Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، محمد رئیس زاده در نشست خبری با خبرنگاران با تاکید بر اینکه اعداد و ارقام اعلامی در مورد فرار مالیاتی پزشکان درست نیست، اظهار کرد: یادمان باشد پزشکان به دلیل نوع شغل خود بیش از هر قشری قابلیت ردیابی دارند.

رئیس کل نظام پزشکی با بیان اینکه اغلب پزشکان دارای پروانه مطب در بخش دولتی و یا خصوصی و  آزمایشگاه‌ها مشغول فعالیت هستند، افزود: 70 هزار و 800 پزشک دارای پروانه مطب هستند که اغلب کارتخوان دارند و کارتخوان آنها به پرونده مالیاتی متصل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ۳۳۰ هزار پزشک عضو نظام پزشکی بنابر اظهار مسؤولان امور مالیاتی جزو خوش حساب‌ها هستند ضمن اینکه هیچکس درصد و آماری در مورد فرار مالیاتی پزشکان ندارد پس آمار فرار مالیاتی ۶۵ درصدی پزشکان درست نیست.

رئیس‌زاده با بیان اینکه بر اساس گفته مسؤولان امور مالیاتی فاصله بین اظهار و واقعیت‌های مالیاتی در بین جامعه پزشکی ۲۰ درصد است، افزود: یادمان باشد این اختلاف در برخی از صنوف بیش از ۸۰ درصد است ضمن اینکه میزان وصول مالیات و مراجعه به امور مالیاتی برای پرداخت مالیات ذیل تبصره 100 دو برابر شده است و میانگین پرداخت مالیات در جامعه پزشکی ۴ برابر شده است.

رئیس کل نظام پزشکی در پاسخ به سوالی در مورد انعقاد قرارداد پزشکان با بیمه‌ها گفت: مشکل اصلی در این مورد عمل نکردن بیمه‌ها به تعهدات خود است و همین الان بیمه‌ها ۱۲ هزار میلیارد تومان به داروخانه‌ها بدهکار هستند به همین دلیل داروخانه‌ها در حال حاضر مشکل نقدینگی برای خرید دارو از شرکت‌ها دارند پس نباید از داروخانه‌ها برای ادامه همکاری با بیمه ها انتظار زیادی داشته باشیم.

 رئیس‌زاده راهکار ماندگاری پزشکان در مناطق محروم را ارتقای زیرساخت‌ها دانست و گفت: شاید بتوان به بهانه طرح پزشکان به ماندگاری در مناطق اجبار کرد ولی بعد از پایان طرح‌ها پزشکان تمایلی به حضور در این مناطق نخواهند داشت.

وی از عدم تمایل پزشکان برای ورود به دوره تخصصی در رشته‌های مختلف از جمله اطفال، جراحی عمومی و طب و اورژانس خبر داد و گفت: هر آدمی می‌تواند امور زندگی خود را محاسبه کند و با توجه به مشکلات موجود در دوره رزیدنتی و مشکلات عجیب معیشتی و اینکه پزشکان وارد شدن به دوره تخصصی را دارای هیچ امتیازی برای خود نمی‌دانند از ورود به این دوره‌ها امتناع می‌کنند.

رئیس کل نظام پزشکی ارتقای معیشت دوره تحصیل و متناسب سازی کار در این دوره را از راهکارهای ایجاد رغبت برای ورود به دوره های تخصصی دانست.

وی با بیان اینکه در هیچ صنفی تشکیلاتی که بتواند تخلفات روی‌داده در آن رصد، پیگیری و رای صادر کند وجود ندارد، اظهار کرد: در جامعه پزشکی هیأت‌هایی برای بررسی تخلفات تشکیل و رای صادر می‌شود.

 رئیس‌زاده تعداد پرونده‌های تشکیل شده در سال گذشته در مورد تخلفات پزشکی را ۷ هزار و ۵۰۰ فقره اعلام و تصریح کرد: ۸۲ درصد آرای  این پرونده‌ها به نفع بیمار بوده است که این موضوع بیانگر این است که سازمان نظام پزشکی در دفاع از حقوق مردم تعارف ندارد و سازمان نظام پزشکی مدافع حقوق مردم است.

رئیس کل نظام پزشکی استان زنجان با بیان اینکه آمار پرونده‌های قصور پزشکی تشکیل شده نسبت به دیگر کشورها در ایران کمتر است، گفت: شاید عدم آشنایی مردم با حقوق خود و نداشتن اطلاع یکی از دلایل پایین بودن تعداد این پرونده‌ها باشد.

وی زنان و زایمان ،دندانپزشکی و اخیراً پزشک عمومی را دارای بیشترین پرونده‌های قصور پزشکی تشکیل شده عنوان کرد و گفت: دشواری و حساسیت موجود در این رشته‌ها از دلایل بالا بودن پرونده‌های پزشکی در این رشته‌ها است.

 رئیس‌زاده مهمترین مشکل نظام پزشکی را عدم اطلاع واقعی مسؤولان و رسانه‌ها از واقعیت جامعه پزشکی دانست و گفت: این عدم آگاهی نسبت به دستاوردها نقائص و خطاها نمایان است.

رئیس کل نظام پزشکی با رد بالا بودن تعرفه پزشکی گفت: با توجه به تورم موجود در جامعه و استهلاک تجهیزات پزشکی تعرفه‌ها پایین تر از انتظارات است.

وی با تاکید بر تلاش نظام پزشکی برای رعایت عدالت در موضوع تخصص‌های بین‌رشته‌ای گفت: تلاش کردیم تعرفه‌های همکاران ،اطفال، ماماها و دیگر رشته‌ها که نابرابر هستند جبران شود.

انتهای پیام/73004

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کل نظام پزشکی محمد رئیس زاده تعرفه پزشکی رئیس کل نظام پزشکی جامعه پزشکی رئیس زاده پرونده ها بیمه ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین ، سردار حسینی گفت: سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه راهنمایی و رانندگی صادر شده که حدود ۵ درصد آنها به اشتباه صادر شده است.

افزایش جریمه‌های رانندگی امسال اعمال می‌شود؟ | نباید از نقش ایمنی خودرو در تصادفات غافل شویم | بازگشت سیا ساکتی به تلویزیون کد خبر 847897 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها خبر مهم پلیس - جریمه و گواهینامه راهنمايى و رانندگى پليس راهور

دیگر خبرها

  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد