تحقیقات استان مرکزی یکی از مراکز فعال در کشور است و انتقال دستاوردهای علمی این مرکز به بهره‌برداران از اهمیت ویژه برخوردار و در واقع به نوعی خروجی کار محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دوره‌های آموزشی توسط کارشناسان مرکز برای انتقال دانش که روش‌های نوین کشاورزی و استفاده از بذرهای تولید شده است، دوره‌های آموزشی به صورت مستمر برگزار که به این طریق دانش انتقال پیدا کند.

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی افزود: ایستگاه‌های تحقیقاتی در شهرستان‌های اراک، خنداب، ساوه، زرندیه، خمین و علی‌آباد اراک فعال هستند.

گودرزی خاطر نشان کرد: ایستگاه تحقیقاتی اراک مربوط به غلات و دانه‌های روغنی، خنداب منابع طبیعی و ایستگاه تحقیقاتی خمین مربوط به لوبیا است که آوازه بین‌المللی دارد و تنها ایستگاه تحقیقاتی در کشور در تولید صد در صد هسته تا بذر است.

وی بیان کرد: ایستگاه تحقیقاتی ساوه نیز مربوط به انار است که در این ایستگاه بزرگ‌ترین کلکسیون انار کشور وجود دارد، ایستگاه تحقیقاتی زرندیه نیز در بخش تحقیقات آبخوان‌داری فعال و ایستگاه علی‌آباد اراک نیز در زمینه گیاهان دارویی فعالیت دارد.

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: ایستگاه‌های تحقیقاتی مذکور به صورت تخصصی کار تحقیق و پژوهش را انجام می‌دهند و بذرهایی که برای بخش کشاورزی از این تحقیقات حاصل می‌شود یکی از مهمترین دستاوردهای این مراکز است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد