Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش‌بینی دیلویت نشان می‌دهد که خرده‌فروشان برای قوی‌ترین فصل خرید در بازگشت به مدرسه در تاریخ آماده شده‌اند زیرا تورم قیمت لباس‌ها و لوازم را افزایش می‌دهد و دانش‌آموزان بیشتری پس از دو سال اختلال ناشی از بیماری همه‌گیر به کلاس‌های درس بازمی‌گردند.

به گزارش ایران اکونومیست، دیلویت با استناد به نظرسنجی آنلاین از ۱۲۰۰ والدین کودکان مدرسه‌ای گفت: انتظار می‌رود که هزینه‌ها در سال جاری با ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد افزایش به ۳۴.۴ میلیارد دلار برسد. این پیش‌بینی قوی نشانه مثبتی برای صنعت خرده فروشی است که چشم انداز آن از کاهش قدرت مخارج آمریکا به دلیل افزایش قیمت گاز و مواد غذایی آسیب دیده است.

در حالی که از هر سه خانوار یک خانوار می‌گویند که در وضعیت مالی بدتری نسبت به سال گذشته قرار دارند، طبق این نظرسنجی، میانگین هزینه هر دانش آموز همچنان ۸ درصد افزایش می‌یابد و به ۶۶۱ دلار می رسد. این رقم نشان دهنده افزایش ۲۷ درصدی نسبت به سطوح قبل از همه‌گیری است.

بر اساس گزارش رویترز، داده‌های فدراسیون ملی خرده‌فروشی، بزرگ‌ترین گروه خرده‌فروشی جهان نشان داد که مصرف‌کنندگان در حال کاهش هزینه‌های سایر بخش‌ها برای پوشش هزینه‌های بازگشت به مدرسه هستند و انتظار می‌رود کل هزینه‌ها با رکورد ۳۷ میلیارد دلاری سال گذشته برابری کند.

دیلویت گفت که خرید در فروشگاه تقریبا نیمی از کل هزینه‌ها را تشکیل می‌دهد که معمولا دومین رویداد بزرگ خرید پس از فصل تعطیلات است زیرا خرید آنلاین به دنبال رشد سریع در طول همه‌گیری کاهش یافته است.

دیلویت اضافه کرد که انتظار می‌رود فصل خرید زودتر از حد معمول رخ دهد زیرا مشتریان با عجله برای خرید محصولات از ترس اینکه اختلالات زنجیره تامین ممکن است موجودی را محدود کند، عجله دارند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اقتصادی ، مدرسه ، لباس ، دانش آموزان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقتصادی مدرسه لباس دانش آموزان هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود

بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست 10 اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد.

این مؤسسه بین‌المللی مستقر در واشنگتن پیش بینی کرد که سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP)  در سال 2029 به 1.98 درصد کاهش خواهد یافت در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته میلادی این رقم را 2.2 درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی های این صندوق نشان می دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال 2029 بالای 4 درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی دولت این کشور از 115 درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) فراتر رود.

بدتر شدن مشکلات اقتصاد فرانسه با افزایش کسری تجاریپاریس: اقتصاد فرانسه به دلیل افزایش قیمت گاز در خطر است

کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال 2024 فرانسه، نسبت به تضاد بالقوه آن با قوانین مالی اتحادیه اروپا هشدار داده و تأکید کرده بود که چشم انداز فعلی خطر تعدیل منفی از سوی آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس داده‌هایی که توسط این سازمان در ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انتظار می‌رود که سهم بریتانیا از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال 2029 بر حسب برابری قدرت خرید، 2.2 درصد باشد و این کشور دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد بود.

در همین حال، پیش بینی می شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم آن در پنج سال آینده به 2.09 درصد خواهد رسید.

پیش بینی می شود که پنج کشور اصلی تشکیل دهنده ساختار اقتصاد جهانی تا سال 2029، کشورهای چین (19.48 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان)، ایالات متحده (14.72 درصد)، هند (9.23 درصد)، ژاپن (3.21 درصد) و اندونزی (2.79 درصد) باشند.

همچنین انتظار می‌رود که آلمان (2.77%)، روسیه (2.71%) و برزیل (2.19%) در میان ده کشور برتر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد