Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که در دوره جدید مدیریت شهری هیچ گونه فساد خاصی در شهرداری تهران مشاهده نمی‌شود، اظهار داشت: یکی از اقدامات مهمی که در دوره جدید شهرداری تهران برای مبارزه با فساد انجام شده است، انتخاب افراد صالح در سمت‌های مدیریتی شهرداری بوده و خوشبختانه عمده مدیران فعلی شهرداری افرادی صالح و توانمند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا، از زمانی که نام علیرضا زاکانی برای تصدی‌گری شهرداری تهران مطرح شد، با توجه به سوابق او در مبارزه با فساد در مجلس شورای اسلامی، بسیاری از هواداران زاکانی در عرصه سیاست و مدافعان او در شورای شهر تهران، زاکانی را به عنوان یک مدیر فسادستیز معرفی کردند که حضورش در بدنه شهرداری می‌تواند نقش مهمی در مقابله با فساد اداری در این نهاد داشته باشد؛ بخصوص که در سال‌های اخیر، بعضا شاهد شکل‌گیری پرونده‌های بزرگ فساد در بدنه مدیریتی شهرداری تهران بوده‌ایم.

اما اکنون که حدود ده ماه از روی کارآمدن زاکانی و سایر اعضای تیم جدید مدیریت شهری تهران می‌گذرد، به نظر می‌رسد صرف نظر از دستوراتی که در ماه‌های ابتدایی مبنی بر ممنوعیت واگذاری املاک و اراضی غیرمنقول شهرداری به اشخاص حقیقی و حقوقی توسط شخص شهردار صادر شده است، هنوز شاهد اقدام جدی دیگری از سوی مدیران ارشد شهرداری برای مبارزه با فساد نبوده‌ایم و حتی سامانه شفافیت شورای شهر تهران در دوره جدید به‌روزرسانی نشده است.

در این میان اما چندی پیش داوود گودرزی، رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران از شناسایی ۱۲۰ گلوگاه فساد در بدنه مدیریت شهری پایتخت خبر داد و از حوزه‌هایی مانند دریافت پروانه تخریب و نوسازی، ساخت پروژه مشارکتی، امور مالی، قراردادها، واگذاری‌ها، انتصابات و انتخاب مدیران به عنوان بخش‌هایی در شهرداری تهران یاد کرد که امکان زد و بند و تخلف در آن وجود دارد. حال سوال مهم این است که با توجه به شعار فسادستیزی شهردار تهران پیش از به دست گرفتن مدیریت شهری پایتخت، در دوره فعلی چه اقداماتی برای مبارزه با فساد در شهرداری انجام شده است؟

وجود فیلترهای مخصوص برای انتخاب مدیران شهرداری تهران

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد آقامیری، عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با ایلنا در این باره گفت: یکی از اقدامات مهمی که در دوره جدید شهرداری تهران برای مبارزه با فساد انجام شده، انتخاب افراد صالح در سمت‌های مدیریتی شهرداری بوده است. اساسا در هر نهادی از جمله شهرداری تهران که ارتباطات گسترده‌ای با مردم دارد، افراد صالح‌تری در سمت‌های ارشد انتخاب شوند، احتمال وقوع فساد در بدنه آن کاهش می‌یابد.

وی افزود: بیشتر افرادی که در دوره جدید برای تصدی‌گری سمت‌های مختلف شهرداری تهران انتخاب شده‌اند، افراد جوان، مومن، صادق و توانمندی بوده‌اند که حضور آن‌ها در بدنه شهرداری می‌تواند، نقش مهمی در مبارزه با فساد در مدیریت شهری پایتخت داشته باشد. در ماه‌های اخیر هم شاهد آن بوده‌ایم که انتخاب مدیران صالح در شهرداری تهران، آثار خوبی در مبارزه با فساد در این نهاد داشته است.

نایب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تاکید کرد: در دوره جدید فیلترهای مخصوصی برای انتخاب مدیران میانی و ارشد شهرداری تهران قرار داده شده است و مسئولان شهرداری تلاش می‌کنند تا حد امکان، افراد براساس باندبازی و رفاقت انتخاب نشوند. البته ممکن است برخی افرادی که انتخاب می‌شوند، منسوب به برخی مدیران شهرداری باشند، اما قطعا این افراد هم توانمنده بوده‌اند که برای حضور در سمت‌های مختلف شهرداری انتخاب شده‌اند، زیرا به هر حال هر مدیری که کار خود را در یک نهاد آغاز می‌کند، ممکن است دارای اطرافیانی باشد که افراد توانمندی هستند و می‌توانند در سمت‌های مدیریتی قرار بگیرند.

وی در ادامه تاکید کرد: عمده افرادی که در دوره جدید شهرداری تهران انتخاب شده اند، کسانی بوده‌اند که توانمندی‌های خاصی برای کمک به مدیریت شهری پایتخت داشته‌اند. البته همواره مشکلات و ضعف‌هایی در فعالیت‌های تشکیلاتی وجود دارد و نمی‌توان انکار کرد که در این دوره نیز چنین مسائلی وجود دارد، ولی امیدواریم در آینده با کسب تجربه بیشتر توسط مدیران کنونی یا جایگزینی افراد توانمندتر، اشکالات موجود در بدنه مدیریت شهری تهران رفع شود.

فساد سازمان‌یافته در بدنه مدیریتی شهرداری فعلی وجود ندارد

آقامیری در پاسخ به این سوال که آیا مسئولان دوره جدید مدیریت شهری در ده ماه گذشته گامی جدی برای مبارزه با فساد در شهرداری تهران برداشته‌اند؟ گفت: قطعا مدیران جدید شهرداری تهران عزمی جدی برای مبارزه با فساد در مدیریت شهری داشته‌اند. بررسی‌های ما در شورای شهر تهران به عنوان یک نهاد نظارتی نیز نشان می‌دهد که در دوره جدید، شاهد وجود فساد در بدنه مدیریتی شهرداری تهران نیستیم.

وی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به اینکه مدیران شهرداری در دوره جدید از میان افراد صالح و توانمند انتخاب شده‌اند، ما در این دوره وجود فساد سازمان یافته و هیچ نوع فساد خاص دیگری را در شهرداری تهران مشاهده نمی‌کنیم.

تماشاخانه ببینید| رباط خارق‌العاده‌ای که مثل مار حرکت می‌کند و زنده‌ها را در زیر آوار پیدا می‌کند ببینید| تعقیب و گریز گربه دشتی آفریقایی و موش خرمایی/ با یک حرکت اشتباه کار موش خرمایی تمام است فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: برای مبارزه با فساد جدید شهرداری تهران مدیریت شهری پایتخت مبارزه با فساد شهرداری تهران مدیریتی شهرداری شورای شهر تهران دوره جدید انتخاب شده اند بدنه مدیریت انتخاب مدیران فساد در بدنه افراد صالح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۲۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد

به گزارش "ورزش سه"، پس از گمانه‌زنی‌های فراوان در مورد اینکه ممکن است در انتخاب روچا به‌عنوان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا مشکلاتی به وجود بیاید اما درنهایت روز جمعه این اتفاق بدون مشکل خاصی رخ داد.

روز جمعه از ساعت ۹:۱۵ به وقت محلی، کمیسیون انتخابات برای مشخص شدن رئیس فدراسیون تشکیل جلسه داد و نتیجه نهایی آن چیزی نبود جز انتخاب پدرو روچا، تنها نامزد انتخاب فدراسیون، به‌عنوان رئیس.

روچا در حال حاضر به عنوان بخشی از یک پرونده فساد مربوط به فدراسیون تحت بازجویی قرار دارد. در روزهای اخیر اعلام شده بود که این پرونده ممکن است بر روی انتخاب او به‌عنوان رئیس فدراسیون تاثیر بگذارد اما در جلسه امروز این شبهات رد شد.

روچا جانشین لوئیس روبیالس است، رئیس سابق بدنام فدراسیون که پس از حواشی به وجود آمده با جنیفر هرموسو و سپس فساد مالی از این سمت برکنار شد.

در بیانیه فدراسیون فوتبال اسپانیا آمده است:«پدرو روچا امروز پس از دریافت حمایت اکثریت اعضای مجمع این نهاد حاکم بر فوتبال اسپانیا، به عنوان رئیس جدید فدراسیون فوتبال انتخاب شد.»

دیروز هم شورای ملی ورزش اسپانیا در جلسه‌ای گرد هم آمدند، آنها تصمیم به ایجاد کمیته‌ای برای نظارت بر فدراسیون گرفتند و در مهم‌ترین تصمیم، روچا را تعلیق نکردند تا این مرد ۶۹ ساله امروز به‌عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود.

دیگر خبرها

  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • انتخابات ۱۴۰۲ توسط ۷۵ هزار نفر عوامل اجرایی استان تهران برگزار شد
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو