Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد با اشاره به راه اندازی سامانه سوت زنی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی گفت: برای گزارش‌های مردمی که از اموال مازاد داده می‌شود، پاداشی تا سقف 50 میلیون تومان در نظر گرفته می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شبکه اخبار اقتصاد و دارایی (شادا)، دکتر ذبیح‌اله سلمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی در نخستین گردهمایی حضوری مدیران استانی این وزارتخانه با اشاره به تفویض اختیارات و وظایف و مأموریت‌های وزارت اقتصاد به استان ها، از مدیران استانی خواست که خود نخستین گزارشگران فساد باشند و با آسیب شناسی این حوزه، مواردی را که نیازمند بازنگری و اصلاح است، اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلمانی همچنین به ایجاد گروه پایش و نظارت بر عملکرد بانک‌ها و بیمه‌ها در هفت استان به صورت آزمایشی اشاره کرد و افزود: در این مورد هم مدیران استانی، گزارش‌های لازم را به وزارتخانه ارسال می‌کنند تا اگر تجربه موفقی بود در سایر استان‌ها هم اجرا شود چرا که ساختاری برای نظارت بر بانک‌ها و بیمه‌ها در استان‌ها وجود نداشت.
معاون وزیر اقتصاد همچنین به مولدسازی فروش اموال و املاک مازاد دولتی اشاره کرد و گفت: در این حوزه تاکید وزیر اقتصاد بر این بود که ما به عنوان وزارت اقتصاد باید پیشقدم باشیم و به طور جدی موضوع فروش اموال را پیگیری کنیم و به همین علت، برش استانی این برنامه به استان‌ها ابلاغ شده است.
سلمانی همچنین با اشاره به راه اندازی دو سامانه برای مبارزه با فساد در وزارت اقتصاد یادآور شد: یکی از این دو سامانه، سامانه سوت زنی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی است که تکلیف قانونی بند ب تبصره 18 قانون بودجه نیز ناظر بر آن است تا برای گزارش‌های مردمی که از اموال مازاد داده می‌شود بعد از بازرسی‌های میدانی و بررسی در کارگروه، پاداشی تا سقف 50 میلیون تومان در نظر گرفته شود.
معاون وزیر اقتصاد گفت: همچنین شیوه نامه سامانه سوت زنی مقابله با فساد آماده شده است و افراد می‌توانند گزارشگر فساد مدیران و دستگاه‌های اجرایی باشند و مسئولیت این سامانه با مرکز بازرسی وزارتخانه است.
سلمانی تاکید کرد: در راستای شفافیت و ارتقای سلامت اداری لازم است مدیران نیز خود از فساد دور باشد و هم اینکه خود نخستین گزارشگر فساد در زیر مجموعه شان باشند.
وی مدیریت استعداد و جانشین پروری را از موضوعات مهم دانست که مدیران استانی باید به آن توجه کنند و گفت: این موضوع یکی از ضعف‌های بزرگ مدیریت بوده لازم است هر مدیر در حوزه خود، استعداد‌ها را شناسایی کند و آموزش‌های لازم را بدهد که در این مورد نیز دستورالعمل مربوط تدوین شده که به زودی ابلاغ می‌شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی همچنین ضعف در انضباط مالی و تامین و تخصیص بهینه منابع را از آفت‌های بودجه ریزی کشور برشمرد و گفت: در مجموعه وزارت اقتصاد بودجه سازمان‌های تابعه را تجمیع کرده‌اند، اما بودجه‌های استانی را تجمیع نکرده‌اند و این از ایراداتی است که در مورد آن به صورت مکتوب به سازمان برنامه نیز نامه نوشتیم که بودجه ما را برای سال بعد ملی کنند تا تامین و تخصیص اعتبار بر اساس پیشرفت کار و عملکرد‌ها انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: 50 میلیون مدیران استانی وزارت اقتصاد استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۲۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان با انتقاد از وضعیت بد نگهداری برخی اموال بیت‌المال گفت: مدیران دستگاه‌ها در حفظ حقوق بیت‌المال به وظیفه قانونی خود عمل کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت‌الاسلام علی فرجی‌ برحق در نخستین جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال و صیانت از حقوق عامه استان زنجان در سال جدید ضمن تقدیر از زحمات اعضای این شورا، اظهار داشت: فلسفه جلسات این شورا بر مبنای بررسی عملکرد بیرونی دستگاه‌ها است، به نظر می‌رسد برخی مشکلات در خود دستگاه‌ها در حوزه حفظ حقوق بیت المال وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه بنده در بازدید از چند مجموعه مشاهده کردم در حوزه حفظ حقوق بیت‌المال و اموال دولتی تضییع شده بنابراین مدیران بایستی در حفظ اموال دولتی به وظیفه قانونی خود عمل کنند.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه بی توجهی در حفظ اموال دولتی مورد پذیرش نیست، افزود :مدیرانی که در این حوزه به وظیفه قانونی خود عمل نکنند باید پاسخگو باشند.

وی بیان کرد: شورای حفظ حقوق بیت المال در سال 1403 جلسات و اقدامات خود را با ارائه برنامه‌های منسجم همراه با راهکار و اقدامات پیشگیرانه در امور اراضی ملی و رفع تصرف آن‌ها تنظیم کند.

فرجی برحق با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از مردم استان در بخش کشاورزی فعالیت دارند، تاکید کرد: در بخش مدیریت آب‌های زیرزمینی بویژه چاه‌های کشاورزی صرفاً اقدامات سلبی موثر نیست، بلکه انجام اقدامات و کارهای کارشناسی در این حوزه می‌تواند ضمن حفظ آب‌های زیرزمینی مشکل تأمین آب کشاورزان را برطرف خواهد کرد.

وی تصریح کرد: یکی از اقدامات موثر در حفظ و مدیریت آب‌های زیر زمینی و چاه‌های کشاورزی نصب کنتور است، بنابراین می‌شود با پرداخت تسهیلات بانکی کم بهره برای خرید کنتور آب چاه‌ها توسط کشاورزان در این بخش هم موفق عمل کرد.

در ابتدای جلسه اعضای شورا با ارائه گزارش اقدامات حوزه خود به بیان برنامه ها در سال جاری پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • ناراحتی ستاره سابق از بارسا: از رئال یاد بگیرید!
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»