Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بهزیستی شهرستان ری با اشاره به راه‌اندازی ۲ پایگاه اورژانس اجتماعی در کهریزک و فشافویه از عدم مناسب‌سازی ادارات و معابر در ری گلایه کرد و گفت: چندین اداره در ری اخطار دریافت کردند و برابر قانون در دستگاه قضایی اقامه دعوی خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری ، محمد رضایی اصل عصر امروز در نشست خبری گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان بهزیستی با اشاره به گستردگی شهرستان ری و لزوم ارائه خدمات درخور اظهار داشت: بسیاری از بزرگترین مراکز خدماتی استان تهران و حتی کشور مانند موسسه خیریه کهریزک که موسسه‌ای فراملی است و بیش از 1800 نفر معلول و سالمند در آن نگهداری می‌شود در شهرستان ری واقع شده که ری را از سایر شهرستان‌ها متمایز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم ارتقای خدمات در شهرستان ری افزود: با توجه به گستره جغرافیایی شهرستان ری و زمان‌بر بودن رسیدگی به افراد نیازمند به خدمات و بر اساس مصوبات استانی و کشوری اورژانس اجتماعی کهریزک و فشافویه به صورت روزانه و 12 ساعته به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.

مدیر بهزیستی شهرستان ری در ادامه با بیان اینکه خدمات اجتماعی شامل اتباع خارجی نیز می‌شود گفت: کودک‌آزاری و همسرآزاری جزو مواردی است که از سوی اورژانس اجتماعی شهرستان ری خدمات بیشتری دریافت می‌کنند اما به دلیل گستردگی شهرستان ری برخی مأموریت‌ها تا 3 ساعت هم زمان بر بوده لذا تصمیم بر آن شد که با افتتاح 2 پایگاه در بخش‌های شهرستان ری امکان خدمات‌رسانی بهتر ایجاد شود.

رضایی با اشاره به اجرای پروژه مسکن ملی تصریح کرد: سهم آورده جامعه هدف بهزیستی توسط دولت پرداخت می‌شود و سهم انشعابات و سهم ساخت واحد مسکونی نیز مصوبه مجلس است و رایگان خواهد بود و آماده‌سازی واحدهای مسکن ملی رایگان و سهم دولت محسوب می‌شود که در این زمینه نیز اقدامات خوب و قابل توجهی در ری صورت گرفته است.

وی با اشاره به ارائه تسهیلات اشتغال در این اداره تصریح کرد: 45 میلیارد تومان اعتبار ارائه تسهیلات با احتساب سرانه تا 100 میلیون تومان به ری اختصاص یافته است و می‌توانیم تسهیلات اشتغال قرض الحسنه به متقاضیان و جامعه هدف ارائه کنیم.

مدیر بهزیستی شهرستان ری با اشاره به ارائه خدمات بیمه‌ای ابراز داشت: بیمه سهم کارفرما و خویش فرما در 2 سال گذشته به صورت کامل پرداخت شده و محدودیتی در این زمینه نداشتیم اما در زمینه بیمه زنان سرپرست خانواده نیازمند افزایش اعتبار در این زمینه هستیم.

رضایی با تأکید بر لزوم همکاری ادارات شهرستان ری در مناسب سازی معابر و ادارات بیان کرد: قانون مناسب سازی معلولان بسیار شفاف و واضح است و در آن به صراحت اعلام شده که اگر مدیری از این قانون استنکاف داشته باشد مجرم است و محکوم به انفصال از خدمات دولتی و مدیریتی است زیرا که معلولان در جامعه ما دارای حق و حقوقی هستند که باید رعایت شود و با توجه به وضعیت موجود شهرها می‌توان گفت 10 درصد از مردم نیاز به مناسب سازی معابر دارند.

وی تأکید کرد: در سطح شهرستان ری تنها 4 اداره مناسب سازی شده و اداراتی داریم که به رغم هزینه‌های سنگین همچنان حقوق معلولان در آن رعایت نشده است که با توجه به قانون جرم محسوب می‌شود اما در شهرستان ری بسیاری از مدیران نسبت به مناسب سازی معابر برای معلولان وقعی نمی‌نهند.

مدیر بهزیستی شهرستان ری تصریح کرد: در حال حاضر در راستای مناسب سازی معابر و ادارات اقداماتی انجام شده که کافی و مناسب نیست و در جلساتی که با نمایندگان این قشر از جامعه داریم عموماً بر کمبودها و کاستی‌های معابر شهری اشاره می‌شود و در بسیاری از مکان‌هایی که معلولان و جانبازان در آن تردد دارند فضای مناسب تدارک دیده نشده است.

342 واحد مسکونی تحویل خانواده معلولان استان بوشهر شد سهم 3 درصد اشتغال معلولان در دستگاه‌های دولتی به کجا رسید؟ رضایی اصل ابراز داشت: چندین اداره در ری به دلیل عدم مناسب سازی از سوی فرمانداری ویژه شهرستان ری اخطار دریافت کردند که اگر تا زمان مقرر مناسب سازی صورت نگیرد برابر قانون جامعه حمایت از معلولان در دستگاه قضایی اقامه دعوی خواهیم کرد.

مدیر بهزیستی شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: موضوع دسترسی معلولان به عابر بانک‌ها در دست بررسی است و تاکنون پیگیری‌هایی صورت گرفته و اغلب بانک‌ها درخواست همکاری شهرداری جهت ایجاد رمپ را داشتند که دستور معاون فرماندار به شهرداری‌ها ابلاغ و پیگیری در این زمینه ادامه دارد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناسب سازی معابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: ضرورت دارد در هر یک از دستگاه‌های اجرای استان بخش مدیریت بحران ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت _در ستاد مدیریت بحران استان اظهار کرد: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان وقوع بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام دهیم و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به تخلیه به‌موقع روستای نوده شهرستان زیرکوه و انتقال اهالی به دلیل شکسته شدن سد، افزود: با توجه به اینکه خسارت وارده از سیل به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه زیاد است، باید با تشکیل تیم‌های تخصصی و بررسی‌های لازم در این خصوص، میزان خسارات وارده مشخص شود.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به احتمال بارش باران در روزهای آینده، لازم است با هدف جلوگیری از بحران، نسبت به تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند، اقدام شود.

وی با اشاره به خسارت‌های وارده به راه‌های عشایری تأکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

علی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استان خراسان جنوبی هم در ادامه گفت: با توجه به خسارت‌های وارده به قنوات شهرستان زیرکوه باید آب مورد نیاز مردم از طریق لوله‌کشی از مادر چاه‌ها تأمین شود.

وی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص پیدا نکرده است.

نیاز به تداوم کمک‌رسانی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مناطق تحت تأثیر سیل

محمدرضا غیرتی، فرماندار زیرکوه هم در این جلسه گفت: در شروع کار همه دستگاه‌های اجرایی برای تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز اعلام آمادگی کردند که جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اضطراری شهرستان، نیاز است تا زمان اعلام وضعیت سفید همه دستگاه‌ها پای کار باشند و امدادرسانی‌ها تداوم داشته باشد.

فرماندار شهرستان زیرکوه افزود: ارتش با تجهیزات به کمک مردم آمد و ماشین‌آلات راهداری هم در شهرستان زیرکوه مستقر هستند.

وی متذکر شد: با توجه به حجم خسارت‌های وارده به دو حوزه راه و کشاورزی، بیشترین نیاز تأمین تجهیزات برای بازسازی هم مربوط به همین دو حوزه است.

غیرتی با اشاره به وجود چند بند خاکی خطرساز در شهرستان گفت: انتظار می‌رود برای ترمیم این بندهای خاکی اقدام فوری انجام شود تا در بارندگی‌های بعدی روستاهای پایین دست دچار مشکل نشوند.

وی تأکید کرد: با عزیمت تیم ارزیابی مشترک آب منطقه‌ای و منابع طبیعی به شهرستان، وضعیت بندهای خاکی بررسیو نسبت به مقاوم سازی آنها اقدام شود.

کد خبر 748737

دیگر خبرها

  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • اقامه نماز جماعت ۵ هزار نفری در قلب آمریکا (فیلم)