Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،احسان پرویزی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان طراحی مهندسی یکتا فن تهران، در اینباره گفت: ماشین‌ها و خودروهای صنعتی و جاده‌ای که با برق و باطری کار می‌کنند، نقش بسیار کلیدی در توسعه ملت‌ها در آتیه نه چندان دور ایفا خواهند کرد، از این رو معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، تلاش کرده تا در این زمینه یک اکوسیستم مستقل به وجود آورد و ما نیز با حمایت‌های این معاونت، فعالیت دانش‌بنیان خودمان را در این زمینه توسعه داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان این شرکت، انواع ماشین‌های که در محیط‌های صنعتی یا جاده‌ای با برق و باطری کار می‌کنند، اعم از لیفتراک‌ها، یدک‌کشها و یا خودروهای جاده‌ای، نیاز به تجهیزات مختلفی مانند سنسور، دیاگ، کنترلر و یا پروگرامرها دارند. این شرکت، از طریق تولید و یا تعمیر این تجهیزات، تلاش کرده که کشور را در این زمینه بی‌نیاز کند.

یکی از تجهیزات تولیدی این شرکت، رخدادنگار است، این دستگاه روی وسیله برقی، نصب می‌شود و برای مثال ورود و خروج و کارت زدن راننده، روشن یا خاموش شدن وسیله، بالارفتن دما و هر اتفاق دیگری که برای راننده یا وسیله برقی، رخ بدهد را ضبط می‌کند. کنترلر، نام دستگاه دیگر تولیدی این شرکت است که به مثابه مغز دستگاه عمل می‌کند و امکان کنترل فرایندها و عملکرد دستگاه را فراهم می‌سازد.

درایو لیفتراک برقی یا درایو خودرو برقی، یکی دیگر از اقلام موجود در سبد محصولات شرکت است. درایوهای تغذیه شونده از باتری، کنترل کننده دور الکتروموتورهای استفاده شده در ماشین‌های صنعتی هستند که توسط باتری تغذیه می شوند. این درایوها برای انواع الکتروموتورهای DC و AC وجود دارند و با بهره وری بالا کنترل مناسبی روی سرعت و گشتاور الکتروموتور ایجاد می‌کنند.

به گفته مدیریت این شرکت، کم تیراژ بودن محصولات تولیدی ویژه‌ انواع خودروهای صنعتی و جاده‌ای برقی در ایران، به دلیل تقاضا پایین، از جمله دلائلی است که رقابت با محصولات پرتیراژ خارجی را سخت می‌کند. توسعه حمایت از اینگونه صنایع خواهد توانست سنگ بنای ایجاد صنعت عظیم تولید خودروهای برقی در کشور را تقویت کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بومی سازی خودروهای برقی واردات شرکت دانش بنیان جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مافیای خودرو» مانع ورود خودروهای برقی به کشور

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: مافیای قدرتمند خودرو مانع از ورود خودروهای باکیفیت و ارزان به کشور می‌شود.

به گزارش تسنیم، علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران اظهار کرد: با ناکام ماندن دلالان و مافیای صنعت خودرو در پیگیری منافع نامشروع خود در معاملات خودروهای برقی، و ناامیدی آنها از قراردادهای شهرداری تهران برای خرید این نوع خودروها، این گروه ذینفع با توسل به قدرت پول و تطمیع برخی افراد و رسانه‌ها، در تلاشند تا مانع از اجرای طرح برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی توسط دولت سیزدهم و مدیریت شهری شوند.

وی افزود: برخی از وزرا، نمایندگان مجلس و شهردار تهران اخیراً به صراحت اعلام کرده‌اند که مافیای قدرتمند خودرو مانع از ورود خودروهای باکیفیت و ارزان به کشور می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پرفروش‌ترین خودروهای برقی چینی فروش 125 میلیون دستگاه خودرو برقی تا سال 2030 ساخت نخستین خودروی برقی (فیلم)

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • «مافیای خودرو» مانع ورود خودروهای برقی به کشور
  • سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور
  • قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی