Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: مردم استان سمنان همزمان با دیگر مردم جهان تشیع عید سعید غدیر، بزرگترین عید شیعیان و عید ولایت و امامت را با حضور در هیئت‌ها، مساجد و حسینیه‌ها و همچنین بقاع متبرکه جشن گرفتند شهرداری‌های ۲۰ گانه استان نیز با برگزاری مراسم در فضاهای روباز به استقبال جشن ولایت و امامت رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک در جشن سعید غدیر حضور پرشوری داشتند و جشن‌های مردمی با اطعام نیازمندان و همچنین توزیع بسته‌های معیشتی همراه شد مردم همچنین به شکرانه اکمال دین و ابلاغ ولایت امیرمومنان حضرت علی (ع) پرچم‌های غدیر را در سر درب خانه‌هایشان نصب کردند. از جمله برنامه‌های محوری این روز همچنین باید به پیاده روی کاروان غدیر در شهرهای استان با مشارکت مردم و خانواده‌ها و همچنین کاروان موتوری و خودرویی اشاره کرد. بازخوانی خطبه غدیر و همچنین نمایش غدیر نیز به همت بسیج هنرمندان در دو شهرستان استان برگزار شده است.

اجرای برنامه‌ها و پویش‌های محوری

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به برگزاری هفت برنامه محوری که یکی از آنها توزیع پرچم برای نصب در سر درب خانه‌ها و هیئت‌های مذهبی است، به خبرنگار مهر گفت: پویش پرچم امسال به همت مردم و هیئت‌های مذهبی در سراسر استان در دو بخش اصلی برگزار شده که یکی از آنها مردمی و با موضوع نصب پرچم بر سر درب خانه‌ها و مغازه‌ها مزین به نام علی (ع) با محتوای غدیر است.

حجت‌الاسلام عباس عبدالهی با بیان اینکه پرچم‌هایی با موضوع ولایت و امامت و غدیر تهیه و توسط دفاتر تبلیغات اسلامی استان سمنان به صورت یارانه‌ای توزیع می‌شود، ابراز کرد: دومین راه حضور در این پویش اما اهدای رایگان پرچم به کاروان‌های غدیر است که در سراسر شهرها و روستاها مورد استقبال خوبی نیز قرار گرفته است همچنین امسال کاری که کردیم این بود که کاروان‌های غدیر توانستند با ارسال عدد یک به سامانه ۳۰۰۰۴۱۳۵ این پرچم‌های مقدس را تهیه کنند.

وی از اجرای برنامه پویش مهمانی مولا (ع) در استان سمنان نیز خبر داد و گفت: پخت ۱۱۰ دیگ اطعام غدیر در سمنان و شاهرود روش عام و عمومی این طرح است که با همراهی هیئت‌های مذهبی نیز اجرا شده است همچنین این طرح اطعام خانگی را هم در بر می‌گیرد یعنی مردم خودشان در منازل شأن با محوریت مساجد غذا تهیه می‌کنند و در ظروف یک بار مصرفی که مسجد می‌دهد، قرار می‌دهند و سپس با محوریت مسجد این غذاها توزیع می‌شود.

خطبه خوانی و پرده خوانی غدیر

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه برگزاری جشن‌های محله محور دیگر اقدام ما در سراسر استان به مناسبت غدیر بوده است، ابراز کرد: موکب ها و جشن‌هایی در سراسر استان از روزهای قبل آغاز و امروز همزمان با عید غدیر هم ادامه دارد محوریت اجرایی این مراسم با مساجد و هیئت‌های مذهبی خواهد بود.

عبدالهی با بیان اینکه خطبه خوانی خطبه پر محتوای غدیر امروز در بیش از ۱۱۰ مسجد استان سمنان توسط مبلغان و ائمه جماعات و جمعه برگزار می‌شود، گفت: ارائه خدمات صلواتی توسط صنوف و مشاغل موسوم به «دریاشو» و پرده خوانی واقعه غدیر توسط نقالان حرفه‌ای استان از دیگر برنامه‌هایی است دیروز و امروز در استان برگزار شده است.

وی همراهی مردم در این مراسم را ویژه دانست و گفت: استان سمنان با ظرفیت‌های عظیمی که در بخش‌های مردمی و مذهبی، هیئت‌ها، روحانیان و… دارد همواره پیشگام و پیشتاز برگزاری مراسم و مناسبت‌هایی بزرگ مانند غدیر بوده است.

مواسات در استان سمنان برگزار شد

در کنار برنامه‌های روتین عید غدیر بیست و هشتمین مرحله مواسات و کمک مومنانه در استان سمنان نیز اجرا شد به گفته فرمانده سپاه استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر، در این مرحله ۱۵ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان توزیع شده است

سردار حمید دامغانی با بیان اینکه از ابتدای کرونا تاکنون ۴۵۰ هزار بسته معیشتی و از ابتدای سال جاری نیز ۶۰ هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان استان سمنان توزیع شده است، بیان کرد: توزیع اقلام مورد نیاز مردم از جمله برنج، شکر، روغن و… محور برنامه‌های پویش در مرحله بیست و هشتم محسوب می‌شود که از روزهای قبل آغاز شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای کرونا یک هزار و ۳۴۷ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند داده شده است همچنین در مرحله بیست و هشتم مواسات و همدلی ۵۰ سری جهیزیه توزیع می‌شود، ابراز کرد: در کنار توزیع ۱۵ هزار بسته معیشتی آزادی ۹ زندانی جرایم غیر عمد، ۵۰ سری جهیزیه، ۲۴ سری لوازم منزل، ۱۳۰ دستگاه کولر آبی، ذبح یک هزار و ۷۰ رأس گوسفند و … ارائه می‌شود.

توزیع ۴۰ هزار پرس غذا

در استان سمنان و همزمان با عید غدیر در دو شهر سمنان و شاهرود مجموعاً ۲۲۰ دیگ غذا در طرح و پویش مرتبط با اطعام نیازمندان و محرومانی که گروه‌های جهادی و مساجد آنها را شناسایی کرده‌اند نیز اتفاق می‌افتد، رویدادی بزرگ با همراهی ارگان‌ها و مردم که می‌توان آن را بزرگترین اطعام سال دانست.

مدیرکل ستاد اجرایی استان سمنان اما با اشاره به اینکه در سراسر کشور پویش طبخ یک میلیون پرس غذای گرم برای اطعام نیازمندان در روز عید غدیر با مشارکت گروه‌های مردمی در هیئت‌های مذهبی و موکب‌های مردمی صورت می‌گیرد، تاکید کرد: این طرح در استان سمنان نیز اجرا می‌شود.

حامد احمدی که در گفتگو با خبرنگاران صحبت می‌کرد با بیان اینکه ستاد اجرایی با مشارکت ۶۰ گروه جهادی، مواظب و هیئت همکار خود در سطح استان نسبت به پخت ۴۰ هزار پرس غذای گرم در سطح استان در روز عید مبارک غدیر برای وعده ناهار غذا اقدام خواهد کرد، ابراز کرد: این غذاها در مناطق کم برخوردار و جامعه هدف محروم توزیع می‌شود.

برپایی ۱۱۰ دیگ غذا در سمنان

حجت‌الاسلام محمد نوروزی فرد رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان درباره برپایی ۱۱۰ دیگ غذا در این شهرستان، گفت: پخت ۱۱۰ دیگ غذا در راستای فرهنگ سازی اطعام غدیر در سراسر شهرستان و توزیع بین محلات کمتر برخوردار در کنار برپایی ایستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای طی ایام غدیر از جمله اقداماتی است که در این مناسبت فرخنده تدارک دیده شده است.

وی با بیان اینکه طرح قرآنی نیز در شهرستان سمنان پیش بینی شده تا بتوانیم هر مسجد را یک پایگاه قرآنی بدانیم، ابراز کرد: در این طرح مخاطبان اصلی دانش آموزان خواهند بود و هدف نیز آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان و نسل جوان با فرهنگ و معارف اسلامی و قرآنی است.

اطعام نیازمندان در میامی طرح شاخص کمیته امداد

یکی دیگر از برنامه‌های شاخص ایام عید غدیر در استان سمنان در شرقی‌ترین شهرستان این استان یعنی میامی انجام شد جایی که رئیس کمیته امداد این شهرستان با بیان اینکه یک گاو و ۱۷۸ رأس گوسفند به مناسبت عید سعید قربان و دهه ولایت در میامی ذبح شد، گفت: این طرح با هدف کمک به نیازمندان و اطعام محرومان و آسیب دیدگان صورت گرفته است.

مرتضی نوروزپور با بیان اینکه این طرح یکی از بزرگترین طرح‌ها در راستای کمک به محرومان جامعه محسوب می‌شود، ابراز کرد: گوشت‌های قربانی در بسته‌های یک کیلویی بسته بندی و توسط مؤسسه‌های خیریه، مراکز نیکوکاری و خادم یاران رضوی داده می‌شود همچنین ۳۰ میلیون تومان و ۵۰ کیلوگرم گوشت نیز با کمک و هدیه مردمی جمع آوری شده که توزیع می‌شود.

آنطور که سرهنگ محمد خوشقدم فرمانده سپاه شاهرود به خبرنگاران اعلام کرد: توزیع سه هزار بسته کمک معیشتی به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات شاخص غدیر در سراسر استان سمنان و به خصوص شهرستان شاهرود محسوب می‌شود این بسته‌ها همچنین در محلات به همت مساجد و گروه‌های جهادی توزیع می‌شود و نیازمندان از آن برخوردار خواهند شد همچنین ۱۲ سری جهیزیه به ارزش نزدیک به ۵۰۰ میلیون تومان نیز در این روزها بین نیازمندان شهرستان شاهرود توزیع شده است.

اینها همه بخشی از مهمترین فعالیت‌هایی بود که در عید غدیر در استان سمنان صورت گرفت و البته باید گفت نمی‌توان تمام آنها در هشت شهرستان استان ذکر کرد چرا که مجالی طولانی می‌طلبد روز عید غدیر اما در بین مردم استان جایگاه ویژه‌ای نیز دارد که دیدار سادات و اعمال آن از جمله آنها محسوب می‌شود.

اهتمام نسبت به تبیین غدیر

حجت‌الاسلام رستمیان امام جمعه دامغان در گفتگو با خبرنگار مهر، غدیر را فرصتی برای جهاد تبیین طبق تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و گفت: این روز فرصت ارزشمند برای آگاه سازی جوانانمان درباره مسائل مرتبط با ولایت است چرا که امروز دشمنان ما می‌کوشند تا اذهان جوانانمان را با کمک ابزارهایی مانند فضای مجازی، تولیدات ماهواره‌ای و رسانه‌ای و… به بیراهه بکشند.

وی با بیان اینکه جایگاه و اهمیت ولایت باید برای جوانانمان بیان شود، تاکید کرد: فعالان فرهنگی و همچنین آموزش و پرورش نسبت به مقوله تبیین به خصوص نسبت به تربیت نسل جوان متدین و ولایی اهتمام ویژه داشته باشد.

حجت‌الاسلام محمد متقی کارشناس مسائل دینی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: برای روز عید غدیر، غسل، صدقه دادن، اطعام، دعای ندبه و انجام عمل صالح به عنوان کارهایی که بتواند لبخند را بر روی لب مؤمنان بیاورد بسیار توصیه شده است همچنین در این روز بیان ۱۰۰ بار «الْحَمْدُلِلَّهِ الَّذِی جَعَلَ کَمَالَ دِینِهِ وَ تَمَامَ نِعْمَتِهِ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ» منسوب به پیامبر (ص) از دیگر اعمال محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه بیان ذکر «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از دیگر مستحبات در روز غدیر است، گفت: اقامه دو رکعت نماز پیش از نماز ظهر و اقامه دو رکعت نماز مانند نماز صبح با این تفاوت که در انتهای آن افراد به سجده بروند و هزار بار شکر خدا بگویند نیز در این روز توصیه شده است.

کد خبر 5540912

منبع: مهر

کلیدواژه: عید غدیر 1401 تبلیغات اسلامی سمنان واقعه غدیر خادمیاران رضوی قرارگاه سازندگی سپاه استان سمنان عباس عبدالهی عید غدیر خم کرمانشاه عید غدیر خم بوشهر عید غدیر 1401 ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا اردبیل شیوع کرونا حجاب و عفاف خراسان رضوی شورای نگهبان ایلام گفتگو با خبرنگار هزار بسته معیشتی اطعام نیازمندان تبلیغات اسلامی استان سمنان هیئت های مذهبی سراسر استان محسوب می شود توزیع می شود حجت الاسلام خبرنگار مهر سری جهیزیه دیگ غذا برگزار شد برنامه ها عید غدیر روز عید ۱۱۰ دیگ هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امام جمعه دزفول در یکصد و پنجاه و چهارمین شورای فرهنگ عمومی دزفول که امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دفتر امام جمعه برگزار شد، گفت: شیخ مرتضی انصاری شخصیتی بزرگ و ممتاز در جهان اسلام است و تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول مورد حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز قرار دارد.   حجت الاسلام بهرامپور افزود: تصویب بنیاد شیخ انصاری گامی بلند در معرفی این شخصیت کم نظیر و از مفاخر بی بدیل دزفول به نسل‌های جدید و بسترسازی طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های فرهنگی در سطح شهرستان، استان و کشور است.   وی با اشاره به ظرفیت‌های بی بدیل فرهنگی دزفول در عرصه‌های مختلف فرهنگی، ادامه داد: بهره گیری از این ظرفیت‌ها برای تقویت فرهنگی و هویت ملی باید در دستور کار دستگاه‌های اجرایی مربوط قرار گیرد.   شیخ اعظم مرتضی انصاری دزفولی ملقب به خاتم الفق‌ها و المجتهدین در هجدهم ذی حجه یعنی عید غدیر سال ۱۲۱۴ هجری قمری مصادف با ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۱۷۹ شمسی در دزفول متولد شد.   وی از فقیهان بزرگ شیعه در قرن سیزدهم قمری است که پس از صاحب جواهر مرجعیت عام شیعیان جهان شد؛ وی با نوآوری‌های متعدد ناشی از نبوغ بالا و اندیشه ژرف خود توانست علم اصول و به دنبال آن فقه را وارد مرحله جدیدی کند به گونه‌ای که آثار فقهی شیخ مرتضی انصاری یکی از مهمترین منابع فقه شیعی به شمار می‌آیند.   کتاب‌های رسائل و مکاسب مهم‌ترین آثار شیخ انصاری و از کتب درسی حوزه علمیه است که با گذشت سال‌ها پس ار ارتحال این عالم برجسته همچنان در حوزه‌های علمیه تدریس می‌شوند.   شیخ مرتضی انصاری در هجدهم جمادی الثانی سال ۱۲۸۱ هجری قمری مصادف با ۲۸ آبان ۱۲۴۳ هجری شمسی پس از ۶۷ سال عمر با برکت در نجف اشرف درگذشت و در حرم امام علی (ع) به خاک سپرده شد.   میرزای شیرازی صاحب فتوای تحریم تنباکو، سیدجمال‌الدین اسدآبادی، حسین محدث نوری، شیخ فضل‌الله نوری، محمدکاظم خراسانی و ملاحسینقلی همدانی از شاگران شیخ اعظم انصاری بودند.   برگزاری جشن ۵ کیلومتری غدیر در دزفول پرشورتر از پارسال   حجت الاسلام و المسلمین سیداسماعیل علوی، دبیر ستاد غدیر دزفول در این نشست گفت: همه دستگاه‌های فرهنگی شهرستان برای برگزاری برنامه‌های جشن و شادی در ایام عید بزرگ غدیر خم مسئولیت دارند.   وی یکی از برنامه‌های اصلی روز غدیر در دزفول را برگزاری ضیافت و اطعام ۲۰۰ هزار نفری عنوان کرد و افزود: جشن ۵ کیلومتری مسیر بلوار ۴۵ متری فتح المبین، ۲۰ ایستگاه صلواتی و ۱۰ جشن بزرگ در بخش‌های تابعه شهرستان از جمله اقدام‌های شاخص عید غدیر پارسال بود که این برنامه‌ها امسال در سطح گسترده‌تر برنامه ریزی شده است.   حجت الاسلام و المسلمین علوی جشن‌های غدیر را رویدادی مردمی و مردم پایه دانست و ادامه داد: ۵۷ موکب در قالب جشن ۵ کیلومتری در طول مسیر بلوار ۴۵ متری فتح المبین ایجاد می‌شود و برای چند روز از شهروندان پذیرایی می‌کنند.   دبیر ستاد غدیر دزفول می‌گوید: توزیع ۸ هزار کیلو گوشت و یکهزار بسته ارزاق میان فقرا و نیازمندان شهرستان به مناسب روز عید غدیر از جمله اقدام‌های شاخص سال گذشته در دزفول بود که تلاش می‌شود با همراهی خیران این اقلام افزایش داشته باشد.   لزوم تبدیل بام دزفول به قطب فرهنگی   محمد عتاب اهوازی، شهردار دزفول با بیان اینکه ساماندهی بام دزفول آغاز شده است، گفت: ساختمان زیپ لاین موجود در بام دزفول به سرمایه گذار واگذار و به زودی به یکی از مراکز فرهنگی در این شهرستان تبدیل می‌شود.   وی افزود: فعالیت ساختمان زیپ لاین بام دزفول تا یک ماه آینده به همت جوانان فعال در مساجد آغاز به کار می‌کند.   عتاب اهوازی ادامه داد: ساماندهی محوطه و دسترسی خودرو به بام دزفول در دستور کار قرار گرفته است.   حرم سبزقبا (ع) محور تمام فعالیت‌های فرهنگی دزفول باشد   علیرضا زمانی راد، عضو هیات امنای حرم حضرت سبزقبا (ع) گفت: ایجاد دهه کرامت ابتکاری برای فرصت سازی اجرای هزاران برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی در ایران و کشور‌های مختلف است.   وی افزود: دهم ذی القعده یک روز پیش از میلاد امام رضا (ع) به نام روز بزرگداشت حضرت سبزقبا (ع) نامگذاری شده که بسیج تمام امکانات شهرستان برای بزرگداشت باشکوه این روز مورد تاکید است.   زمانی راد با بیان اینکه در سال‌های اخیر دستگاه‌های شهرستان نسبت به بزرگداشت روز سبزقبا (ع) توجه جدی نداشته اند، ادامه داد: تجربه چهارم خرداد و ثبت روز دزفول در تقویم رسمی باید برای بزرگداشت حضرت محمد بن موسی الکاظم (ع) مورد استفاده قرار گیرد.   وی می‌گوید: حرم حضرت سبزقبا (ع) باید محور تمام فعالیت‌های فرهنگی و هنری شاخص در شهرستان شود.   برگزاری هفت جشن محله محور، اجرای جشن‌های ویژه دختران در پارک‌های بانوان و خانواده و شهر دخت، برگزاری مسابقات ورزشی ویژه بانوان در پارک خانواده، احداث ۲۰ غرفه در قالب ویژه برنامه در بلوار پیام آوران از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده دهه کرامت در دزفول است.   اجرای جشن خیابانی در منطقه زیباشهر، محفل انس با قرآن در مسجد حجت بن الحسن (عج) با حضور قاری بین المللی حامد شاکرنژاد، برگزاری جشن و غرفه‌های فرهنگی در بوستان‌ها و مناطق مختلف توسط پایگاه‌های مختلف بسیج، نورپردازی شب‌های عید و همچنین برگزاری اجتماع بانوان از جمله برنامه‌های دزفول در دهه کرامت است.   برگزاری ویژه برنامه فرهنگی با برپایی غرفه‌های متعدد فرهنگی و هنری حد فاصله بلوار پیام آوران تا میدان حضرت رقیه (ع) از دیگر برنامه‌های دهه کرامت دزفول است.   اجتماع دختران آفتاب همزمان با روز دختر، اجرای خطبه خوانی حرم حضرت سبزقبا (ع)، گلکاری حرم حضرت سبزقبا (ع)، ویژ برنامه رسانه‌ای روز سیفربا (ع) همزمان با دهم ذی القعده، تقدیر از واقفان حرم، حضور خادمان حرم سبزقبا (ع) در بازار و بیمارستان و اهدای بسته‌های حرم به بازاریان و بیماران و همایش روز سبزقبا (ع) از جمله برنامه‌های دهه کرامت دزفول است که در این نشست مطرح شد.   دهه کرامت ۱۱ روز ابتدایی دهه اول ماه ذی‌القعده است که همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) در یکم ذی‌القعده آغاز و با ولادت برادرش امام رضا (ع) در ۱۱ ذی‌القعده پایان می‌یابد.   در تقویم رسمی جمهوری اسلامی، روز‌های یکم ذی‌القعده به عنوان روز دختر، پننجم ذی‌القعده روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرک، ششم ذی‌القعده روز بزرگداشت احمد بن موسی بن جعفر معروف به شاهچراغ و نهم ذی القعده روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • قیمت دلار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات بزرگ فارس
  • دلار مبادله‌ای ثابت ماند/ یورو رشد کرد
  • توزیع ۶۶ هزار تذکره در دایکندی
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • قیمت دلار امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و ارز ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
  • قیمت دلار امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳