Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله کاظم صدیقی روز یکشنبه در همایش بین المللی عدالت از منظر امیرالمومنین ( ع) که در دانشگاه اراک برگزار شد ، افزود:عید غدیر رور تجلی حق، توحید، عدل ، معنویت و همه ارزش‌های اسلامی است و ارزش و حقیقت عدل از دیدگاه امیرالمومنین جایگاه برجسته ای دارد.

رییس بنیاد بین المللی غدیر و اظهار داشت: عدالت تعریف فقهی دارد و عادل به همه فرایض ملتزم است و پرهیز از تمام بدیها، ظلم ، تجاوز به حقوق دیگران و قتل نفس که از گناهان کبیره است را در برمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی وجود مقدس امام علی(ع) را بازتاب عدالت عنوان کرد و گفت: ثمره عدل، گشایش در امور است و احسان نیز باید در کنار عدل باشد چرا که بندگان خداوند با دو بال عدل و احسان، آسان به مقصد می رسند.

رییس بنیاد بین الملچلی غدیر عنوان کرد: عدل همه امور را در مسیر خود قرار می دهد و عادل ترین افراد کسانی هستند که صاحب قدرت هستند اما در اعمال قدرت منصفانه برخورد می کنند.

آیت الله صدیقی ضمن تاکید بر اینکه انصاف مرز نزدیکی با انصاف دارد تصریح کرد: خودسازی بالاترین گام در راستای عدالت اجتماعی است و این مهم از فرمایشات امام علی(ع) در نهج البلاغه است که باید مورد نظر ویژه قرار گیرد.

امام جمعه موقت تهران گفت: حکومت امام علی(ع) پس از رحلت پیامبر ( ص) انتخاب متن مردم بود و در دومین روز انتخاب خود در خطبه ای ایراد کردند که مردم آزاد هستند و امیرالمومنین برای حریت احرار آمده است و فرزندان ادم برده به دنبا نیامده اند.

آیت الله صدیقی با بیان اینکه حریت یک اصل است افزود: محور حرکت جامعه و محوری که جامعه باید حول آن تنظیم شود علم ، قدرت ، امانت و کاردانی است و قوای حکومت و لباس رهبری و امامت به تن همه افراد نیست.

رییس بنیاد بین المللی غدیر و گفت:امیرالمومنین عدالت سیاسی و اجتماعی را مطرح کردند و این اعتبار و سهم عمده ای است که برای مردم قائل هستیم در غیر اینصورت اسلامیت و جمهوریت ضربه می خورد.

آیت الله صدیقی تاکید کرد: حضور و خواسته و عطش مردم   بود که به جمهوریت معنا داد و با حضور امت ، امام امامت می کند و باید اذعان داشت نقش مردم در صحنه اصل است و چنانچه خواهان معنویت و عدالت الهی هستیم باید مردم را کنار خود داشته باشیم.

وی ادامه داد: مردم عدالت و مبارزه با فساد را می خواهند و پشتیبان نظام هستند و  زمانی که مردم کنار حکومتشان هستند خواهان ظلم ستیزی و فساد زدایی هستند و این مهم باید مورد توجه مسئولان باشد.

رییس بنیاد بین المللی غدیر بیان کرد: مناظر زشت که همان فاصله طبقاتی است روح امام علی (ع) را آزار می دهد و این امر تضاد با عدالت است و وجود مقدس امیرالمومنین این مهم را بیان می کند که ایجاد عدالت سیاسی و اجتماعی و قبول مسئولیت برای مسئولان علوی، کاهش فاصله طبقاتی و افزایش تامین و توزیع امکانات از جمله خواسته اقشار مختلف مردم است.

آیت الله صدیقی با اشاره به امر قضاوت نیز گفت: علم و عدالت شرط ضروری برای قاضی اما کافی نیست و امر قضاوت یک شم، مهارت و هنر است و هنر قاضی در آن است که با شیوه های روانشناسانه، باطن فرد را بروز و حقیقت را آشکار کند و این مهم باید مدنظر باشد که بر اساس فرمایشات امیرالمومنین از ناحیه قاضی ، مردم ضرری را متحمل نشوند و امید است خداوند متعال تمام ما را در تاسی از امام علی(ع) و عدالت اجتماعی راهنمایی کند.
 

برچسب‌ها اراک کاظم صدیقی استان مرکزی بنیاد بین المللی غدیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک کاظم صدیقی استان مرکزی اراک کاظم صدیقی استان مرکزی بنیاد بین المللی غدیر بنیاد بین المللی غدیر آیت الله صدیقی رییس بنیاد بین امام علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ببینید | تذکر کاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • روزگاری جامعه مداحی از مراجع تقلید اجازه نقل حدیث می‌گرفت
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند