Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه امروز ۱۴۰ هزار خانوار در سیستم مستمری قرار دارند، گفت: اعتبارات سرانه بهزیستی در سراسر کشور ۳۵ درصد افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجن، علی محمد قادری در جلسه جمع‌بندی سفر به بروجن در جمع مسئولان و مدیران استان، با بیان اینکه امروزه کارآمدی یک سیستم متکی بر مشارکت مردم است، اظهار داشت: سازمان بهزیستی کشور متکی به شرکای اجتماعی خود از جمله خیّرین و نیکوکاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ادارات بهزیستی 470 منطقه شهرستانی کشور نیاز به مقاوم‌سازی دارند، بیان داشت: ردیف کشوری برای کمک به تملک دارایی استان‌ها نداریم، تنها می‌توان از حساب مشارکت‌ها بخش اندکی را برای این شهرستان‌ها در نظر گرفت که آن هم بسیار ناچیز است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه  اعتبارات سرانه بهزیستی در سراسر کشور 35 درصد افزایش می‌یابد، اظهار کرد: پشت نوبتی مستمری در کشور زیاد است اما در شهرستان بروجن پشت نوبتی مستمری بهزیستی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی موظف است با همکاری تمامی دستگاه‌ها پیشگیری و رفع آسیب‌های اجتماعی را پوشش دهد، گفت: سازمان بهزیستی کشور 19 هزار پرسنل دارد که از حداقل حقوق و مزایا برخوردار هستند اما باید همیشه پای کار بود.

قادری خاطرنشان کرد: امروز 140 هزار خانوار در سیستم مستمری قرار دارند اما کرامت‌بخشی به معلول حتما مورد توجه است. برای نخستین بار اورژانس اجتماعی در کشور برنامه‌محور شد و 400 میلیارد تومان برای آن اعتبار در نظر گرفته شد.

افزایش سرانه مستمری جامعه هدف بهزیستی ضروری است

حجت الاسلام والمسلمین امیرقلی جعفری، نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، اظهار داشت: شهرستان بروجن در حوزه‌های مختلف خیرین بسیار بزرگی دارد، مجموعه سالمندی بروجن یکی از بی نظیرترین مجموعه‌های کشوری است که صفر تا صد آن را خیّر ساخته است و اگر امروز به دنبال ساخت چنین مجموعه‌ای بودیم باید بیش از 50 میلیارد تومان هزینه می‌شد.

وی گفت: مردم با فرهنگ شهرستان بروجن کمک‌کار سازمان بهزیستی و مابقی مجموعه‌ها هستند و در مواردی که امکان وجود دارد باید به کمک خیّران شتافت،  این‌گونه مراکز سالمندی تا ده سال دیگر باید چند برابر شود که در واقع این مجموعه‌ها اجتناب ناپذیر هستند.

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان بروجن در استان چهارمحال و بختیاری، بام ایران بوده که بلندترین نقطه در این استان است و برای ورزش‌ها، تمرینات، تفریح‌ها، جذب توریست و ... مناسب است.

وی بیان داشت: در جنوب کشور اردوگاه فرهنگی رفاهی ویژه مددجویان، جامعه هدف بهزیستی و محرومین وجود ندارد که قرار شد در منطقه چغاخور شهرستان بروجن یک اردوگاه ایجاد شود.

جعفری اظهار کرد: میانگین در آمد خانواده در استان چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری پایین‌تر است که بالاترین مهاجرت را در استان چهارمحال و بختیاری شاهد هستیم و اگر به دنبال کاهش مهاجرت هستیم نیاز به سرمایه گذاری جدید است.

380 کودک کار در کرمانشاه از خدمات بهزیستی بهره‌مند می‌شوند25 هزار فرزند تحت تکفل سازمان بهزیستی کشور/ خانواده‌محوری اولویت سازمان بهزیستی استنمایشگاه دائمی آثار مددجویان بهزیستی در 4 ایستگاه مترو مشهد افتتاح شد

وی در پایان با اشاره به اینکه اقتضای عدالت تساوی نیست، خاطرنشان کرد: هر کجا کمبود بیشتر است باید به آن قسمت بیشتر رسیدگی کرد،  سرانه مستمری جامعه تحت پوشش بهزیستی باید افزایش یابد. امروز دریافتی 5 معلول 1 میلیون و 500 تومان است که نمی‌توان حتی نصف مخارج یک معلول را با این مبلغ پرداخت.

انتهای پیام/7540/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی کشور شهرستان بروجن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است