Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجت‌الاسلام حمید شهریاری پیش از ظهر امروز در نشست خبری برگزاری اجلاسیه منطقه‌ای وحدت اسلامی در سنندج اظهار کرد: ۳۶ کنفرانس وحدت اسلامی از اول انقلاب تا کنون برگزار شده است و پیام این کنفرانس‌ها، وحدت و هم‌افزایی در جهان اسلام بوده است.

وی گفت: برای اولین بار کنفرانس منطقه‌ای وحدت اسلامی با مشارکت اقلیم کردستان عراق و سه استان همجوار در ایران یعنی کردستان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام شهریاری افزود: سی و ششمین کنفرانس وحدت هم دو ماه آینده برگزار می‌شود و این هم‌افزایی کنفرانس‌های منطقه‌ای با کفرانس سی و ششمین در تهران، نویدبخش اصول و چهارچوب راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران در مواجهه و همراهی و همکاری با اقوام مختلف مسائل مختلف و ملیت‌های مختلف خواهد بود.

وی ادامه داد: انتخاب کردستان برای برگزاری اولین کنفرانس منطقه‌ای وحدت اسلامی، جایگاه و الگوبودن این استان در حوزه وحدت است چرا که کردستان در موضوع وحدت اسلامی و همزیستی اقوام و مذاهب مختلف و ادیان مختلف همواره الگو بوده است.

وی افزود: مقاومت در کردستان از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون علیرغم تمام توطئه‌هایی که دشمنان منطقه‌ای و بین‌المللی ما در این استان ایجاد کردند همواره برجسته بوده است.

شهریاری گفت: کردستان در این راستا همواره شاهد مثال برای سخنرانان بوده است، شهدایی که این استان برای انقلاب اسلامی تقدیم کرده‌اند از شهدای شاخص در سطح ملی هستند.

وی با بیان اینکه شهدایی همچون ملاحیدر فهیم و ماموستا شیخ الاسلام یادآور خاطره مقاومت چهل ساله مردم کردستان در راستای اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی است، گفت: کردستان نماد و الگوی کامل از وحدت اسلامی است و یکی از مهم‌ترین دلایل انتخاب این استان برای برگزاری نخستین اجلاسیه منطقه‌ای وحدت اسلامی، همین موضوع بوده است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: ۲۸ سخنران در اجلاسیه منطقه‌ای از اربیل و سلیمانیه اقلیم کردستان و ۳ استان کشور نکته نظرات خود را بیان می‌کنند.

وی با بیان اینکه مجمع جهانی تقریب مذاهب در این دوره جدید نیازمند راهبرد جدید است گفت: ما در مجمع این راهبرد را به عنوان امت واحده اسلامی که در قرآن هم نزدیک به ۱۰ بار تکرار شده است، قرار داده‌ایم.

حجت‌الاسلام شهریاری اظهار کرد: راهبرد امت واحده اسلامی اقتضا می‌کند ضمن توجه به تهدیدات دشمنان، اصولی را دنبال کنیم که برای دستیابی به امت اسلامی چهار رکن اساسی در نظر گرفته شده است.

به گفته وی، پرهیز از تفرقه در جهان اسلام و پرهیز از مشاجره و توهین از راهبردهای اساسی در رسیدن به امت واحد اسلامی است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی عنوان کرد: ما از همین تریبون توهین به مقدسات مذاهب را که دشمنان در شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای و اینترنتی با هدف ایجاد تفرقه به شدت دنبال می‌کنند، محکوم می‌کنیم.

وی افزود: احترام به مقدسات یک واجب دینی، شرعی و اسلامی است مسلمان برادر مسلمان است و به او توهین نمی‌کند به فرموده پیامبر توهین به همدیگر ظلم و گناه بزرگ است.

شهریاری خاطرنشان کرد: استان کردستان همواره الگوی وحدت بوده و هر جا نیاز بوده در کوتاه‌ترین زمان نقش خود را با صدور بیانیه و غیره به درستی ایفا کرده است.

وی با بیان اینکه ما نسبت به کفاری که علیه اسلام دست به شمشیر می‌برد، اعلام برایت می‌کنیم گفت: امت اسلامی باید در مقابل کسانی که دستشان به خون این امت آلوده است محکم و استوار ایستاده و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم می‌کنیم.

 به گفته شهریاری، مودت و محبت به همدیگر و نادیده انگاشتن کسانی که به طبل تفرقه می‌کوبند هم‌افزایی در امنیت، دانش و ثروت و خدمت‌رسانی مشارکتی زیست اسلامی و سبک زندگی اسلامی بر مبنای شریعت اصلاح فساد و بسیج مقاومتی چهارچوب‌های زیست اسلامی از دیگر ارکان اساسی در تحقق امت واحد اسلامی است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: شهریاری استان کردستان اجلاسیه وحدت اسلامی مجمع جهانی تقریب مذاهب منطقه ای وحدت اسلامی منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت ۱۰ اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیروهای متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیروهای مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

کد خبر 6092126 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است