Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدرضا قینی روز سه شنبه در یک نشست خبری که در بیمارستان سینا برگزار شد با بیان اینکه سکته مغزی جزو عوارض برجسته کووید ۱۹ است، افزود: انواع تظاهرات این بیماران در مبتلایان به کرونا بلندمدت بوده و در مواردی باعث ناتوانی می شود.

وی اظهارداشت: کرونا سیستم انعقادی را فعال کرده، رگهای مغز و قلب را درگیر می کند و باعث ایجاد سکته مغزی می شود، البته مراجعه دیرهنگام افراد به دلیل شیوع همه گیری این بیماری و ترس از رفتن به پزشک برای تشخیص و درمان در ۲ سال اخیر در کشور باعث شد، به تعداد مبتلایان سکته مغزی افزوده شود و در واقع درمان این بیماری به تعویق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص مغز و اعصاب در مورد تاثیر واکسن های کرونا در ایجاد سکته مغزی، تصریح کرد: تحقیقات نشان داده است که تزریق واکسن های آسترازنکا و اسپوتنیک در افراد جوان سسیستم ایمنی را درگیر کرده و باعث ایجاد لخته خون می شوند، به همین خاطر به جوانان بویژه زنان توصیه شد که از این نوع واکسن ها استفاده نکنند.

قیمی، در ادامه کم خوابی و استرس بویژه در مبتلایان به دیابت و فشارخون را در بروز سکته مغزی بسیار موثر دانست و گفت: یکسری بیماریهای خواب بویژه در افراد چاق باعث سکته مغزی می شوند زیرا راه تنفسی این افراد هنگام خواب بسته شده و بیمار دچار ایست تنفسی می شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهارداشت: سکته مغزی در خواب همچنین زمینه افت حافظه و ذهن است و درمان به موقع این بیماری بسیار اهمیت دارد.

به گفته قینی، ایران جزو کشورهایی است که سکته مغزی در سنین پایین رخ می دهد و  در هر ۱۰۰ هزار جمعیت حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ مورد سکته مغزی قبل از دوران کرونایی رخ می داد که این آمار افزایش یافته است، بهترین زمان درمان بیماران زیر ۳ ساعت بوده و داروی اورژانسی  در بیمارستان‌هایی که این بیماران را پذیرش می‌کنند، موجود است و در مرحله بعد، داروهایی هستند مثل آسپرین که آنها هم به راحتی در دسترس بیماران سکته مغزی قرار دارد.

وی با اشاره به بیماری پارکینسون، اظهار داشت: این بیماری دیر تشخیص داده می‌شود و در دنیا هیچ درمانی برای بازگشت پارکینسون وجود ندارد و در ایران، نوع خوش خیم آن را شاهد هستیم و درمان‌هایی که داریم، همتراز با  درمان‌ها درکشورهای مختلف است.

گرما زدگی باعث سکته مغزی می شود

وی ادامه داد: افرادی که در معرض گرمای شدید قرار می گیرند به دلیل زیاد شدن لخته پذیری خون در مغز، دچار سکته مغزی می شوند که برای پیشگیری از بروز این بیماری، باید در هوای گرم قرار نگیرند.

علی اصغر اخوت متخصص مغز و اعصاب نیز در این نشست گفت: دستورالعمل های تشخیصی بیماریهای مغز و اعصاب که از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده، در حیطه درمان این بیماریها در کشور استفاده می شود.

ارتباطی میان تزریق دز چهارم واکسن کرونا و بیماریهای مغز واعصاب نیست

وی با اشاره به رابطه تزریق دز چهارم واکسن کرونا و بیماریهای مغز و اعصاب، افزود: مطالعات محققان نشان می دهد که هنوز ارتباطی بین تزریق دز چهارم واکسن کرونا و سکته مغزی پیدا نشده است.

اخوت تصریح کرد: کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران چهارم تا هفتم مرداد در هتل المپیک برگزار می شود و این کنگره دارای ۲۰۱ سخنران، ۱۴ پنل و ۱۳ کارگاه آموزشی است، محورهای دمانس، سکته مغزی، ام اس، بیماری‌های حرکتی، سردرد، عوارض عصبی کرونا و غیره  مورد بحث قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: پیشرفت علم در مغز و اعصاب بسیار سریع است به روز رسانی دانش نورولوژی کشور ضروری بوده  و امیدواریم کنگره امسال، بعد از دو سال برگزاری مجازی کنگره به خاطر همه گیری کرونا، مورد ثمر واقع شود.

منبع: الف

کلیدواژه: تزریق دز چهارم واکسن سکته مغزی مغز و اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال