Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وبدا، داوود خوش شکن بیان کرد: بیشترین گردشگران سلامت از کشورهای عراق و افغانستان و سپس کشورهای عمان، پاکستان و ترکیه با تعداد کمتری بودند.

وی ادامه داد: بیشترین خدمات درمانی ارائه شده به گردشگران سلامت طی این مدت خدمات عمل‌های زیبایی‌، درمان بیماری‌های قلب و عروق، بیماری‌های چشم و بیماری‌های زنان و ناباروری و ارتوپدی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای پیشگیری از شیوع بیماری‌ها در ایران، غربالگری سلامت بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت و همچنین دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا برای تمامی مسافران خارجی و گردشگران سلامت از قبل انجام می‌شده و کماکان این روند ادامه دارد.

خوش شکن افزود: هم اکنون ۳۵ شرکت گردشگری سلامت در مشهد فعال هستند که ۲۱ شرکت از وزارت بهداشت و سایر شرکت‌ها از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز گرفته‌اند.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ با توجه به وجود موج پنجم و ششم کرونا، با اعمال محدودیت‌های رفت و آمد و بسته شدن مرزها و پذیرش گردشگر با شرایط خاص، ۳۲ هزار و ۹۳۵ هزار گردشگر سلامت از خدمات درمانی در مشهد بهره‌مند شدند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: علوم پزشکی مشهد خدمات درمانی گردشگری سلامت مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۵۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، شهرام صیادی با بیان اینکه توجه به سلامت روان خانواده هم اندازه سلامت جسمانی مهم است گفت: در سال گذشته به همت روانشناسان مراکز بهداشتی استان بیش از ۵۱ هزار بیمار دارای اختلالات روانپزشکی و بیش از ۲۲ هزار نفر در سو مصرف مواد مخدر و بیش از ۷ هزار مورد خشونت خانگی شناسایی و تحت پیگیری و درمان قرار گرفتند.  صیادی گفت: البرز نشینان می‌توانند با مراجعه به نزدیکترین پایگاه بهداشتی محل سکونت خود از خدمات رایگان سلامت روان و روانشناسی در حوزه‌های مختلف اختلالات روانی، افسردگی، اضطراب، فرزند پروری، خانواده، روابط اجتماعی، تحصیلی، خشونت‌های خانگی، اعتیاد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد