Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:45:29 GMT

وضعیت آب در جم بحرانی است/ انتقاد از جلسات بدون خروجی

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۳۵۷۱

وضعیت آب در جم بحرانی است/ انتقاد از جلسات بدون خروجی

سید علیرضا سجادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با ابراز گلایه از وضعیت بحرانی آب در شهر و روستاهای جم اظهار داشت: چرا نسبت به مسئله آب شهر جم که بیش‌از ۷۰ درصد جمعیت آن شاغلین مشغول به کار در صنایع عظیم نفت، گاز و پتروشیمی‌های مستقر در منطقه هستند، کوتاهی می‌شود.

رئیس شورای شهر جم با انتقاد شدید از جلسات بدون خروجی و تصمیم گیری در مورد آب شهرستان جم، خواستار توجه ویژه استاندار بوشهر نسبت به مسئله بحرانی کمبود آب جم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز تأسف از ادامه دار بودن آب رسانی با تانکر به روستاها و بخش‌های از شهر جم، تصریح کرد: وضعیت فعلی آب شهرستان زیبنده مردمی که در راهپیمایی‌ها و انتخابات از نظام جمهوری اسلامی حمایت می‌کنند و میزبانان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی هستند، نیست.

انتقاد از سکوت متولیان امر

سجادی با انتقاد شدید از سکوت متولیان امر و برخی از مدیران استانی نسبت به مسئله آب جم، بیان داشت: هر روز می‌بایست جوابگوی تماس‌های زیاد شهروندان جمی در رابطه با مشکل کمبود آب باشیم.

وی اضافه کرد: بخشی زیادی از روستاهای شهر جم با تانکر آب رسانی می‌شود؛ قطعی آب در اکثر مناطق شهر جم و روستاها تا یک هفته ادامه دارد، بحران آب در شهرستان جم جدی است.

رئیس شورای شهر جم خاطرنشان کرد: متولیان امر و مدیران استانی چرا صدای بحران آب در شهرستان جم را نادیده می‌گیرند، مسئله آب شهرستان جم از بحران هم گذشته است، تمام دغدغه مردم کمبود آب است.

لزوم ورود جدی مسئولان

وی یادآور شد: مسئله بحرانی آب شهرستان جم نیازمند ورود جدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، استاندار، معاون عمرانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مدیرعامل آب فاضلاب و منابع آب استان بوشهر به مسئله بحرانی آب جم است.

سجادی با اشاره به مدیران صنایع مستقر در منطقه و حق مسئولیت‌های اجتماعی، از مدیران مجتمع گاز و شرکت پالایش گاز فجر جم سازمان منطقه ویژه شورای راهبردی و پتروشیمی‌ها خواست نسبت به حل مسئله چالشی کمبود آب در شهرستان جم ورود جدی کنند.

وی اضافه کرد: مسئله آب با بی توجهی مسئولان اکنون به بحرانی اجتماعی در شهرستان جم تبدیل شده و تنش آبی را که می‌شد، کنترل کرد هم اکنون به موضوعی مهمی تبدیل شده که در تمام جلسات بحث کمبود آب داریم.

کد خبر 5543625

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر شهرستان جم آب شرب کم آبی عید غدیر 1401 عید غدیر خم بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه عکس استانها آمار کرونا شیراز شیوع کرونا خراسان رضوی اردبیل اربعین حسینی جهرم مشهد شهرستان جم آب شهرستان آب در شهر کمبود آب مسئله آب آب شهر شهر جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۳۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگهداری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کار به جایی رسیده است که نگه‌داری از توله سگ، و گربه جای فرزندان را گرفته و سه چهار برابر هزینه فرزند را خرج نگه‌داری از حیوان می‌کنند که بگویند نیازی به فرزند نیست. بنابراین اگر قبول داریم جمعیت در اقتدار نقش ریشه‌ای دارد باید نگاه حکمرانی ضرورت مسئله، رصد پی در پی، سیاستگذاری کاربردی و تصویب قوانین داشته باشیم که همه این کارها انجام شده و در حال حاضر فقط گام پنجم مانده که کار گسترده‌ای باید در زمینه گفتمان‌سازی داشته باشیم تا بینش و نگرش به فرزندآوری و جمعیت تغییر کند.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این همایش گفت: حکمرانی جمعیت و اقتدار ملی موضوعی است که قرار است در آن صحبت کنم. حکمرانی یک نهاد خاصی است که با مشارکت مردم اتفاق می‌افتد. چرا از تعبیر حاکمیت جمعیت به کار نبردیم برای اینکه حلقه‌های میانی و مردمی بیش از نقش حاکمیت است و این بدون مشارکت مردم اتفاق نمی‌افتد.

وی تصریح کرد: گام اول حکمرانی جمعیت کشف ضرورت مسئله است. چرا بر روی جمعیت تمرکر می‌شود برای آنکه سیاست نادرست نانوشته‌ای در دهه ۶۰ و ۷۰ به صورت اقدامی اعلام شد که جمعیت کاهش پیدا کرد. اما بلوغ فرهنگی و افزایش نظامی موجب اقتدار است. جمعیت ما در اقتدار است. اگر حد نصاب جمعیت کاهش پیدا کند توانمندی نظامی از بین می‌رود، بلوغ فرهنگی آسیب می‌بیند و رشد اقتصادی اسیب می‌بیند. وقتی از جمعیت صحبت می‌کنیم بحث ریشه‌ای در زمینه اقتدار دارد. اگر جمعیت حل نشود تمام مسائل اقتدارزا اسیب می‌بیند.

خسروپناه افزود: گام دوم در حکمرانی جمعیت گام رصد است مسئله رصد یا تعبیر بنده راه بینی همان نقشی دارد که دیده‌بان در جنگ دارد. دیده‌بان نقش مهمی در هدایت توپحانه دارد که کجا را هدف بگیرد. مسئله رصد در جمعیت باید با قدرت ادامه پیدا کند. اگر بر اساس اهداف تحقق برنامه هفتم به سطح تولد دو فرزند بروند جمعیت ۸۵ میلیون امروز، در سال ۱۴۰۶ به جمعیت ۹۶ میلیون خواهد رفت.

وی تصریح کرد: گام سوم در هر حکمرانی سیاست‌گذاری آن حوزه است. فاصله همه علما و فق‌ها با رهبر انقلاب مثل نسبت زمین تا آسمان هفتم است. رهبر انقلاب در ۳۰ اردیبهشت ۹۳ سیاست‌های کلی جمعیت را ابلاغ کردند. اما ده سال پیش بعد از رصد کلی، ۱۴ سیاست کلی را ابلاغ کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: گام چهارم که باید طی شود قوانین مربوط به جمعیت است که این گام هم طی شده است. قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ هم تصویب شده است. شورای عالی انقلاب فرهنگی چندین مصوبه برای سیاست عملیاتی این قوانین انجام داده است. آنچه باید در تقنین صورت بگیرد انجام شده است. پس چرا مسئله جمعیت هنوز در مسیر ریل اصلی نیفتاده است که به گام دیگری نیاز دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بنابراین در گام پنجم باید گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی شکل بگیرد. چه کارهایی باید شکل بگیرد تا گفتمان‌سازی صورت بگیرد. اگر باور دینی پیدا کنند جمعیت رو به افزایش خواهد بود. ما حتی گفتمان دینی برای کسانی که گرایش دینی حداکثری دارند ایجاد نکردیم. اکثر فیلم‌ها و سریال‌هایی که ساخته می‌شود نفی جمعیت را ترویج می‌کنند. رهبری گفتند جمعیت کشور ما می‌تواند تا ۱۵۰ میلیون و ۲۰۰ میلیون نفر بالا برود.

وی افزود: ما باید بنویسیم و فرزندآوری را با ابزار رسانه‌ای جدید این گفتمان ترویج دهیم. ما باید بعضی از عوامل کاهش فرزندآوری را تشریح کنیم. ما ۱۹ درصد کاهش ازدواج داریم و ۱۶ درصد افزایش آمار طلاق داریم. ما مسئله خانواده را جدی نگرفتیم. مسئله خانواده و تحکیم آن نقش مهمی در تقویت باور به خدا دارد. افزایش میزان تجرد و افزایش برعهده گرفتن سرپرست حیوانات خانگی از موضوعاتی است که خانواده را تضعیف کردت است.

خسروپناه عنوان کرد: کار به جایی رسیده است که نگه‌داری از توله سگ، و گربه جای فرزندان را گرفته و سه چهار برابر هزینه فرزند را خرج نگه‌داری از حیوان می‌کنند که بگویند نیازی به فرزند نیست. بنابراین اگر قبول داریم جمعیت در اقتدار نقش ریشه‌ای دارد باید نگاه حکمرانی ضرورت مسئله، رصد پی در پی، سیاستگذاری کاربردی و تصویب قوانین داشته باشیم که همه این کارها انجام شده و در حال حاضر فقط گام پنجم مانده که کار گسترده‌ای باید در زمینه گفتمان‌سازی داشته باشیم تا بینش و نگرش به فرزند آوری و جمعیت تغییر کند.

دیگر خبرها

  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگهداری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • جدیدترین تصویر از وضعیت اسفناک تئاتر شهر + عکس
  • نقش هلال احمر در توسعه اجتماعی ستودنی است
  • آیین تکریم از مقام معلم در شهرستان دشتی برگزار شد
  • وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در رفح زیر آتش+ عکس
  • «رفح» زیر آتش؛ وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی+ عکس
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»