Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک قانونگذار آلمانی هشدار داد که غرب با ارسال تسلیحات به اوکراین، خطر وقوع جنگ جهانی سوم را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری تاس، سویم داگدالن، نماینده حزب چپ پارلمان آلمان امروز (دوشنبه) طی مصاحبه‌ای با گلوبال تایمز اظهار کرد: «ارسال زیاد تسلیحات سنگین به اوکراین و همچنین آموزش پرسنل خدماتی اوکراینی، خطر وقوع جنگ جهانی سوم را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گفته او، دو سوم از جمعیت آلمان نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرده‌اند.

این سیاستمدار آلمانی در ادامه گفت: انگلیس و آمریکا به یک جنگ نیابتی و فرسایشی دست زده‌اند. هدف آن‌ها تضعیف روسیه در بلندمدت است و برای دستیابی به چنین هدفی، غرب مایل است تا ده‌ها هزار مرگ و رنج بی‌حد و حصر و همچنین نابودی اوکراین را بپذیرد.

وی افزود: هر چقدر درگیری در اوکراین ادامه یابد، پیامدها جهانی بدتری به همراه خواهد داشت. ما به تلاش‌های جدی و دیپلماتیک برای رسیدن به راهکار مذاکره نیاز داریم.ت مدید جنگ اقتصادی به این معنی است که ما در حال حاضر به دنبال خودکشی اقتصادی هستیم که توسط دولت آلمان از طریق تحریم های روسیه انجام شده است. ما به تلاش‌های دیپلماتیک جدی برای دستیابی به یک راه‌حل مذاکره نیاز داریم، همانطور که قبلاً در مذاکرات استانبول در پایان ماه مارس مشاهده شد. و هر چه جنگ بیشتر طول بکشد، اثرات آن وحشتناک تر خواهد بود، نه تنها بر مردم اوکراین، بلکه بر مردم سراسر جهان، همانطور که بحران غذایی کنونی نشان می دهد.

داگدالن گفت: جنگ اقتصادی با روسیه کل مدل رفاه آلمان را به خطر می اندازد. تحریم های غرب به جنگ پایان نداده است. در عوض آنها مانند یک بومرنگ عمل می‌کنند. آنها به ما، مردم و صنعت آلمان ضربه می زنند. به هر حال، درآمد روسیه از صادرات انرژی، علیرغم کاهش فروش و حجم، بیشتر از یک سال پیش است که به لطف تحریم ها باعث افزایش قیمت ها شده است. بنابراین، بهای این تحریم های مزخرف را عموم مردم می پردازند که از تورم بالا و هزینه های انفجاری انرژی و مواد غذایی رنج می برند، در حالی که شرکت های نفتی و شرکت های اسلحه سازی سود می برند. اگر تحویل گاز از روسیه متوقف شود، در آلمان با فاجعه‌ای مواجه خواهیم شد که از زمان بحران اقتصادی جهانی در جمهوری وایمار تاکنون ندیده‌ایم. محاسبه شده است که در صورت توقف تحویل گاز روسیه، تولید اقتصادی آلمان در شش ماه آینده بیش از ۱۲ درصد کاهش خواهد یافت. و بیش از ۵.۶ میلیون شغل در خطر خواهد بود. بنابراین، دولت آلمان باید فورا به جنگ اقتصادی انتحاری به نفع مردم آلمان پایان دهد.

این سیاستمدار آلمانی گفت:  جنگ های ناتو به رهبری ایالات متحده در سراسر جهان، از حمله به یوگسلاوی در سال ۱۹۹۹، ۲۰ سال در افغانستان با بیش از ۲۰۰۰۰۰ کشته افغان و چندین جنایت جنگی و نابودی لیبی، نشان می دهد که ناتو یک اتحاد دفاعی نیست، بلکه بزرگترین ماشین جنگی جهان است و کشورهای ناتو تنها منافع اقتصادی و ژئوپلتیکی را دنبال می کنند. به همین دلیل است که ما برای امنیت و اطمینان مردم در اروپا که شامل کشورهای اروپایی می شود، به یک معماری امنیتی در اروپا نیاز داریم. ما نمی توانیم جغرافیا را تغییر دهیم. روسیه بخشی از اروپا است و ما باید با آن  کنار بیاییم. موضوع دیگر گسترش ناتو و مفهوم استراتژیک آن در حال حاضر است. ناتو را سازمان پیمان آتلانتیک شمالی می نامند. اکنون ناتو در مفهوم استراتژیک خود منطقه هند و اقیانوس آرام را مورد توجه قرار داده است. اقیانوس هند یا اقیانوس آرام از اقیانوس اطلس شمالی بسیار دور است

وی در ادامه تصریح کرد: منافع اتحادیه اروپا این است که اجازه ندهد به درگیری بین قدرت‌های بزرگ هسته‌ای مانند ایالات متحده، روسیه و چین کشیده شود. این امر مستلزم یک سیاست خارجی و امنیتی مستقل از واشنگتن است و هدف اصلی باید تضمین این باشد که قاره ما به میدان نبرد هسته‌ای تبدیل نشود. و از همه مهمتر، کشورهای اروپایی باید برای پایان سریع درگیری در اوکراین فشار بیاورند و به هر قیمتی از گسترش درگیری جلوگیری کنند. منافع اروپا و کشورهای اروپایی و منافع آمریکا اساساً در این زمینه متفاوت است. موضع آمریکا این است که اوکراین تا آخرین سنگر به خاطر شکست نظامی روسیه بجنگد، اتحادیه اروپا نباید تسلیم منافع و استراتژی آمریکا شود. افزایش خودمختاری نباید به افزایش نظامی شدن کشورهای عضو اتحادیه اروپا منجر شود. برعکس، اتحادیه اروپا باید به یک قدرت صلح آمیز تبدیل شود که به دنبال تعادل در اروپا و دنبال دیپلماسی باشد.

وی افزود: برای حفظ صلح، امنیت و ثبات در اروپا، باید بر رویارویی و تفکر بلوکی غلبه کرد. این اولین کاری است که باید انجام دهیم. ایجاد تعادل صلح آمیز منافع از طریق دیپلماسی تنها راه خروج از مارپیچ تشدید تنش است. اگرچه ممکن است در این لحظه برای بسیاری از مردم آلمان این امر آرمان‌شهری به نظر برسد، اما هدف بلندمدت ما باید انحلال ناتو و جایگزینی آن با یک سیستم امنیتی جمعی باشد که هدف اصلی آن خلع سلاح و همکاری است. بدون روسیه یا علیه روسیه صلحی در اروپا وجود نخواهد داشت. این چیزی است که ما باید از بحران کنونی بیاموزیم. ما باید یک معماری امنیتی داشته باشیم که به منافع یکدیگر احترام بگذارد.

این سیاستمدار آلمانی در خصوص چین نیز گفت: به چین در ایالات متحده، آلمان و اروپا تهاجمی نگریسته می شود. در حال حاضر، دولت آلمان در حال برنامه‌ریزی برای توسعه استراتژی جدید چین در چارچوب استراتژی امنیت ملی است. و این استراتژی احتمالاً به اندازه مفهوم استراتژیک جدید ناتو متخاصم خواهد بود. آلمان و اتحادیه اروپا باید نقش بانکی در تعادل و همکاری در دنیای چند قطبی فردا را بر عهده بگیرند. و این برای حفظ صلح و حل چالش های جهانی مانند همه گیری و تغییرات آب و هوایی و همچنین به نفع جمعیت آلمان بسیار مهم است. از آنجایی که آلمان روابط اقتصادی نزدیکی با چین دارد، دولت آلمان باید به جای تقابل، راه همکاری را در پیش بگیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دولت آلمان و اتحادیه اروپا به تأثیرات جنگ اقتصادی علیه روسیه که آغاز کردند، بسیار جدی و صادقانه نگاه کنند و بعد خواهند دید که اقتصاد و تجارت در جهان ما بسیار به هم مرتبط است. اگر آنها شروع به جدا شدن و جنگ اقتصادی علیه چین کنند، حتی بیشتر از روسیه را از دست خواهند داد. من فکر نمی کنم چین اروپا را از دست بدهد یا اروپا چین را از دست بدهد. من فکر می‌کنم این هنوز یک مبارزه است، زیرا ایالات متحده پنهان نمی‌کند که می‌خواهد اروپا در مقابل چین در کنارش باشد. بنابراین، هیچ دستور کار پنهانی وجود ندارد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: آلمان ، حمله روسیه به اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آلمان حمله روسیه به اوکراین اتحادیه اروپا ایالات متحده جنگ اقتصادی دولت آلمان تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مخفیانه دبیرکل ناتو و وزیر خارجه آلمان در رستوران تا پاسی از شب لو رفت+ تصاویر

«شام آخر» ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو با آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان حس کنجکاوی مطبوعات آلمان را برانگیخت. این زوج شیرین در حال ترک یک جلسه محرمانه مشاهده شدند.

روزنامه بیلد آلمان نوشت: دو شب قبل آنالنا بربوک با ینس استولتنبرگ در رستوران هتل Telegraphenamt در برلین تقریباً سه ساعت دیدار کردند. این دیدار مخفیانه که تا پاسی از شب ادامه داشت به دور از هجوم خبرنگاران برگزار شده بود. محور گفتگو‌های این دیدار تاکنون مشخص نشده است.

عصر پنجشنبه، مایکل کرنر، عکاس نشریه بیلد، از دبیرکل ناتو و وزیر خارجه آلمان حین خروج از هتل در حالی که تحت تدابیر امنیتی هفت افسر محافظ بودند، فیلم گرفت.

گفته می‌شود که استولتنبرگ شخصاً از وزیر امور خارجه آلمان درخواست ملاقات کرده است. ادعا می‌شود این دیدار در مورد امنیت اروپا و کمک بیشتر به اوکراین بوده است. با این حال، هیچ یک از دو طرف درباره گزارش روزنامه بیلد و دیدار محرمانه پاسخی نداده اند.

این روز‌ها استولتنبرگ در آلمان به سر می‌برد تا برای نشست ناتو که در ماه جولای در واشنگتن برگزار می‌شود، آماده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • دیدار مخفیانه دبیرکل ناتو و وزیر خارجه آلمان در رستوران تا پاسی از شب لو رفت+ تصاویر
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات