Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی وزارت علوم، در متن پیام محمدعلی زلفی‌گل آمده است: دانش؛ انگاره‌ تمدن و روشن‌ترین برهان شایستگی ملتی‌ است که با پیشینه‌ درخشان علم و انبوه عالمان نامور همچنان به درنوردیدن مرزهای آگاهی در تلاش است. فرزندان برومند ایران اسلامی که برخاسته از نظام نوین آموزشی‌اند؛ با پیروزی در رقابت‌های علمی، موید نشاط جامعه‌ای هستند که ارزش‌های فردی و فضیلت‌های جمعی خود را آگاهانه ابراز می‌دارند و حضور غالب خود را در میدان تحریم‌های علمی و فن‌آوری‌های نوین به نمایش می‌گذارند و رزمنده‌وار به فتح خاکریزهای خطوط مقدم دانش می‌اندیشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این پیام آمده است: در استمرار پیروزی‌های علمی؛ دیگربار؛ فرزندان فرهیخته‌ ایران‌زمین فاتح بلامنازع المپیاد زیست‌شناسی در مسابقات جهانی ۲۰۰۲ شدند و با کسب چهار مدال طلای ارزشمند این رویداد جهانی افتخارآفرین شدند. با غرور و شادمانی بسیار؛ به دانشمندان جوان مهدی افشاری، امیررضا زینالی، محمدمهدی رحیم‌پور و محمدامین کیانی و دانش آموزان عزیز مدال آور رشته ریاضی تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم این افتخار عظیم؛ به نشاط روزافزون و اعتلای علمی مستمر در پرتو حُسن نظر حضرت حق و تاسی از منویات عالمانه‌ مقام معظم رهبری و توجه مضاعف خانواده‌های فهیم این سرزمین دوچندان گردد که:

         درخت تو گر بار دانش بگیرد              به زیر آوری چرخ نیلوفری را

به گزارش ایرنا، تیم ملی المپیاد زیست شناسی ایران با کسب چهار مدال طلا در سی و سومین المپیاد بین المللی زیست شناسی، رتبه اول جهان را از آن خود کرد. مهدی افشاری، امیررضا زینالی، محمدامین کیانی و محمدمهدی رحیم پور با کسب چهار مدال طلا بهترین نتیجه ادوار المپیاد زیست شناسی از سال ۱۳۷۸ تا ۱۴۰۰ را به خود اختصاص دادند. المپیاد جهانی زیست ۲۰۲۲ امسال به میزبانی ارمنستان و با حضور ۶۵ کشور به صورت حضوری برگزار شد که ایران و روسیه به طور مشترک در رده نخست قرار گرفتند. 

همچنین تیم ۶ نفره ایران در شصت و سومین المپیاد جهانی ریاضی ٢٠٢٢ که در اسلو پایتخت نروژ برگزار شد، از میان  ۱۰۴ کشور شرکت‌کننده با کسب سه مدال طلا و سه مدال نقره جایگاه هشتم دنیا را به خود اختصاص داد. دانش آموزان مهران طلائی خواجه روشنائی، سینا عزیز الدین و پوریا محمودخان شیرازی مدال طلا و امیرمحمد بندری ماسوله، دانیال پرنیان و سیدمبین رضوی مدال نقره گرفتند.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل المپیاد دانش آموزی ریاضیات زیست شناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل المپیاد دانش آموزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمدعلی زلفی گل المپیاد دانش آموزی ریاضیات زیست شناسی زیست شناسی مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌الملل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در خانه نوآوری و فناوری ایران توانمندی‌های صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشت که سبب گشودن دریچه بزرگ صادراتی به روی دانش‌بنیان‌ها شد.

به گزارش ایسنا، امیرحسین میرآبادی اظهار کرد: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته وی، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش مؤثری را ایفا کرد.

وی «نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور» را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی‌سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش بسزایی در جهش شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته میرآبادی، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین‌المللی کالا و خدمات آنها می‌دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رئیس‌جمهور اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • وزیر آموزش و پرورش: اگر کسی به ایران چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود
  • امروز کسی قدرت پاسخ به ایران را ندارد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند