Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محمد هادی علی‌احمدی، شهردار منطقه  13 تهران،  درباره برنامه‌های شهرداری در زمینه اوغات فراغت کودکان و نوجوانان اظهارداشت: چگونگی گذران اوقات فراغت، بازتابی از شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جوامع است که استفاده مطلوب از این اوقات می‌تواند تأثیر مهمی در بهبود کیفیت زندگی افراد داشته باشد که در این راستا با هماهنگی آموزش و پرورش منطقه، ۳۰ مدرسه به عنوان پایگاه تابستانی تعیین شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به اجرای برنامه تئاتر شهر اشاره کرد و افزود: این برنامه با محوریت پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی با اولویت موضوعات فرهنگ سازی عدم مصرف دخانیات، آگاه سازی در مورد مواد مخدر، کنترل خشم ،  رفتارهای ناسالم و آسیب های اجتماعی نو ظهور، اخلاق و آداب شهروندی، سبک زندگی اسلامی، ایرانی، حقوق و تکالیف شهروندی، ترافیک و آلودگی هوا و محیط زیست و پسماند اجرایی می شود. 

 وی دوره ها و کارگاه های آموزشی با موضوع ایمنی و مدیریت بحران، سلامت، مهارت های شهروندی، حقوق و تکالیف شهروندی،  سبک زندگی اسلامی،  ایرانی، جلسات دانش افزائی اولیا، محیط زیست و پسماند را از دیگر برنامه های اوقات فراغت منطقه اعلام کرد. 

شهردار منطقه۱۳ با بیان اینکه عناوین دیگر برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان است، ادامه داد: تور های علمی، جهادی، تفریحی و تهرانگردی با خانواده در این برنامه گنجانده شده است. 

 علی احمدی در خصوص لیگ ورزشی در مدارس تصریح کرد : یکی از مهم‌ترین مشکلات دانش‌آموزان در شرایط کنونی کم‌تحرکی و احتمال ابتلای دانش‌آموزان به بیماری‌های جسمی و حرکتی است که  برای ارتقای سلامتی و کشف استعدادهای ورزشی این برنامه پیش بینی و به اجرا در می‌آید. 

به گفته وی تهیه و توزیع اقلام آموزشی سلامت محور، اجرای برنامه کودک و نوجوانان مکتب حسین(ع) ، با هم بخوانیم  و جشنواره هنر و مدیریت پسماند از دیگر برنامه های منطقه در فصل تابستان با محوریت مدارس است.

شهردار منطقه۱۳ خاطر نشان کرد: مدارس ابتدایی علوی پسران و دختران، مهرگان، طلوع، هدف برتر، یاس مطهر، ایران سنجش، عماد تهران، والعصر، کانون کوثر، دارالقرآن حرا، شهاب نور، راه زینب(س)، فرزانگان۴، شریف، ۱۷ شهریور، شهید پیچک، شهاب نور، سمیه، پایگاه انقلاب، معصومیه، فجر اسلام، شهدای هفت تیر و فرهنگ به عنوان پایگاه تابستانی میزبان برنامه های آموزش شهروندی منطقه است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اوقات فراغت دانش آموزان تابستان شهردار اوقات فراغت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم