Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه شش شرکت تولید واکسن در کشور فعال است گفت: در حال حاضر ۴۰ میلیون واحد واکسن کرونا در کشور موجود است و بخشی از آن در کشور توزیع و بخشی دیگر ذخیره شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از شرکت دانش‌بنیان سامان داروی هشتم  مشهد در جمع خبرنگاران  با بیان اینکه نیازی به واردات واکسن کرونا نیست و تولید واکسن‌های ایرانی در واحدهای نورا، فخرا، برکت، رازی، پاستووک و سیناژن نیازمان را تامین کرده‌اند، اظهار داشت: برکت به تازگی واکسن مقابله با ویروس اومیکرون را تولید کرده که در مسیر پیشگیری بسیار کارگشا بوده و نمونه آن را در کشور دیگری نداشتیم که شرکتی ویژه یک سویه خاص تولید واکسن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در حال حاضر نه تنها توانایی تامین و و تولید واکسن را در کشور داریم بلکه در حال حاضر حدود 40 میلیون در کشور موجود است و بخشی از آن در کشور توزیع و بخشی دیگر ذخیره شده است و نه تنها هیچ کمبودی در این خصوص نبوده، بلکه نیازی هم به واردات نیست، ضمن اینکه 5 میلیون دز آماده اهدا به دیگر کشورها بوده که یکی از آنها ونزوئلا با 300 هزار دز است.

وزیر بهداشت از شرکت سرم‌سازی ثامن مشهد مقدس بازدید کردوزیر بهداشت: 86 درصد مردم ایران 2 مرحله واکسن تزریق کرده‌انداعلام وصول 4 سوال ملی از وزیر بهداشت

عین‌اللهی با بیان اینکه کشورمان آمادگی اهدا واکسن به کشورهای آفریقایی را دارد افزود: یکی از نکاتی که موجب شده است که همه‌گیری بیماری کرونا در جهان به پایان نرسد نابرابری در واکسیناسیون است به گونه‌ای که برخی از کشورها از جمله ایران  از پوشش مناسبی در این زمینه برخوردارند اما در برخی کشورهای آفریقایی 6 درصد جمعیتشان واکسینه شدند و این امر موجب تغییر سویه ویروس می‌شود و امیدواریم که با اهدا واکسن‌ها بتوانیم در مسیر رفع این بیماری در دنیا گام برداریم.

وی با بیان اینکه شرکت داروسازی ثامن از شرکت‌های پیشرفته نه تنها در کشور بلکه در دنیا است و تمام سیستم‌های آن علمی و منحصر به فرد است خاطرنشان کرد: تولیدات این شرکت در حوزه محلول‌های دیالیز صفاقی به طور مستقیم به دست بیماران می‌رسد که این امر خدمت بسیار بزرگی به بیماران است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: مقام معظم رهبری بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرده‌اند و وظیفه خود می‌دانیم تا در مسیر خودکفایی کشور که گام‌های بلندی هم برداشته شده حمایت لازم را داشته باشیم.

رونمایی از 2 داروی ویژه بیماران جراحی قلب باز در مشهد

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داروهای پلاسمالایت و سنتوماس 2 تولید داروسازی ثامن رونمایی شد.

در جریان بازدید عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شرکت‌های داروسازی ثامن و سامان داروی هشتم دو داروی پلاسمالایت و سنتوماس 2 تولید داروسازی رونمایی شد.

کاربرد هر دو دارو برای جراحی قلب باز در بازه‌های زمانی کوتاه مدت و بلند مدت بوده، داروهایی که کاملاً بومی بوده و متناسب با نمونه خارجی‌اش و حتی فراتر از آن اثربخشی دارد.

برای میزان تولید این داروها سقفی معین نشده و این شرکت تولیدکننده این توانایی را دارد تا متناسب با نیاز جامعه داروهای مذکور را تولید کند.

بخش دیگری از برنامه‌های تولیدکنندگان این دارو پس از تامین نیاز داخلی فعالیت در زمینه صادرات داروهای پلاسمالایت و سنتوماس 2 بوده تا نه تنها نیازی به هیچ گونه وارداتی در این خصوص نداشته باشیم، بلکه صادرات آن را با تعداد گسترده شاهد باشیم.

انتهای پیام/282/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی تولید واکسن وزیر بهداشت نه تنها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۳۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!