Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@08:58:05 GMT

ارتقاء کیفی سامانه‌های هوشمند سوخت

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۷۷۰۴

ارتقاء کیفی سامانه‌های هوشمند سوخت

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: یکی از دغدغه‌های ویژه ما ارتقای کیفی سامانه‌های هوشمند سوخت بود که از توان شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه استفاده شده و توانستیم تلمبه‌ها را بومی‌سازی کنیم.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر نژادعلی امروز در مراسم مبادله پنج تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان با بیان این‌که بحث تامین فرآورده از مبادی تامین، ذخیره سازی آنها و درنهایت توزیع بر عهده شرکت پخش فرآورده‌های نفتی قرار دارد، اظهار کرد: این مهم توسط همکاران در ۳۷ منطقه عملیاتی و ۲۳۰ ناحیه در حال انجام است و فرآیند توزیع ۲۵۰ میلیون لیتر فرآورده اصلی در حوزه‌های مختلف صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این مهم براساس بحث‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موجود در حال انجام است، ادامه داد: در راستای بهبود فرآیندها و تحقق شعار سال شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درصدد شناسایی شرکت‌های دانش بنیان اقدام کرد. با توجه به شرایط موجود انتخاب و گزینش شرکت‌های دانش بنیان صورت گرفت و امروز شاهد مبادله امضای پنج تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش بنیان هستیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان این‌که در حوزه سی ان جی، با مطالعات انجام شده و فعالیت‌هایی که دوستان انجام دادند، با برخی ناکامی‌ها مواجه بودیم گفت: در این راستا اخیرا مطالعه ویژه‌ای انجام شد و شرکت‌های دانش بنیان فرآیندهایی را انجام دادند که قرار شده در دو جایگاه به صورت پایلوت پیاده‌سازی شود و بعد از آن در ۴۲۰۰ جایگاه فرآورده و ۲۵۰۰ جایگاه سی ان جی به کار گرفته شود.

نژادعلی اضافه کرد: فرآیند اصلی که دنبال آن بودیم بحث بهبود فرآیند و بهره‌مندی از تکنولوژی در سیستم‌های هوشمند بود که در این راستا نیز با شرکت دانش بنیان دیگری کار را پیش برده‌ایم و هدف این است که به تکنولوژی دست یابیم که نیازمند این میزان تجهیزات در مبادی عرضه نباشیم.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با شرکت‌های دیگر اظهار کرد: استفاده از نورافکن‌های فوق کم‌مصرف، بومی‌سازی ربات چند منظور در محیط‌های غیرقابل دسترس از موارد دیگر همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: ما به دنبال این هستیم که با انعقاد تفاهم‌نامه و حمایت‌هایی که در این راستا صورت می‌گیرد، ضمن این‌که مشوق‌های لازم را در این بخش داشته باشیم، از این فرآیند شرکت‌های دانش بنیان نهایت بهره‌وری را ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت پخش فرآورده های نفتی سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی شرکت های دانش بنیان تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی