Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از انتشار گفتگوی برنا با رئیس سازمان نظارت بر صوت و تصویر فراگیر، دکتر محمد حسام‌پور توضیحات تکمیلی در این خصوص ارائه دادند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا، انتشار نامۀ ریاست سازمان ساترا به دستگاه‌های مسئول فرهنگی و اجرایی دربارۀ سامانه‌های نمایش درخواستی ویدئو (VOD)ها توجه محافل رسانه‌ای را به خود جلب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آن با پیگیری‌های انجام شده توسط خبرنگار برنا، مهندس سعید مقیسه مدیر این سازمان در گفتگویی اختصاصی با برنا ضمن اشاره به حمایت از پلتفرم‌های قانونمدار، توضیحاتی دربارۀ نامۀ مذکور ارائه دادند که ظهر امروز در خبرگزاری برنا منتشر شد.

بعد از انتشار این مصاحبه بر روی خروجی‌های خبرگزاری برنا، دکتر محمد حسام‌پور معاون پایش و نظارت سازمان نظارت بر صوت و تصویر فراگیر (ساترا) توضیحاتی تکمیلی در این خصوص ارائه دادند که شرح آن در زیر می‌آید.

معاون پایش و نظارت سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در این رابطه عنوان کرد: هم اکنون اکثر رسانه های صوت و تصویر فراگیر، ارتباط سازنده و رو به تعالی با ساترا دارند.

حسام پور، در خصوص خبر مربوط به لغو مجوز رسانه های صوت و تصویر فراگیر اعلام کرد: ساترا به عنوان نهاد تنظیم گر و ناظر بر رسانه های صوت و تصویر فراگیر، در راستای صیانت از منفعت عمومی جامعه، رعایت قوانین و مقررات فرآیندهای مرتبط با تولید و انتشار محتوا را ملاک ارزیابی عملکرد رسانه ها و رتبه بندی آنها قرار می دهد و در این مسیر ضمن گفتگو و تعامل با هنرمندان و مدیران رسانه های صوت و تصویر فراگیر، حامی و تسهیل گر تولید محتوای سالم متناسب با چارچوب های فرهنگی جامعه ایرانی و اسلامی می باشد.

وی افزود: هم اکنون رسانه های تولید کننده محتوا، فرآیندهای قانونی صدور مجوز تولید و انتشار را مطلع هستند و بعضا اگر خطایی در انتشار محتوا بدون مجوزهای لازم پیش بیاید، همانند آنچه در سریال «کلیله و دمنه» اتفاق افتاد، ساترا ضمن گفتگو و تعامل با مدیر رسانه و کارگردان، مسیر صدور مجوز مبتنی بر رعایت الزامات فرهنگی را فراهم می کند.

این مقام مسئول خاطر نشان ساخت: هم اکنون اکثر رسانه های در حال فعالیت از جمله «فیلم نت» و «نماوا» ارتباط سازنده و رو به تعالی با ساترا دارند و بعضا لغزش های احتمالی ایشان از فرآیندهای قانونی تولید و انتشار، در تعامل رسانه ها با ساترا حل و فصل می شود.

بر اساس گزارش ساترا حسام پور در پایان تاکید کرد: متاسفانه رسانه «فیلیمو» با انجام اقدامات قانون گریزانه، عدم تمکین به مقررات تولید و انتشار را سرلوحه کار خود قرار داده است و فرآیندهای قانونی را در انتشار محتوا نقض کرده است‌. این رسانه، علیرغم تذکرهای مکرر ساترا مبنی بر رعایت قانون، توجهی به این امر نکرده است و همانطور که رییس محترم ساترا در مصاحبه اعلام کرده اند، مهلتی به رسانه «فیلیمو» برای رعایت قانون و مقررات داده شده است که امیدواریم رسانه «فیلیمو» مسیر احترام به قانون را اجرا کند. در غیر اینصورت در خصوص رسانه «فیلیمو» اقدام لازم قانونی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون صدا و سیما رادیو جیران سریال جدید یاغی فیلیمو دانلود فیلم نماوا ساترا دانلود سریال فیلم نت ابطال مجوز سعید مقیسه مقیسه نامه ساترا لغو مجوز فیلیمو تعلیق فیلیمو حسام پور تعلیق مجوز اشتراک فیلیمو رسانه های صوت و تصویر فراگیر تولید و انتشار حسام پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکوهای ایرانی 
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • تکلیف پخش سریال جدید حسن فتحی مشخص شد
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • برنا : بازداشت برادرزاده شمخانی
  • سریال «حشاشین» در ایران ممنوع اعلام شد
  • پخش سریال «حشاشین» در ایران ممنوع شد
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است