Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- این روزها آمار مبتلایان به کرونا در استان سمنان در حال افزایش است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، در تازه‌ترین رنگ‌بندی کرونایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان سمنان، شهرستان‌ دامغان، سمنان و گرمسار از وضعیت آبی به زرد تبدیل شدند.

در حال حاضر شهرستان‌های سمنان، دامغان، گرمسار، شاهرود و مهدی‌شهر زرد و شهرستان‌های میامی، سرخه و آرادان آبی کرونایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه چندین هفته اوضاع کرونا نه تنها در استان سمنان بلکه در کل کشور بهبود یافته بود و از تعداد روزانه مبتلایان به کرونا و فوتی‌های کرونایی به‌شدت کاسته شده بود؛ مردم نیز رعایت برخی شیوه‌نامه‌های بهداشتی را کنار گذاشتند که ملموس‌ترین آن استفاده از ماسک است و در حال حاضر تعداد افرادی که در یک منطقه شهری از ماسک استفاده می‌کنند انگشت‌شمار و معدود است.

سعید کسائیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان در همین رابطه اظهار داشت: با شیوع و افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در استان؛ پیک هفتم این ویروس منحوس و دردسرآفرین در استان سمنان آغاز شده است و به عبارتی استان سمنان وارد پیک هفتم کرونا شده است.

وی با بیان اینکه تعداد مبتلایان قطعی به کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به میزان 85 درصد افزایش یافته است افزود: هم‌اکنون 10 بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان با اشاره به اینکه شمار مراجعان مشکوک به کرونا به مراکز درمانی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان 138 درصد افزایش داشته است، اظهار داشت: تعداد مبتلایان به کرونا که نسخه قرنطینه خانگی برای آن‌ها پیچیده شده است؛ نیز افزایش یافته است.

کامران قدس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز در شرایط فعلی استفاده از ماسک و تزریق دز یادآور واکسن کرونا بسیار لازم و ضروری است.

وی ابراز خرسندی کرد: خوشبختانه تعداد افرادی که در هفته گذشته به مراکز درمانی جهت تزریق دز یادآور واکسن کرونا مراجعه کرده‌اند در استان سمنان در حال افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیان کرد: در کنار تزریق واکسن رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از سوی عموم مردم لازم و ضروری است.

موج هفتم کرونا در استان گلستان/ بستری 204 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانیافزایش شمار بیماران کرونایی در استان فارس/ کلینیک‌های سرپایی مجدد راه‌اندازی شدموج هفتم کرونا در قزوین آغاز شد

به هر روی بر اساس آن چه این روزها از سوی وزارت بهداشت و درمان هشدار داده می‌شود استفاده از ماسک به‌ویژه در اماکن عمومی است که مردم از کوچک و بزرگ و زن و مرد نباید نسبت به رعایت آن بی‌تفاوت باشند، چه‌ بسا همین بی‌تفاوتی‌ها دوباره منجر به افزایش و گسترش شیوع کرونا در سطح جامعه شود.

انتهای پیام/363/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبتلایان به کرونا کرونا در استان استان سمنان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست