Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - ​​​​​​​دولت دوبی یک استراتژی متاورس را رونمایی کرد که ایجاد ۴۰ هزار شغل و افزودن چهار میلیارد دلار به اقتصاد این امیرنشین در پنج سال آینده را هدف گرفته است.

شیخ حمدان بن محمد، ولیعهد دوبی، در توییتی اعلام کرد استراتژی متاورس دوبی، یک برنامه یکپارچه است که هدف آن قرار دادن دوبی در میان ۱۰ شهر بزرگی است که آینده این فناوری نوظهور را در سطح جهانی شکل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، شیخ حمدان گفت: این برنامه، انقلاب جدید در عرصه فناوری و اقتصادی است که روی همه جنبه‌های زندگی در دو دهه آینده تاثیر خواهد گذاشت.

این ابتکار، دو برابر کردن شمار شرکتهای بلاک چین و متاورس را هدف گرفته است.  

به گفته شیخ حمدان، در حال حاضر حدود 1000 شرکت در دوبی در عرصه متاورس کار می کنند که ۵۰۰ میلیون دلار در اقتصاد ملی مشارکت می کنند و انتظار می رود تعداد آنها طی مدت هدف گذاری شده، افزایش چشمگیری پیدا کند.

متاورس فضای دیجیتالی نوظهوری است که در آن، افراد از طریق آوارتارهای خود به تعامل با یکدیگر می‌پردازند.

طبق گزارش شرکت کانادایی پرسدنس ریسرچ، پیش‌بینی می‌شود ارزش بازار متاورس با نرخ رشد سالانه مرکب بیش از ۵۰ درصد، از ۴۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱، به بیش از ۱.۶ تریلیون دلار تا سال ۲۰۳۰ صعود کند.

امارات متحده عربی اقدامات مهمی را برای یکپارچه کردن متاورس و فناوری مربوط به آن شامل بلاک‌چین، رمزارزها و نوآوریهای وب ۳ در اقتصاد، دولت و جامعه و توسعه اقتصاد آینده خود، انجام داده است.

سازمان رگولاتوری دارایی‌های مجازی دوبی در ماه مه با ایجاد دفتر مرکزی متاورس، وارد دنیای متاورس شد و نخستین رگولاتوری شد که در فضای دیجیتالی نوظهور حضور پیدا می‌کند. این سازمان در مارس تحت قانون مقررات دارایی مجازی دوبی تاسیس شد. هدف از این سازمان، ایجاد یک چارچوب قانونی پیشرفته برای حمایت از سرمایه گذاران و فراهم کردن استانداردهای بین المللی برای مدیریت صنعت دارایی مجازی و امکان پذیر کردن رشد کسب و کار مسئولیت پذیر در این امیرنشین است.

یافته‌های بررسی بانک‌لِس تایمز نشان داد علاقه به مشاغل مربوط به متاورس رو به رشد است و در چند ماه گذشته، بیش از ۱۰ برابر افزایش پیدا کرده است که گویای شناخته شدن بیشتر این مفهوم در میان شرکتها و نیروی کار است.

وزارت اقتصاد دیجیتالی، هوش مصنوعی و سیستم دورکاری امارات متحده عربی اوایل ماه میلادی جاری توافقنامه مقدماتی با شرکت Chainalysis برای فراهم کردن برنامه‌های آموزش مجازی برای نهادهای دولتی این کشور امضا کرد.

شیخ حمدان گفت: استراتژی متاورس دوبی برای اهداف این امیرنشین برای تبدیل شدن به یکی از اقتصادهای بزرگ برای متاورس و یک مرکز مهم برای جامعه جهانی، ضروری است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این استراتژی همه جنبه‌های توسعه متاورس از فرمول‌بندی مقررات و توسعه کاربردها و پرورش استعدادها و مشخص کردن راه‌های استفاده نهادهای دولتی از این راه‌کارها را دربرمی‌گیرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: متاورس دوبی استراتژی متاورس شیخ حمدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • انتقال میزبان مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از کیش به ازبکستان