Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای عابدین خرّم در این دیدار همچنین خواستار اقدامات فوری و کوتاه‌مدت برای عبور از تنش آبی امسال و اتحاذ تدابیر بلندمدت برای تأمین آب شرب پایدار شهر تبریز و سایر مناطق استان شد.

 تخصیص اعتبارات لازم برای اتمام طرح‌های آبی مربوط به احیای دریاچه ارومیه ضرروی است.

آقای هاشم امینی معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشوربه همراه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای و جمعی از مدیران در بازدید از مرکز تله متری شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در جریان آخرین وضعیت آبرسانی به کلانشهر تبریز قرار گرفت و اقدامات شرکت آب وفاضلاب استان در جهت گذر از پیک مصرف آب را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ضمن آگاهی از آخرین وضعیت مخازن و شبکه‌های آبرسانی استان و کلانشهر تبریز، در جریان اقدامات انجام‌شده برای تأمین آب شهر‌های استان به ویژه کلانشهر تبریز قرار گرفت.

 شرکت آب وفاضلاب جزو دستگاه‌های خدمت رسان است که وظیفه سنگین و حساسی را برعهده دارند و در جهت بهبود کیفیت و انجام خدمات به مردم باید به روز و آماده باشند.

در حوزه آب و فاضلاب مدیریت و برنامه ریزی جدی اتفاق افتاده که مهمترین آن آبرسانی به روستا‌های محروم است و حتما باید پروژه‌های عمرانی و زیربنایی به جد دنبال و تامین اعتبار شود.

آقای مهندس خانی مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان هم در این بازدید با ارائه گزارشی از اقدامات عوامل این مجموعه برای تأمین آب پایدار و خدمات رسانی به کلانشهر تبریز گفت: شرکت آب و فاضلاب استان با تمهیدات و اقدامات پیش بینی شده در همه حال آماده بوده و در حال خدمت رسانی می‌باشد تا مردم تابستان سال جاری را بدون افت و یا قطعی آب سپری نمایند.

افقی جامع برای پروژه‌های آب و فاضلاب در نظر گرفته شده است که با اجرای آن استان به لحاظ زیرس مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همچنین در توضیح سیستم تله متری گفت: پروژه تله متری شرکت آب و فاضلاب جهت اتوماسیون و مانیتورینگ تاسیسات آب شرب شهر تبریز طراحی و اجرا گردیده است.

پروژه تله متری شرکت آب و فاضلاب جهت اتوماسیون و مانیتورینگ تاسیسات آب شرب شهر تبریز طراحی و اجرا گردیده است.

این پروژه با هدف کنترل و نظارت لحظه‌ای برجریان تولید، انتقال و توزیع آب و همچنین مدیریت و کنترل در بستر‌های انرژی، هدر رفت آب، کیفیت و سلامت آب و کاهش زمان توقف در روند توزیع با برقراری ارتباط هوشمند کلیه تجهیزات و مخازن و بهبود کیفیت و کمیت آب مورد نیاز مشترکین طراحی و برنامه ریزی شده است.

مهمترین دستاورد اجرای این پروژه افزایش رضایت مندی مشترکین، تصمیم گیری بهینه، افزایش راندمان و طول عمر تاسیسات این شرکت می‌باشد.

 این پروژه با هدف کنترل و نظارت لحظه‌ای بر جریان تولید، انتقال و توزیع آب و همچنین مدیریت و کنترل در بستر‌های انرژی، هدر رفت آب، کیفیت و سلامت آب و کاهش زمان توقف در روند توزیع با برقراری ارتباط هوشمند کلیه تجهیزات و مخازن و بهبود کیفیت و کمیت آب مورد نیاز مشترکین طراحی و برنامه ریزی شده است.

مهمترین دستاورد اجرای این پروژه افزایش رضایت مندی مشترکین، تصمیم گیری بهینه، افزایش راندمان و طول عمر تاسیسات این شرکت می‌باشد. اخت‌های آب و فاضلاب تضمین و شرایط بهتر خواهد شد.

بازدید از مراحل ساخت رینگ آبرسانی شهرستان تبریز دومین مقصد معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بود.

طول این طرح که حدود ۲۵ کیلومتر بوده و از شهرک اندیشه تبریز شروع و تا شهرک خاوران ادامه خواهد داشت برای تکمیل آبرسانی کلانشهر تبریز توسط شرکت آّب منطقه‌ای آذربایجان شرقی احداث می‌شود.

به دلیل عدم وجود رینگ شبکه شهری آبرسانی که بتواند کلانشهر تبریز را در مواقع لزوم خدمات رسانی کند و به صورت یکنواخت کل شهر تبریز را تحت پوشش آبرسانی قرار دهد، این طرح اجرا می‌شود.

با اجرای این طرح که با همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی در حال اجرا است بخش عمده‌ای از قطعی و یا عدم قطعی بخش‌های مختلف شهر مرتفع خواهد شد و با تکمیل رینگ آبرسانی کلانشهر تبریز و احداث چند مخزن چند صد هزار مترمکعبی هم امکان ذخیره‌سازی آب برای مواقع لازم بیشتر خواهد شد و هم می‌توانیم توزیع متناسب آبرسانی کل شهر تبریز را در ساعات مختلف شبانه‌روزی داشته باشیم و خدمات رسانی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبرسانی آب وفاضلاب دریاچه ارومیه شرکت آب و فاضلاب کلانشهر تبریز فاضلاب استان شهر تبریز تله متری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۹۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های اجرای شبکه‌های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اشاره به عقب ماندگی خدمات فاضلاب در استان دلیل اصلی این مهم را عدم تأمین اعتبارات کافی برای انجام طرح‌های فاضلاب بیان کرد و گفت: رشد جمعیت در جهان عموماً و به خصوص در جهان سوم و محدودیت محیط و زمین برای زندگی، انسان‌ها را وادار کرده است که از طبیعت و هر آنچه در آن وجود دارد با دقت و احتیاط کامل استفاده کنند اما استفاده بی رویه از خوان گسترده طبیعت در طول سالیان متمادی، محیط زیست را با مشکل احیا مجدد روبرو ساخته و بسیاری از نعمت‌های موجود را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی افزود: ورود فاضلاب‌های خام انسانی از طریق چاه‌های جاذب به سفره آب‌های زیرزمینی و نیز از کانالهای روباز و سرپوشیده به آب‌های سطحی و در نهایت تخلیه به دریا و دریاچه‌ها، موجب آلوده شدن این منابع گشته و بشر را با خطر کمبود آب آشامیدنی سالم و نابودی اکوسیستم دریایی و سرانجام تخریب محیط زیست انسانی و طبیعی مواجه ساخته است.

مدیر عامل آبفا مازندران دفع غیر بهداشتی فاضلاب را علاوه بر آلودگی منابع آب، ایجاد مناظر ناخوشایند زیست محیطی و جلب حشرات ناقل موجب شیوع بیماری‌های متعدد گوارشی و سایر بیماری‌های میکروبی و انگلی خطرناک دانست.

برارزاده با اشاره به تصفیه فاضلاب از نقطه نظر اقتصادی که باعث کاهش هزینه‌های درمانی و هزینه‌های بهسازی محیط زیست خواهد شد، گفت: از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب‌ها نیز می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز، کشاورزی و تغذیه آبخوان‌های زیرزمینی بهره برد در همین راستا به دلیل کمبود نزولات جوی در کشور، استفاده از پساب برای کشاورزی می‌تواند قسمتی از نیاز آبی استان را جبران کند.

وی تصریح کرد: قرارگیری بخش عمده سرزمینی استان مازندران در نوار ساحلی بزرگترین دریاچه دنیا، اهمیت و لزوم ساماندهی فاضلاب را دوچندان کرده در همین راستا ۱۸ پروژه فاضلاب در شهرهای استان مازندران و سه پروژه جمع آوری شبکه فاضلاب در روستاهای استان در دست اجراست که پس از بهره برداری ضمن حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی و نیز حفظ سلامت جامعه می‌توان از پساب حاصله بیشترین بهره را داشت.

کد خبر 6089866

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد