Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،روزنامه فایننشال‌تایمز نوشت: دموکرات‌ها در آستانه انتخابات میاندوره‌ای ماه نوامبر آمریکا، ابزارهای لازم برای مبارزه با تورم را ندارند.

 روزنامه فایننشال‌تایمز در گزارشی نوشت: در آستانه انتخابات میاندوره‌ای کنگره در ماه نوامبر، میزان رشد تورم بیش از رشد دستمزدها بوده است که به معنای پایین‌آمدن کیفیت زندگی شهروندان آمریکایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه چاپ لندن، بایدن و حزب دموکرات را ناتوان از حل مشکل تورم در آمریکا ارزیابی‌کرد و افزود: قیمت‌ها برای مصرف‌کننده در ماه ژوئن ۹.۱ درصد افزایش یافته‌ است.

فایننشال تایمز، شیوع کرونا، جنگ اوکراین و مشکلات به‌وجود آمده در زنجیره تامین را عامل اصلی تورم کنونی در آمریکا ارزیابی کرد و نوشت: بااین وجود، مردم فکر می‌کنند کلید تورم در اختیار رئیس‌جمهوری است و سیاست‌های وی عامل افزایش یا کاهش آن است.

این رسانه غربی، افزایش قیمت انرژی را عامل نیمی از تورم آمریکا اعلام کرد و افزود: سال میلادی گذشته، قیمت بنزین در آمریکا ۴۰ درصد و قیمت مواد غذایی ۱۰ درصد گران شدند اما هیچ رئیس‌جمهوری منابع کافی برای پایین‌آوردن تورم را در روز انتخابات ندارد.

این روزنامه اقتصادی، کاهش عرضه نفت در جهان بعد از جنگ اوکراین را یکی از عوامل موثر در افزایش قیمت انرژی ارزیابی‌کرد و نوشت: باوجود اعلام آزادسازی یک میلیون بشکه از ذخایر نفت توسط آمریکا، براساس برآورد آژانس بین المللی انرژی، این مقدار فقط یک سوم کمبود نفت ناشی از جنگ اوکراین را جبران می‌کند.

فایننشال تایمز به کاهش تحریم‌های ونزوئلا و رایزنی شخص جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا با مقامات سعودی برای افزایش عرضه نفت اشاره کرد و نوشت: جهان تاکنون به طرح پیشنهادی دولت آمریکا برای تعیین سقف برای نفت روسیه نپیوسته است و این احتمال وجوددارد که چین و هند این سقف را رعایت نکنند و اوپک‌پلاس نیز از آن استقبال نکند.

این روزنامه انگلیسی‌زبان با اشاره به کاهش سرمایه‌گذاری روی استخراج نفت در سال‌های گذشته، قیمت نفت را برای سال‌های آینده بالا ارزیابی کرد و نوشت: حتی در صورت پایین‌آمدن قیمت نفت، قیمت بنزین پایین نخواهد آمد زیرا از زمان شیوع کرونا، بسیاری از پالایشگاه‌ها تعطیل بوده‌اند. ‌

فایننشال تایمز، افزایش یا کاهش مالیات بر تولید و عرضه بنزین را نیز با توجه به متغیرهای متعدد موثر بر آن، عامل پایین آمدن تقاضا و در نتیجه کاهش قیمت آن ندانست و افزود: استفاده از اتانول موجود در ذرت به عنوان سوخت نیز قابلیت اجرا ندارد زیرا می تواند به افزایش قیمت مواد غذایی بیانجامد.

این روزنامه چاپ لندن، خارج کردن برخی صنایع غذایی در آمریکا، از حالت انحصاری را سیاست دیگر دولت بایدن ارزیابی‌کرد و نوشت: دوسوم اقتصاددانان با این نظر موافق نیستند که نبود رقابت در بخشی از صنایع غذایی عامل گرانی‌هاست.

فایننشال تایمز، ‌ کاهش نرخ بهره و کاهش تعرفه روی کالاهای وارداتی از چین را سیاست دیگری دانست که ممکن است دولت بایدن برای کاهش تورم در پیش بگیرد و نوشت: گرچه این سیاست می‌تواند در برخی کالاها موجب کاهش قیمت شود اما روی کالاهای اساسی مورد نیاز خانوارها مثل سوخت، غذا و مسکن تاثیر چندانی ندارد.

این روزنامه، واگذار کردن مبارزه با تورم به بانک مرکزی آمریکا را تنها راه نجات دولت بایدن در شرایط انتخابات دانست و افزود: باوجود اینکه چاره‌ای جز این برای دموکرات‌ها وجود ندارد اما مبارزه بانک مرکزی آمریکا با تورم زمان‌بر است و این خطر را دارد که موجب رکود اقتصاد آمریکا شود.


انتهای پیام/



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فایننشال تایمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • شاه کلید مهار تورم
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • اصناف در مهار تورم نقش مهمی دارند
  • تأکید نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری برنقش اصناف در مهار تورم
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت