Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بازار متشکل ارز ایران گفت: با گشایش نماد معاملاتی روبل-ریال به تنوع ابزارها و نمادهای معاملات بازار متشکل ارزی کمک می‌کند و تقاضا را برای ارزهای جهان‌روا را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری برنا، امیر هامونی در حاشیه آیین گشایش نماد معاملاتی جفت ارز روبل ریال در بازار متشکل ارز ایران، اظهار داشت: با گشایش این نماد افراد به طور مستقیم می‌توانند وارد معامله روبل و ریال می‌شوند و هزینه‌های معاملاتی کاهش می‌دهد و تقاضا برای ارزهایی که به‌صورت عمده در جهان شناخته شده‌اند، کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رشد ۱۲ درصدی صادرات ایران به روسیه و رشد ۶ درصدی واردات از روسیه، افزود: آمارها حاکی از این است می‌توانیم مناسبات اقتصادی ایران و روسیه را افزایش دهیم و این نماد ابزار مناسبی برای تسهیل کار فعالان انجام دهد.

مدیرعامل بازار متشکل ارزی گفت: در نماد معاملاتی روبل-ریال، صادرکننده در سمت عرضه است و سمت تقاضا که متقاضی (روبل) در حال حاضر تنها شامل ارز غیربازرگانی و تجاری است که دانشجویان یکی از مصادیق آن است و هزینه‌های گمرکی، هزینه‌های بیمه، ارز مسافری و سایر مصارف در بازار توافقی دلار و یورو نیز می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی درباره طراحی نماد برای سایر ارزها نیز گفت: یکی از برنامه‌ها این است که ارزهای ملی و منطقه‌ای را اضافه کنیم که به طور قطع به تنوع ابزارها و نمادهای معاملاتی بازار متشکل و کاهش تقاضا برای ارزهایی که به‌ظاهر جهان روا کاهش دهد.

هامونی تاکید کرد: البته در طراحی نمادهای معاملاتی تنها به کشورهای همسایه معطوف نیست و برای نمونه اگر برای دلار کانادا نیز تقاضا داشته باشیم، آن نیاز را با راه‌اندازی نماد ریال-دلار کانادا و همچنین سایر نمادها همچون ریال و درهم یا لیر ترکیه و دینار عراق هم داشته باشیم که در هفته‌های آینده شاهد گشایش آنها نیز خواهیم بود.

مدیرعامل بازار متشکل ارزی گفت: هر چه‌قدر ابزارها و نمادهای معاملاتی در بازار رسمی متنوع باشد به شفافیت و مرجعیت نرخ در بازار کمک می‌کنیم.

وی گفت: در حال حاضر شروع معاملات در نماد معاملاتی روبل ریال خوب بود و قرار نیست فعلاً ارز بازرگانی و تجاری وارد چرخه شود و در روزهای آینده با دستورالعمل بانک مرکزی اقدام خواهیم کرد و امیدواریم ارزهای تجاری نیز به‌زودی وارد شود.

هامونی افزود: در نماید معاملاتی روبل ریال بازارگردان کمترین مداخل را دارد و بر اساس عرضه و تقاضا است و شروع فرآیندی است که به کاهش تقاضا برای ارزهای جهان روا است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارز ایران جهان روسیه کانادا معاملاتی روبل ریال بازار متشکل ارز نماد معاملاتی برای ارزهای جهان روا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۸۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین

سودآوری استخراج بیت‌کوین پس از هاوینگ چهارم به پایین‌ترین میزان خود رسیده است.

به گزارش ایسنا، هش‌ریت که تحت عنوان هش‌پرایس نیز شناخته می‌شود و میانگین درآمد ماینرها به‌ازای هر تراهش را نشان می‌دهد، معیاری کلیدی برای سودآوری استخراج بیت‌کوین است. این شاخص پس از چهارمین رویداد هاوینگ که هفته گذشته به پایان رسید، به پایین‌ترین سطح بی‌سابقه‌ای سقوط کرد.

در واقع استخراج‌کنندگان بیت‌کوین پس از چهارمین رویداد هاوینگ برای حفظ سودآوری خود با مشکل مواجه هستند زیرا قیمت هش بیت‌کوین به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

چنین نرخ هش‌ریت قبل از فروپاشی صرافی اف تی ایکس نیز مشاهده شد. قیمت هش در روز جمعه ( ۲۶ آوریل) به ۵۷.۰۹ دلار کاهش یافت که این کاهش شدید قیمت هش پس از هاوینگ اخیر بیت‌کوین در ۲۰ آوریل رخ داده است.

به نقل از بیت‌کوین نیوز، هش ریت به‌طور پیچیده‌ای با نوسانات قیمت بیت‌کوین و حجم کارمزد تراکنش مرتبط است، اما با تغییر در سختی استخراج بیت‌کوین، به‌طور معکوس حرکت می‌کند. در نتیجه، کاهش اخیر در قیمت هش، زمان چالش برانگیزی برای ماینرها که اکنون با افزایش هزینه‌های عملیاتی و کاهش جریان درآمد مواجه هستند را نشان می‌دهد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۸۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۳۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۵ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۳ میلیارد دلار است که ۱۸.۹۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۳۷ میلیارد دلار است که  ۸.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۰.۱۹ میلیارد دلار است که ۹۲.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۳ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۲ هزار و ۹۶۹.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۵۰ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۱۱۶.۸۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۰۳ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۹۲.۹۹  دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۶۹ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۶.۴۲ درصد افزایش

۵-  سولانا

قیمت: ۱۳۶.۴۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۸۹ درصد کاهش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش

۷-  ریپل

قیمت: ۰.۵۱۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱.۴۵ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۴۶۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۲.۷۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۸۹ درصد کاهش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۲۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۲.۷۰ درصد کاهش

۱۰-  کاردانو

قیمت: ۲۰.۴۵۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۳.۸۶ درصد کاهش

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟