Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با تاکید بر اینکه سازمان صمت به افزایش سهم اشتغال بومیان در صنعت کمک کند گفت: کارگاه‌ها و معادن غیر فعال استان باید به سرعت تعیین تکلیف شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده ظهر امروز در دیدار رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان، که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه تولید، اظهارداشت: با توجه به ظرفیت‌های استان، باید تدبیری اندیشیده شود تا هرمزگان تنها به عنوان یک استان صنعتی شناخته نشود؛ چراکه تنوع ظرفیت‌های زیادی در هرمزگان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با ذکر این نکته که هرمزگان باید در آینده قطب صنعت و معدن در کشور شناخته شود، عنوان کرد: اقدامات لازم برای جذب و تسهیل امور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به خصوص در حوزه بروکراسی اداری در حوزه صنعت و معدن انجام شود.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به وجود برخی افراد منفعت طلب در بخش خصوصی، ابراز کرد: وجود افراد منفعت طلب در میان افراد مدعی سرمایه‌گذاری نباید ذهن مدیران را نسبت به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تغییر دهد چراکه افزایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی از اهمیت بالایی در تحقق توسعه پایدار برخوردار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به بالابودن میزان سرمایه‌های سرگردان در جامعه، تصریح کرد: باید به سرمایه‌گذاران داخلی اعتماد شود و در صورت تحقق این امر اقدامات بزرگی توسط سرمایه‌گذاران داخلی رقم خواهد خورد.

وی، با بیان این نکته که کارگاه‌هایی که به حوزه صنعت ورود کردند اما هیچ اقدامی را انجام نداده‌اند باید به صفر برسند، خاطرنشان کرد: افرادی هستند که وام و زمین را از دولت دریافت کرده‌اند اما سرمایه را وارد بازار سیاه و مشاغل کاذب کرده‌اند و بار تورمی به کشور تحمیل می‌کنند؛ از طرفی کارگاه را فعال نکرده‌اند که باید با این موارد برخورد شود.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، ضمن تاکید بر تعیین و تکلیف کارگاه‌های غیر فعال، تشریح کرد: باید ساز و کاری طراحی شود، تا کارگاه‌های غیرفعال و راکد مورد بررسی قرار گیرند و اگر چالشی وجود دارد حل شود و در غیر این صورت سلب امتیاز و به شخص دیگری واگذار شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به اهمیت ارزیابی جدی مساله اهلیت‌‌سنجی متقاضیان فعالیت در حوزه صنعت و معدن، اظهارداشت: معادنی که به نام افراد مختلف ثبت شده‌اند اما هیچ فعالیتی انجام نمی‌دهند هم باید مورد بررسی قرار گیرند و به افرادی که دارای اهلیت هستند واگذار شود.

وی، با اشاره به سهم اشتغال صنایع کوچک و میانی، عنوان کرد: گسترش صنایع میانی و کوچک می‌تواند نقش بسیار موثری در بحث اشتغال و توسعه عمرانی استان هرمزگان داشته باید و باید به صورت جدی مورد تاکید قرار گیرد.

بیش از 81 هزار نفر از آب پایدار در قالب جهاد آبرسانی در هرمزگان بهره‌مند می‌شوندنماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان: افزایش گستره و شبکه‌سازی نیروهای شورای نگهبان در استان در دستور کار قرار گیردکرونا در استان هرمزگان بازهم قربانی گرفت/ آمار مبتلایان به 2285 نفر رسید

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، ضمن تاکید بر اشتغال نیروهای بومی هرمزگان، ابراز کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان کمک کند تا سهم اشتغال بومیان در صنایع افزایش پیدا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، اشتغال بومیان را یکی از عوامل مهم تحقق توسعه پایدار و متوازن دانست و تصریح کرد: در صورت هدایت صنایع بزرگ به سمت استقرار منابع مالی خود در بانک‌های هرمزگان، می‌توان توسعه متوازن در استان را انتظار داشت در غیر این صورت اگر توسعه هم محقق شود و لایه‌های پایین جامعه با چالش‌های اقتصادی روبرو باشند، شاهد یک نوع تضاد هستیم که باعث ایجاد بحران‌های اجتماعی می‌شود که در نهایت دامن‌گیر جامعه می‌شود. به همین جهت باید اشتغال نیروهای بومی و سرمایه‌گذاری در بانک‌های مستقر در هرمزگان همواره مورد تاکید قرار گیرد.

انتهای پیام/864/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان حجت الاسلام والمسلمین اشتغال بومیان سرمایه گذاران سهم اشتغال عبادی زاده بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند

 در پیام مشترک آیت الله مصطفی محامی و محمد کرمی  آمده است: یازدهم اردیبهشت ماه روز کارگر به نام انسان‌هایی نامگذاری شده که با دستان توانمند خود و استفاده از استعدادهای بی‌نظیرشان فردایی روشن را برای جامعه رقم می زنند.

در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" قطعا این کارگران هستند که می‌توانند؛ با همت والای خود به حرکت چرخ تولید در کشور شتاب دهند و در جهت توسعه این مرز و بوم حرکت کنند.

از مسوولان هم انتظار می‌رود در مقام تقدیر عملی، رسیدگی به جامعه کارگری و پاسخ به انتظارات آن‌ها و حمایت قانونی، تامین آبرومند معیشت و زندگی، حقوق کافی و امنیت شغلی کارگران را دنبال کنند.

اینجانبان ضمن تقدیر از تلاش و کوشش بی وقفه و شبانه روزی کارگران زحمت‌کش و ارجمند این روز را به تمامی کارگران فعال در عرصه تولید و پیشرفت جامعه تبریک عرض کرده و سعادت و دوام توفیقات این قشر پرتلاش جامعه را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حجت الاسلام افتخاری مسوول دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان شد
  • حجت الاسلام افتخاری مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان شد
  • دیدار نماینده ولی فقیه در خوزستان با مردم شادگان +فیلم
  • کاربردی کردن میز خدمت برای عموم مردم
  • نماینده ولی فقیه در لرستان پای صحبت‌های اهالی رسانه نشست
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • رئیس سازمان زندانهای کشور عازم بشاگرد شد
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس