Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-28@08:08:28 GMT

«شستا» آماده سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد ماکو شد

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۷۴۲۷

«شستا» آماده سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد ماکو شد

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ابراهیم بازیان در سفر به آذربایجان‌غربی و در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو و فرماندار شهرستان پلدشت با اشاره به ظرفیت‌های منطقه در موضوع سرمایه‌گذاری اظهار داشت: خوشبخانه با ظرفیت و استعداد مناسب سرمایه‌گذاری در منطقه ماکو آشنا بوده و اگر قرار بر سرمایه‌گذاری باشد، بی‌تردید منطقه آزاد ماکو یکی از ظرفیت‌های بالقوه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به بازدید از یکی از شرکت‌های دامداری ماکو تصریح کرد: راه‌اندازی این مجموعه در این منطقه، از اتفاقات مطلوب سرمایه‌گذاری بوده و با توجه به نقاط قوت منطقه می‌توان آن را توسعه داد و افق بلندمدت کشت و صنعت را در آن ترسیم کرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی افزود: سفر امروز با هدف بررسی وضعیت حال حاضر شرکت‌ها صورت گرفت‌ و از نزدیک مسائل و موانع پیش روی این مجموعه احصا شد و در این راستا، مجموعه شستا به لحاظ ظرفیت‌ها، زمانی که در نقطه‌ای حضور می‌یابد، صرفا حضوری پروژه‌زا نیست چون سرمایه‌گذاری باید راهبرد مشخص داشته باشد.

وی تصریح کرد: منطقه آزاد ماکو ظرفیت ایجاد یک کشت و صنعت منطقه‌ای را دارد و در بازدید از پروژه کشت علوفه هزار هکتاری ماکو تاکید شد که باید مطالعات لازم برای توسعه پروژه و با افق بیشتر، ایجاد کشت و صنعت در منطقه صورت پذیرد و توسعه، نیازمند رسیدن به یک نگاه مشترک با مسئولان محلی را دارد.

بازیان با اشاره به دامداری ماکو گفت: فاز یک این پروژه آماده بوده اما تکمیل آن نیازمند تامین مالی است و برای پروژه‌هایی از این دست که حاشیه سود آن در ابتدا پایین است، برای ما ادامه و توسعه آن توجیه ندارد مگر آنکه منابع مالی آن در استان تامین شود.

بازیان افزود: بی‌تردید با فراهم شدن منابع مالی، پنجره توسعه در این منطقه باز است و تامین مالی از تسهیلات بانکی می‌تواند توسعه را سرعت ببخشد و در تفاهم نامه‌ای که با چند بانک و همچنین با صندوق توسعه ملی در همایش گردهمایی مدیران شستا به امضا رسید، ظرفیت‌ها آماده بهره‌برداری است.

وی با اشاره به پروژه کشت علوفه هزار هکتاری ماکو اظهار داشت: در صورت تامین مالی نه تنها آماده تکمیل فازها هستیم بلکه آماده نگاه توسعه‌ای و ایجاد کشت و صنعت در منطقه هستیم.

در ادامه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی ماکو در این جلسه گفت: با تمام ظرفیت‌ها پذیرای سرمایه‌گذاری شستا در منطقه هستیم و علاوه بر اینکه تامین مالی از طریق تسهیلات بانکی را پیگیری کرده و خواستار توجه شرکت‌های بالادستی در تامین مالی از طریق بورس هستیم.

عبدالرحیمی افزود: ایجاد کشت و صنعت در منطقه توسط شستا پیشنهاد بسیار خوبی است و می توان ظرفیت‌های لازم برای انجام آن را فراهم ساخت.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: منطقه آزاد ماکو سرمایه گذاری تامین مالی کشت و صنعت ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد

امروز با حضور وزیر اقتصاد از برات الکترونیکی زنجیره تامین رونمایی شد که این برات قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاه‌ها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی را دارد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز با حضور سیداحسان خاندوزی ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) برگزار شد.

سامانه مدیریت یکپارچه سفته و برات الکترونیکی بر اساس بند (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور و سایر قوانین و مقررات موضوعه ایجاد شد.

ضرورت تامین مالی بنگاههای فعال شبکه زنجیره تامین مالی، رفع موانع موجود در مدیریت جریان نقدینگی و سرمایه در گردش در زنجیره تامین مالی و لزوم نوآوری و تعریف ابزارهای جدید و مطمئن برای بهره گیری در زنجیره تامین مالی از کارکردهای کلیدی برات الکترونیکی است.

توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ خزانه داری کل کشور و طراحی و پیاده سازی برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین مالی پیاده سازی از کارکردهای این ابزار است.

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه می توان به طراحی تمام فرآیندهای برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین از مرحله صدور، قبول ظهرنویسی، انتقال، تسویه کامل، تدریجی و تنزیل اشاره کرد.

برات الکترونیکی از قابلیتهایی همچون زنجیره تامین با قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاهها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی برخوردار است.

برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین به صورت کاملا الکترونیکی و برخط و با امضای دیجیتال تمام ذی نفعان صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  •  طی چندماه گذشته، معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو 
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو