Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ایوب توکلیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مقابله با موج هفتم کرونا افزود: طبق برنامه‌ریزی های صورت گرفته در این دانشگاه مشکلی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا  و غیرکرونایی نداریم.

وی ادامه داد: بدین منظور بررسی ظرفیت های درمانی بیمارستان و تفکیک مسیر مراجعه بیماران سرپایی و بستری مرتبط با کرونا در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: آموزش و  بازآموزی اثر بخش کلیه کارکنان درمان در زمینه رعایت آخرین پروتکل های ابلاغی مقابله با کرونا مورد تاکید است. 

 وی اضافه کرد: همچنین در کلینیک های تنفسی به خصوص در بخش های اورژانس و مراقبت های ویژه در حال توانمندسازی مجدد نیروهای کادر درمان بر اساس آخرین پروتکل‌های علمی هستیم.

دکتر توکلیان ادامه داد: اکنون مشکلی در زمینه تامین داروی مورد نیاز مبتلایان به کرونا در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود ندارد و تامین داروهای مورد نیاز مطابق آخرین پروتکل‌های ابلاغی و نظارت بر نحوه مصرف اکسیژن در بخش ها به تمام بیمارستان ها اعلام شده و طبق برآوردها اکنون بیمارستان‌ها در این خصوص مشکل جدی ندارند.

وی با تاکید بر اهمیت حفاظت از سرمایه انسانی گفت: تامین و توزیع تجهیزات حفاظت فردی مناسب و استاندارد، بازآموزی و نظارت بر نحوه استفاده از آن توسط تیم کنترل عفونت ضمن تاکید بر استفاده از ماسک، از نکاتی است که به تمام بیمارستان ها یادآوری شده است.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر نحوه مدیریت تخت های بیمارستانی، فعالیت تیم های تنفسی و کمیته ترخیص گفت: هم اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ تخت برای مقابله با موج احتمالی جدید کرونا در سطح این دانشگاه نشان دار و برای درمان بیماران مبتلا پیش بینی شده اند.

وی گفت: آمارهای مبتلایان به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان افزایشی است و از مردم تقاضا داریم ضمن تزریق دز یادآور در محیط های شلوغ و سربسته از ماسک استفاده نمایند و در صورت داشتن علائم خفیف کرونا به نزدیک ترین درمانگاه و مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

طی روزهای اخیر آمار بستری شدگان کرونا در استان خراسان رضوی رشد افزون بر ۶۵ درصدی داشته است و همچنین بیماران بدحال بستری ناشی از این بیماری افزایش ۹۰ درصدی در این استان نشان می دهد.

 
 

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا مشهد کمبود تخت بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا مشهد کرونا ویروس کرونا مشهد کمبود تخت بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد