Web Analytics Made Easy - Statcounter

«انجمن حقوق‌شناسی»، مؤسسه فرهنگی هنری «حقوق و هنر» و «خانه اندیشمندان علوم انسانی» با اهدای سپاس‌نامه از رضا دُرمیشیان برای ساخت فیلم «مجبوریم» تقدیر کردند.

به گزارش ایران اکونومیست براساس اعلام روابط عمومی فیلم، شب گذشته ۲۶ تیرماه در مراسمی که به دبیری تهمورث بشیریه ـ رئیس هیات مدیره انجمن علمی حقوق‌شناسی ـ برگزار شد،  وحید آگاه (مدیر عامل موسسه حقوق و هنر)، غلامرضا حداد (عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، شاپور منوچهری (نایب رئیس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز)، علیرضا میلانی فر (وکیل دادگستری و پزشک) و مانوش منوچهری (مشاور حقوقی) به تحلیل حقوقی، پزشکی ، جامعه شناسی و صنفی فیلم «مجبوریم» پرداختند و بعد با حضور شاپور منوچهری از سازنده فیلم تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن تقدیر از رضا درمیشیان آمده است: «مؤسسه فرهنگی هنری «حقوق و هنر» به عنوان نهادی در جستجوی ارتباط و تحلیل جهان حقوق با دنیای هنر، «انجمن حقوق‌شناسی» به عنوان انجمنی فعال در عرصه جامعه برای تبیین ذات و منزلت حقوق از منظر دانشگاهی و «خانه اندیشمندان علوم انسانی» به عنوان مأمنی برای جامعه مدنی در عرصه علوم انسانی و اجتماعی، فیلم سینمایی «مجبوریم» را ارج می نهند و از جنابعالی به عنوان تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان این فیلم، سوای زیبایی‌های هنری و شایستگی‌های سینمایی فیلم، به جهات «پرداخت هنرمندانه به مقوله حق و حقوق، جایگاه دعاوی منفعت عمومی، ارزشمندی نهاد وکالت و وکیل در اجتماع، تمرکز و نور انداختن به آسیبی اجتماعی، تبیین و شفافیت جایگاه پزشکان و مسوولیت اجتماعی آنها، ارائه تصویری واقعی و منصفانه از دادگاه، دادرسی و نقش وکیل و دغدغه‌مندی اجتماعی سپاسگزاریم.»

«مجبوریم» برنده پنج جایزه بین‌المللی است که در این میان سه جایزه بهترین فیلم تماشاگران از فستیوال‌های وزول فرانسه، آسیاتیکای رم ایتالیا و چینه‌چیتای هلند است. پیش‌تر کانون وکلای دادگستری استان بوشهر ، کانون وکلای دادگستری شهر گیلان و انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اهدای لوح تقدیری از ساخت این فیلم تقدیر کرده بودند.

«مجبوریم» هم اکنون در دو پلتفرم نماوا و فیلمیو به صورت آنلاین اکران می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: فیلم مجبوریم ، رضا درمیشیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فیلم مجبوریم رضا درمیشیان علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران

یک سازمان حقوق بشری در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزهای خود به غزه مدارس این باریکه را به پایگاه‌های نظامی برای خود تبدیل کرده است.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه امروز-چهارشنبه- در بیانیه‌ای تاکید کرد: اسرائیل به‌طور عامدانه مراکز غیرنظامی را نظامی می‌کند و مدارس و مراکز آموزشی را به پایگاه‌های نظامی در چارچوب حملاتش به نوار غزه برای هفتمین ماه متوالی تبدیل کرده است. ارتش اشغالگر به بمباران و ویرانی هدفمند و گسترده مدارس و کشتار و اعدام غیرقانونی غیرنظامیانی که به مدارس پناه آورده‌اند اکتفا نکرد بلکه تعدادی از مدارس را به پایگاهایی نظامی برای خود و تمرکز نیروها و تجهیزاتش و همچنین مراکز بازداشت، بازجویی و شکنجه تبدیل کرده است که این امر نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قواعد جنگ است.

طبق گزارش روسیا الیوم، این سازمان حقوق‌بشری اعلام کرد: این جنایت‌های اسرائیل در راستای تداوم میراث استعماری است که بر پایه سلطه گری و برچیده شدن مولفه‌های اصیل و اساسی ملت‌ها به ویژه فرهنگی و آموزشی بنا نهاده شده است. ارتش اسرائیل در حمله به غزه بسیاری از مدارس این منطقه را به پایگاه‌های نظامی و مراکز بازداشت تبدیل کرده است؛ مدارسی مانند صلاح‌الدین که در ماه فوریه به بازداشتگاه و مرکز بازجویی برای صدها غیرنظامی تبدیل شد. در روز ۳۰ آوریل امیر بوخبوط خبرنگار اسرائیلی ویدیویی منتشر کرد که نشان می‌دهد ارتش این رژیم یک پایگاه نظامی عملیاتی در داخل یک مدرسه در نوار غزه ایجاد کرده است و این پایگاه وابسته به تیپ ۱۶۲ است و از داخل آن عملیات نظامی انجام می‌دهد.

در ادامه این گزارش آمده است: نظامیان اسرائیلی ویدیوهای زیادی منتشر کردند که نشان می‌دهد آنها به مدارس هجوم می‌آورند و آوارگان را مجبور به تخلیه آن‌ها می‌کنند، همچنین آن‌ها در برخی از کلاس‌ها مستقر شده و از داخل آن‌ها تیراندازی می‌کنند. این نظامیان همچنین یک مدرسه وابسته به سازمان ملل را منفجر می‌کنند و به این کار افتخار می‌کنند. اسرائیل ۸۰ درصد مدارس غزه را به طور کامل و یا جزئی ویران کرد، این رژیم حتی مدارس وابسته به سازمان ملل که به پناهگاهی برای آوارگان تبدیل شده تخریب کردند و حملات این رژیم همچنان ادامه دارد حتی در مناطقی که خود آن‌ها گفته‌اند امن هستند. علاوه بر ده‌ها هزار شهید و مجروح در غزه، ۶۲۵ هزار دانش‌آموز از حق آموزش محروم هستند، از سوی دیگر ۶ دانشگاه در نوار غزه تخریب شده است که یکی از آن‌ها چند هفته بعد از اینکه به عنوان پایگاه‌ نظامی برای اسرائیل از آن استفاده می‌شد، توسط این رژیم منفجر شد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در بخش دیگری از بیانیه خود بر لزوم محافظت از مدارس غزه تاکید کرد و از جامعه بین‌المللی خواست تا به تل‌آویو فشار بیاورد و عملیات نظامی در داخل و علیه مدارس غزه را متوقف کند.

این سازمان همچنین خواستار ورود کمیته‌های فنی متخصص به داخل غزه و انجام تحقیق درمورد جنایت‌های وحشتناک اسرائیل و نسل کشی مردم فلسطین در غزه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود