Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جمعی از دستیاران تخصصی رشته‌های پزشکی در نامه‌ای به ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزیر بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی نسبت به شرایط آزمون ارتقاء دستیاری معترض شدند.

در این نامه آمده است: «آزمون ارتقا و گواهینامه که در ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۱ برگزار شد مورد اعتراض اکثریت دستیاران تخصصی کشور است این آزمون طراحی نامناسب و غیر استاندارد سوالات است که تناسبی با اصول تشخیصی آموزش داده شده در دوران آموزشی نداشته و برای سنجش سطح حداقلی یادگیری دستیاران به هیچ عنوان قابل استفاده و سنجش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر داده های پرت سطوح نمرات اندک نسبتاً خوب را از بررسی آماری حذف کنید خواهید دید که در مقایسه با آزمون های سال های قبل سطح نمرات کسب شده از نرمالیتی بسیار پایین تری برخوردار است که خود گویای سطح سخت و غیر استاندارد سوالات این آزمون است.

برخی سوالات چنان با دید خاص و بسیار سخت طراحی شده بود که به راحتی می توانست دو جواب داشته باشد و جواب برخی سوالات حتی در کتاب های رفرنس اعلامی نیز یافت نمی شود یا به راحتی دو گزینه درست دارد.

مگر نه اینکه آزمون باید متناسب با آموزش باشد؟ اینگونه برگزاری آزمون و سطح سوالات سخت و نامتناسب با آموزش های دانشگاهی (اگر آموزش حداقلی موجود را قبول داشته باشید) نه تنها کمکی به حل مشکلات جامعه علوم پزشکی تخصصی کشور نمی کند بلکه با ایجاد مانع و عقب افتادن حداقل یک ساله درصد مشخصی از دستیاران تخصصی باعث ایجاد مشکلات عدیده‌ای در زندگی و آینده پزشکان می شود.

پزشکانی که از ابتدای شروع کرونا جان بر کف در بیمارستان های علوم پزشکی کشور صادقانه خدمت کردند تا چندین بار درگیر ویروس کووید ۱۹ شدند و حتی خانواده‌های خود را آلوده کردند اما همچنان در محل خدمت حاضر شدند تا وزارت بهداشت و دولت دچار فشار های عدیده افکار عمومی جامعه نشوند.

فراموش نکنید تمامی دستیاران کشور به دلیل موج جدید شیوع کرونا تا یک هفته قبل از این آزمون فشار کاری شدیدی را تحمل کردند و برخی حتی در روز امتحان دچار کرونا بوده اند و هنوز نیز خود یا خانواده آنها درگیر این ویروس منحوس هستند. این موارد در کنار اعتصاب گسترده اینترن ها در هفته منتهی به آزمون ارتقاء که باعث فشار بیش از پیش کاری بر دستیاران در روزهای حساس قبل از آزمون شد.

لذا با نظر اکثریت دستیاران ناراضی از شرایط امتحان برگزار شده تقاضامندیم وزارت بهداشت با نگاه مثبت و مصلحت اندیشی که در سال‌های قبل نیز شاهد آن بودیم با درخواست های مدافعین واقعی سلامت به شرح زیر موافقت کند:

الف) طبق شرایط ویژه سال قبل امسال نیز بیس قبولی بر مبنای ۷۵ درصد میانگین نمرات نفرات اول هر رشته محاسبه شود.

ب) با نظر مساعدت حداکثری از طرف هیئت ممتحنه نسبت به بازنگری در سوالات مورد دار و چند جوابی و ... نسبت به اعطای نمرات سوالات مذکور به تمامی داوطلبان اقدام شود و یا با ترازبندی نسبت به افزایش سطح نمرات داوطلبان اقدام شود.

ج) همانند سال قبل اجازه شرکت در امتحان بورد امسال جهت اخذ گواهینامه برای مردودین گواهینامه تیرماه فراهم شود.

در نهایت ضمن قدردانی از زحمات و تمامی تلاش های مسئولین دلسوز و گاه وزارت بهداشت تقاضا داریم تا با کمک خود به نیروهای متخصص علوم پزشکی کشور که تاکنون خط مقدم کرونا بودند و خواهند بود دچار زیان های روحی شغلی و خانوادگی عدیده نشوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1148204 برچسب‌ها آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری

علیرضا کریمیان، مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۳ بعدازظهر روز جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲ در ۱۵۴ شهر کشور برای پذیرش در دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برگزار شد. 

وی افزود: بیش از ۱۵۱ هزار نفر داوطلب در گروه امتحانی علوم انسانی شامل ۲۹، علوم پایه ۱۴، فنی و مهندسی ۲۰، کشاورزی و منابع طبیعی ۱۸، هنر ۷، دامپزشکی ۱۹ و گروه امتحانی زبان شامل ۶ مجموعه امتحانی و در مجموع در ۱۱۳ مجموعه امتحانی با هم به رقابت پرداختند. 

کریمیان تصریح کرد: در جلسه آزمون به همه داوطلبان به ترتیب سه بسته نایلونی داده شد: ابتدا بسته اول حاوی سوالات آزمون زبان انگلیسی عمومی (دفترچه شماره یک) همراه با پاسخنامه شماره یک، سپس بسته دوم حاوی سوالات آزمون دروس استعداد تحصیلی (دفترچه شماره دو) همراه با پاسخنامه شماره دو و در نهایت بسته سوم حاوی سوالات تخصصی (دفترچه شماره سه) همراه با پاسخنامه شماره سه است که داوطلبان باید نسبت به پاسخ‌گویی به سوالات هریک از دفترچه‌های مذکور در همان پاسخنامه‌های مربوطه اقدام می‌کردند. 

الف) آزمون زبان انگلیسی عمومی (شماره ۱): دفترچه شماره یک آزمون شامل سوالات زبان انگلیسی عمومی (۴۰ سوال) است که همه داوطلبان باید در مدت ۴۰ دقیقه درخصوص پاسخ‌گویی به آنها در پاسخنامه شماره ۱ اقدام می‌کردند.

ب) آزمون استعداد تحصیلی (شماره ۲): دفترچه شماره دو آزمون شامل سوالات استعداد تحصیلی (۲۵ سوال) است که همه داوطلبان باید در مدت ۵۰ دقیقه درخصوص پاسخ‌گویی به آنها در پاسخنامه شماره ۲ اقدام می‌کردند. 

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ تا پایان امروز شنبه ۸ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود به میزان حداکثر ۵۰ کدرشته محل در صورت وجود با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، اقدام کنند.

کریمیان گفت: بر این اساس داوطلبان ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه‌ها و اصلاحات مرتبط با آن اقدام، سپس کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود را از کدرشته‌محل‌های مربوط به مجموعه امتحانی انتخاب و اولویت‌ها را به ترتیب علاقه مرتب و پس از آن نسبت به ثبت انتخاب‌های خود اقدام نمایند.

وی اضافه کرد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه اطلاع رسانی دانشگاه مذکور به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند؛ ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

کریمیان ادمه داد: داوطلبان به منظور کسب اطلاعات بیشتر، اطلاعیه تمدید مهلت انتخاب رشته و اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ که در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است را به دقت مطالعه کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • سیدجلال مربی دیگر سکوت نمی‌کند
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب کنکور در دام پلیس کهگیلویه
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی ۱۳ اردیبهشت برگزار می شود/ افزایش تعداد داوطلبان
  • از سختی سوالات تا داوطلبی که در جلسه حاضر شد، اما آزمون نداد!
  • افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی