Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-29@08:50:42 GMT

واکسن برکت پلاس نخستین واکسن اختصاصی امیکرون

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۹۰۹۱

واکسن برکت پلاس نخستین واکسن اختصاصی امیکرون

به گزارش حوزه سایر رسانه های خبرگزاری تقریب،  اکبر برندگی مدیرعامل شرکت گروه دارویی برکت در نامه ای به  سید جعفر حسین رئیس دفتر نمایندگی سازمان بهداشت جهانی در جمهوری اسلامی ایران خواستار صدور مجوز اراائه واکسن برکت پلاس، تنها واکسن اختصاصی سویه امیکرون به سایر کشورها شد.

در این نامه آمده است: با توجه به مکاتبات قبلی، همانطور که به خوبی می دانید، واکسن کووایران برکت با موفقیت برای عموم مردم تزریق شد، تاکنون بیش از 15 میلیون دوز به عنوان ایمن سازی اولیه و یادآور در برابر کووید-19 استفاده شده که در برابر این ویروس بسیار موثر و ایمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با حمایت شما عزیزان، CovIran Barkat  اکنون توسط مقامات ارشد و دانشمندان WHO/HQ برای ثبت WHO/EUL تحت بررسی دقیق قرار دارد.

وی با اشاره به تولید اولین واکسن احتصاصی سویه امیکرون کرونا تاکید کرده است: لطفاً توجه داشته باشید که طی ماه‌های گذشته دانشمندان ما در شرکت شفا فارمد وابسته به گروه دارویی برکت (BPG) کووایران برکت پلاس را به‌عنوان واکسن اختصاصی علیه امیکرون ساخته‌اند. واکسن فوق تمامی مراحل کارآزمایی پیش بالینی و بالینی را با موفقیت پشت سر گذاشت و هفته گذشته مجوز مصرف اضطراری را توسط مرجع نظارتی ملی (سازمان غذا و داروی جمهوری اسلامی ایران) دریافت کرد.

در ادامه آمده است: تاکنون 11 میلیون دوز واکسن سویه اومیکرون تولید شده است و امکان توسعه تولید بیشتر نیز وجود دارد. لذا اعلام می کنیم شرکت شفا آمادگی تولید واکسن های بیشتر و صادرات واکسن واریانت اومیکرون را به کشورهایی که  در آنها واریانت امیکرون غالب است، دارد.

 برندگی در پایان تاکید کرده است: بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر این دستاورد را به WHO/EMRO و WHO/HQ و برای هر اقدام دیگری که لازم است هنگام مواجهه با موج افزایش جهانی با انواع جدید Omicron، انجام شود، منعکس کنید. در صورت نیاز به جزئیات بیشتر، گروه دارویی برکت برای ارتباطات بیشتر در دسترس است.

گفتنی است، گروه دارویی برکت با رصد یافته های علمی و تلاش متخصصان داخلی، تولید واکسن اختصاصی امیکرون را یک ماه پس از شناسایی این ویروس در کشور به نتیجه رساند و مطالعه آن روی مدل حیوانی را اجرا کرد. نتایج اولیه این مطالعات نشان دهنده خنثی سازی ۱۰۰ درصدی سویه امیکرون توسط واکسن جدید و بی خطری آن در مطالعات حیوانی است. 

این واکسن پس از انجام مطالعات مرحله تست انسانی و بررسی نتایج آن، واکسن کوویران برکت پلاس، مجوز مصرف عمومی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد. برکت پلاس نخستین واکسن در جهان است که برای مقابله با سویه امیکرون ویروس کرونا ساخته شده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: واکسن سویه اومیکرون برکت پلاس گروه دارویی برکت واکسن اختصاصی سویه امیکرون برکت پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • دفترچه سوالات گروه علوم تجربی کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • دفترچه سوالات گروه علوم تجربی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد