Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون امور هماهنگی عمرانی استانداری اصفهان گفت: تا به امروز بیش از هزاران میلیارد تومان برای طرح قطار سریع‌السیر اصفهان-تهران هزینه شده و اینکه بخواهیم این پروژه را تعطیل کنیم، تمام این هزینه‌ها از بین می‌رود.

به گزارش تین نیوز، مهران زینلیان درباره اهمیت اجرا و تکمیل پروژه قطار سریع السیر اصفهان-تهران، اظهار کرد: این طرح از چند جهت جزو اولویت‌های کشور است؛ نخست اینکه اصفهان در مدیریت بحران استان معین تهران است و اتصال تهران به اصفهان با قطار سریع‌السیر و کم کردن این فاصله، می تواند بسیاری از مشکلات جمعیتی و به نوعی تمرکز جمعیتی پایتخت را مرتفع کند و می‌تواند بار جمعیتی تهران را به قم، اصفهان و شهرهای میانی و در ادامه به شیراز و جنوب کشور منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دومین دلیل اهمیت این پروژه را بحث انتقال تکنولوژی دانست و گفت: اکنون کشورهای دیگر با شدت به دنبال تکنولوژی قطار سریع‌السیر هستند و بسیاری از کشورهایی که از ایران عقب بودند در این مسیر از ما پیشی گرفته‌اند، بنابراین احداث قطار سریع‌السیر و ورود این تکنولوژی به داخل کشور در نهایت منجر به توسعه و گسترش آن می‌شود، همچنین ورود این تکنولوژی در شرایط فعلی تحریم می‌تواند جایگزین حمل و نقل هوایی کشور شود.

معاون امور هماهنگی عمرانی استانداری اصفهان به سومین دلیل اهمیت این طرح اشاره کرد و افزود: اصفهان در جریان اصلی حمل و نقل کشور از شمال تا جنوب قرار گرفته و اگر قرار باشد فردی از مشهد به اهواز برود باید از مسیر اصفهان عبور کند، بنابراین این تکنولوژی به تسریع و تسهیل حمل و نقل جاده‌ای کمک می‌کند.

وی درباره مخالفت برخی مسئولان اجرایی کشور، توضیح داد: اکنون بالاترین مقام اجرایی کشور، رئیس‌جمهور است و این مقام نیز صراحتاً اجرا و تکمیل پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان-تهران را دستور داده است، بنابراین همه باید پروژه‌ای را که سال‌هاست شروع شده را خاتمه دهند.

زینلیان تصریح کرد: پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان- تهران دارای چندین تونل و پل است و به نوعی بسیاری از زیرساخت‌های آن ساخته شده و اگر بخواهیم این طرح را رها کنیم، تمام هزینه‌ها به نوعی از بین می‌رود.

وی در ارتباط با این پروژه و فاینانس از چین بعضاً موضوع تهاتر نفت مطرح است، اظهار کرد: با این وجود مدیریت استان تا پایان این دولت پیگیر اجرا و اتمام این طرح است و نباید قطار سریع‌السیر اصفهان- تهران را تعطیل کنیم، چراکه تعطیل شدن آن موجب خسارت ملی خواهد شد.

معاون امور هماهنگی عمرانی استانداری اصفهان درباره برخی صحبت‌ها مبنی بر اینکه اجرای این طرح برای کشور هزینه‌بر است، تاکید کرد: تا به امروز بیش از هزاران میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده و اینکه بخواهیم این پروژه را تعطیل کنیم، تمام این هزینه‌ها از بین می‌رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین مدیریت بحران حمل و نقل مشهد چین نفت قطار سریع السیر اصفهان قطار سریع السیر اصفهان تهران پروژه قطار سریع السیر اصفهان قطار سریع السیر اصفهان تهران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، نیروی هوایی آمریکا در مقر Eglin طیف پهپادهای B-۷۰ را نمایش داد و توانایی هایش برای طراحی، سرهم بندی و استفاده از هواپیماهای خودرانی که در ۲۴ ساعت با چاپ سه بعدی ساخته شده اند را به رخ کشید.

به طور دقیق تر حدود ۲۲.۵ ساعت طول می کشد تا ۶ هواپیما از جمله یک سیستم نجات پرسنل ۳.۶ کیلوگرمی را قبل از پرتاب سرهم بندی کرد. این روش نوآورانه طی ماموریت «بلوهورایزن» توسط مرکز استراتژی و تکنولوژی نیروی هوایی توسط یافته که استراتژی های خارق العاده ای برای تامین نیازهای تاکتیکی فراهم می کند.

این پروژه توسط ۳ نفر اجرا شده است. محققان روی توسعه سریع هواپیماهای بی سرنشین کوچک، فناوری هایشان و همچنین محموله هایی برای نیازها و محیط های مختلف تمرکز کرده بودند.

کلنل داستین توماس یکی از اعضای تیم در این باره می گوید: هواپیماهای بی سرنشین کوچک به جنگ افزارهای جدیدی تبدیل می شوند. با این وجود نیروی هوایی نمی تواند به سرعت این هواپیماها را تغییر دهد یا به سرعت از آنها برای تامین نیازهای خاص یک ماموریت استفاده کند. پروژه ما برای تغییر این روند اجرا شد.

برای انجام این پروژه شرکت Black Phoenix باTitan Dynamics( یک شرکت کوچک هوافضا) که برای طراحی سریع هواپیماهای کوچک و بی سرنشین ارزان مشهور است، همکاری کرد.

محققان از نرم‌افزار طراحی خودکار Titan برای تولید سریع بدنه پهپاد آیرودینامیک با در نظر گرفتن وزن، قدرت، ابعاد و بار در کمتر از ۱۰ دقیقه استفاده کردند. در مرحله بعد کد این طراحی به پرینترهای سه بعدی داده شد تا تجهیزات یک هواپیمای سبک وزن بی سرنشین را تولید کند.

پس از تکمیل چاپ تمام قطعات، محققان هواپیمای بی سرنشین را براساس نیازهای ماموریت شخصی سازی کردند.

کد خبر 6096834 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • انتقال زائران حج تمتع از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر
  • قطار حمایت از «طرح نور» با حضور سردار رادان به اصفهان رسید | تصاویـر
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا