Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمد مهدی مجذوبی شامگاه چهارشنبه در نشست رویداد نبض زندگی و گردهمایی اصحاب رسانه استان همدان با محوریت جوانی جمعیت،  خانواده و فضای مجازی بیان کرد: هنگام سخن از نازایی اذهان به بانوان معطوف می شود در حالیکه بخشی از علت نازایی در استان همدان مردان هستند.

وی اضافه کرد: با توجه به رشد غیر معقول آمار نازایی در استان به یک مراکز تحقیقاتی ماموریت داده شده شد تا با مدل سازی، منشا این مشکل را پیدا و نسبت به رفع آن اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: به علت تاثیر مسایل پزشکی در رفع نازایی اقداماتی نظیر زیر پوشش بیمه ای قرار دادن درمان نازایی و توسعه بیمارستان فاطمیه در دستور کار قرار گرفت.

مجذوبی ادامه داد: کار عمرانی توسعه بیمارستان فاطمیه به پایان رسیده و این طرح در سفر هیات دولت به همدان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهره برداری می شود.

وی گفت: جمعیت امروزه به یکی از حیاتی ترین مساله کشورها تبدیل شده هر چند برخی کشورهای غربی از یک دهه پیش برنامه ریزی ها برای رفع این مشکل را آغاز کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان بیان کرد: کشورهای غربی با وجود اینکه نتیجه منفی تک فرزندی را درک کرده و برای رفع این مشکل از یک دهه پیش فعالیت خود را آغاز کرده بودند این سبک زندگی را با ترفندهای مختلف به کشورمان تحمیل کردند.

مجذوبی مهمترین کارکرد منفی ترویج تک فرزندی را تاثیر منفی بر روی امنیت ملی کشور دانست و تصریح کرد: سیاست تک فرزندی امنیت ملی را خدشه دار می کند. 

وی عوامل موثر در کاهش جمعیت را سیاست های اشتباه کشور مبنی بر ترویج تک یا دو فرزندی، صرف انرژی زیاد برای تبلیغ این موضوع، در اختیار قرار دادن امکانات جلوگیری از بارداری و مشاوره های رایگان به خانواده ها برای کاهش جمعیت دانست. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تاکید کرد: تغییر نگرش به جمعیت باید به تغییر رفتار منجر شود که رسانه ها تاثیر بسزایی در آگاهی بخشی در این باره دارند.

مجذوبی با بیان اینکه تغییر در نگرش به جمعیت دست یافتنی است گفت: خانواده های متدین در این باره سریعتر می توانند اهداف انقلاب را عملی کنند بنابراین باید روی این قشر سرمایه گذاری کرد. 

وی پیش بینی مکانیسم های تشویقی برای فرزند آوری و راه اندازی مهدکودک هایی برای فرزندان کارمندان را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: رویکرد جامعه در زمینه اشتغال، تحصیل و استخدام باید از جنسیت به خانواده محور تغییر یابد.

وی افزود: اشتغال بیش از حد بانوان، کانون خانواده را سست می کند در این راستا ۵۷ درصد کارمندان علوم پزشکی همدان را بانوان تشکیل می دهند که با بازنشست شدن شماری از کارمندان، این آمار در چند سال پیشرو تا ۶۷ درصد هم می رسد. 

وی تصریح کرد: افزایش جذب و استخدام بانوان، سبب بالا رفتن سن ازدواج و سختگیری بانوان در انتخاب همسر آینده خواهد شد البته برای تشویق خانه دار شدن بانوان نیز باید ظرفیت هایی پیش بینی کرد تا این مقوله سبب افسردگی بانوان نشود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان فرزند آوری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان فرزند آوری همدان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان فرزند آوری همدان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۹۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت