Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@07:53:04 GMT

ماجرای انتشار اظهاراتی از المالکی علیه مقتدی صدر

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۸۶۹۱

ماجرای انتشار اظهاراتی از المالکی علیه مقتدی صدر

منابع فایل‌هایی منسوب به نخست وزیر پیشین عراق و رهبر ائتلاف دولت قانون منتشر کردند که در یکی از آن‌ها وی هشدار می‌دهد که مرحله آتی در عراق مرحله جنگ خواهد بود. اما نوری المالکی این اظهارات را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا به نقل شبکه خبری الجزیره، نوری المالکی، نخست وزیر پیشین عراق و رئیس ائتلاف دولت قانون در فایلی که علی فاضل، از اصحاب رسانه عراقی مقیم آمریکا آن را منتشر کرد، اظهار داشت: مرحله آتی در عراق مرحله جنگ خواهد بود و مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق خواهان جنگ و خونریزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق گفتم که اعتمادی به ارتش و پلیس ندارم و هر کسی باید از خودش دفاع کند و من نیز از خودم دفاع خواهم کرد. ما تانک‌ها، خودرو‌های زرهی و پهپاد‌هایی در اختیار داریم. اولین قبیله‌ای که برای این مسئله خود را آماده می‌کند قبیله بنی مالک (قبیله المالکی) است که در کنفرانس مطبوعاتی در بغداد اعلام خواهد کرد که در صورت هرگونه تعدی به نوری المالکی ما آماده مداخله خواهیم بود. من از مردم می‌خواهم که آماده باشند. این مسئله یک مسئله رسانه‌ای نیست؛ بلکه آمادگی با سلاح و تجهیزات است.

وی در این فایل گفت: عراق در آستانه جنگی بزرگ است که هیچ کسی از آن جان سالم به در نخواهد برد؛ مگر اینکه طرح مقتدی صدر و مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات کردستان و محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق سرنگون شود. اگر طرح آن‌ها را سرنگون کنیم عراق نجات می‌یابد و در صورتی که نتوانیم این کار را انجام دهیم در آن صورت عراق وارد خط قرمز می‌شود.

نوری المالکی در بخش اول فایل فاش شده مسعود بارزانی را به حمله به شیعیان از طریق حمایت از اهل سنت و برهم زدن اوضاع شیعیان با به کارگیری مقتدی صدر متهم می‌کند. در فایل دوم نوری المالکی می‌گوید: من صدری‌ها را می‌شناسم آن‌ها ترسو هستند و اکنون نیز ترسوتر شده‌اند چرا که دستانشان آلوده به خون شده است. مقتدی چقدر از بغداد را کشت و چه تعداد از خودرو‌های تویوتا را ربود. وی جاهل است و سیاست را نمی‌فهمد. نوری المالکی نسبت به روی کار آمدن مقتدی صدر هشدار داد.

وی در فایل سوم می‌گوید: سازمان بدر به رهبری هادی العامری نیرو دارد و حقوق ۳۰ الی ۴۰ هزار نیرو را می‌گیرند. مقتدی صدر نیز دو هزار سرباز در سامرا دارد، اما حقوق دوازده هزار سرباز را دریافت می‌کند.

براساس ادعایی که در این فایل‌ها شده اظهارات المالکی در نشست حدود چند ماه پیش با تعدادی از اعضای کادر حزب الدعوه ایراد شده بود.

المالکی تکذیب کرد

در این راستا، نوری المالکی در توییتی اعلام کرد: اظهارات زشت و توهینی که علیه مقتدی صدر از زبان وی منتشر شده، درست نیست.

وی گفت: من همچنان می‌خواهم روابط خوبی با صدر و سایر شرکای روند سیاسی داشته باشم.

نوری المالکی نسبت به دروغ گویی و به کارگیری دستگاه‌های تکنولوژی مدرن در مطرح ساختن اظهاراتی از زبان وی هشدار داد و از حامیانش خواست به این اظهارات توجه نکنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: نوری المالکی مقتدی صدر نوری المالکی مقتدی صدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزار‌ها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگر‌های وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگر‌ها هستند. آن‌ها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کار‌ها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکر‌ها از مرورگر‌ها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزار‌ها وارد فایل‌های شما شوند و آن‌ها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کار‌های معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکر‌ها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگر‌های مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگر‌های گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگر‌های سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگر‌ها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکر‌ها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگر‌های امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آن‌ها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایو‌های خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکر‌ها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکر‌ها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آن‌ها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزار‌های مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکر‌ها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزار‌های سنتی پس از اینکه هکر‌ها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگر‌های وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آن‌ها را غیرقابل دسترس می‌کند. این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگو‌های باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکر‌ها می‌توانند از آپلود‌های شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

دیگر خبرها

  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • خط و نشان تند و تیز ستاره سپاهان علیه پرسپولیس با یک تصویر ترسناک!
  • خط و نشان بازیکن سپاهان علیه پرسپولیس + عکس
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • شکایت پرسپولیس از دو پرسپولیسی | تبعات اقدام علیه درویش
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس