Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@22:51:46 GMT

آیا ما در عالم تنهاییم؟

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۳۷۴۲

آیا ما در عالم تنهاییم؟

بحران گاز در اروپا، تلاش چین برای تبدیل شدن به شریک تجاری غول آسا و نیز عکس‌های شگفت انگیز تلسکوپ جیمز وب از فضا، سوژه روزنامه‌های جهان‌اند.

به گزارش ایسنا و به روایت گوینده پیشکسوت رادیو آلبرت کوچویی، مهمترین عناوین خبری روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:


اروپا از پا در می‌آید؟


عنوان نخست روزنامه اروپا گاز روسیه  و زمستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فایننشال تایمز، در انگلیس نوشت: اروپا خود را برای زمستان بدون گاز روسیه، آماده می‌کند. برای جبران این قطع گاز، اروپا نیاز به طرحی گسترده و فراگیر دارد.
دی ولت در آلمان نوشت: آرامش اجتماعی در آلمان، دستخوش بحران خواهد شد. یک سوم گاز وارداتی آن کشور از روسیه است. اگر روسیه، به تلافی مسلح کردن اوکراین از سوی غرب، صدور گاز خود را به اروپا ببندد، آن گاه رویای غرب، برای آسودگی و رفاه، در هم می‌ریزد. پهلوان غول آسای اقتصادی، اروپا، از پا در می‌آید.


شریک بزرگ جهانی


 عنوان نخست روزنامه‌های فرانسه، چین و اقتصاد آن است.
لوفیگارو نوشت: چین می‌کوشد تا اقتصاد خود را در برابر فشار غربی‌ها، حفظ و مراقبت کند. پیام شی جین پینگ در روز جوانان درباره صنایع بلند پروازانه بود. خواست او از نسل جوان، حفظ استقلال آن و جا پای  پیشینیان خود گذاشتن، در توسعه سلاح هسته‌ای، ماهواره‌ها و موشک‌های ساخت خانگی بود. چین در سال دو هزار کوشید تا تبدیل به شریک تجاری غول آسایی در دست کم  شصت کشور بشود و چنین شد. اکنون چین بزرگ ترین شریک در صنایع بیش از شصت کشور است.


بحران تلخ انرژی
در افسانه‌های کودکان، دخترک شنل قرمزی است که از جنگلی مخوف برای رساندن آذوقه به مادربزرگش می‌گذرد. و این افسانه، طرحی شده است برای روی جلد هفته نامه اکونومیست، طرحی از آندره آ اوسینی، حیوان بزرگ با چشم سرخ از خشم، گذر شنل قرمزی را از – میان برف و جنگل می‌پاید.
عنوان یک و درشت اکونومیست می‌گوید:
- خطر زمستان در راه اروپا.
- اروپا، نیاز به اقدام دارد.
اروپای داغ در موج گرما، اکنون دشوار می‌تواند به زمستانی سرد اندیشه کند.
بحرانی که با قطع گاز روسیه، تلخ تر خواهد شد.


دانه‌ای شن در گستره عالم


عکس تلسکوپ فضایی جیمزوب، از صدها میلیارد ستاره است. صدها میلیارد ستاره در ژرفای عالم. اکنون جست و جو برای یافتن زندگی آغاز می‌شود. در این هفته، تلسکوپ فضایی جیمزوب، تاریخ ساز شد و نشان داد پرقدرت ترین تماشاگر دست ساخت انسان در عالم است. نشانه‌ای که اشک بر چهره دانشمندان جهان، جاری ساخت. و اکنون آن‌ها در پی یافتن این پاسخ اند: آیا ما در عالم تنهاییم؟ در کهکشان هایی که به دانه‌ای شن در گستره عالم می‌مانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلبرت کوچویی نگاهی به روزنامه های جهان تلسکوپ فضایی جیمز وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه

در حالی که اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه آماده می‌شود اما تحریم‌های پیشنهادی احتمالا با مقاومت شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به‌ویژه کشورهایی که به شدت به انرژی روسیه وابسته هستند، مواجه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در اقدامی که می‌تواند چشم‌انداز انرژی اروپا را تغییر دهد، کمیسیون اروپا آماده است تحریم‌های جدیدی را علیه واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه پیشنهاد کند. اقدامات پیشنهادی شامل ممنوعیت صادرات مجدد در داخل اتحادیه اروپا و تحریم سه پروژه ال‌ان‌جی روسیه است. تصمیم کمیسیون اروپا در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده نسبت به وابستگی اروپا به انرژی روسیه، به‌ خصوص در پی نبرد جاری در اوکراین اتخاذ می‌شود.

اتحادیه اروپا در اوایل سال میلادی جاری، ممنوعیت واردات نفت روسیه از طریق دریا را اعمال کرد، اما تاکنون از انجام اقدامات مشابه علیه واردات ال‌ان‌جی خودداری کرده بود. با این حال، با افزایش واردات ال‌ان‌جی روسیه از آغاز جنگ اوکراین که حدود ۱۵ درصد از عرضه گاز اتحادیه اروپا را تشکیل می‌دهد، فشار بر بروکسل برای اقدام در این زمینه، افزایش یافته است.

هدف از ممنوعیت پیشنهادی حمل در داخل اتحادیه اروپا، جلوگیری از انتقال محموله های ال‌ان‌جی روسیه به مقاصد دیگر است. در حال حاضر بلژیک، فرانسه و اسپانیا، بزرگترین واردکنندگان ال‌ان‌جی روسیه هستند که بسیاری از این واردات مجددا به کشورهای دیگر از جمله چین صادر می‌شود. اتحادیه اروپا امیدوار است با اعمال محدودیت‌هایی بر حمل، اطمینان حاصل کند که ال‌ان‌جی روسیه به بازارهای خارج از اروپا راه پیدا نمی‌کند.

علاوه بر ممنوعیت انتقال ال‌ان‌جی روسیه، کمیسیون اروپا همچنین سرگرم بررسی تحریم‌هایی علیه سه پروژه روسیه آرکتیک ال‌ان‌جی ۲، اوسک لوگا و مورمانسک است. در حالی که جزئیات این تحریم‌ها، هنوز مورد بحث قرار نگرفته است، انتظار می رود پروژه هایی را هدف قرار دهند که هنوز عملیاتی نشده اند و تلاشهای روسیه برای گسترش صادرات ال‌ان‌جی  را پیچیده تر می‌کند.

اقدام کمیسیون اروپا، منعکس کننده نگرانی فزاینده در اتحادیه اروپا از وابستگی این بلوک به انرژی روسیه است. در شرایطی که تنشها بین روسیه و غرب هیچ نشانه ای از کاهش نشان نمی دهد، سیاست گذاران اروپایی به طور فزاینده، به دنبال راههایی برای کاهش وابستگی اروپا به منابع انرژی روسیه هستند. اتحادیه اروپا امیدوار است با هدف قرار دادن واردات ال‌ان‌جی روسیه، پیامی روشن به مسکو ارسال کند که اقداماتش در اوکراین بدون مجازات نخواهد ماند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با این حال، تحریم‌های پیشنهادی احتمالا با مقاومت شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به‌ویژه کشورهایی که به شدت به انرژی روسیه وابسته هستند، مواجه خواهد شد. اما با افزایش فشار بر بروکسل برای اقدام، احتمال زیادی دارد که چشم انداز انرژی اروپا در ماههای آینده، دچار تغییرات قابل توجهی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • پسکوف: روسیه پیروز جنگ است
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند