Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، در متن حکم حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی کمساری خطاب به امین عارف‌نیا آمده است: نظر به شایستگی، دانش  و  تجارب  موفق  و  ارزشمند  شما  در  مدیریت‌های  مختلف فرهنگی  و هنری کشور و نیز   اهمیت و جایگاه  فعالیت‌های فرهنگی، ارتباطات اجتماعی، رسانه‌ای  و آفرینش‌هایی هنری موسسه در تبلیغ  و ترویج  اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) و گفتمان  انقلاب اسلامی، بدین‌وسیله  شما را به‌عنوان معاون  فرهنگی، هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) منصوب  می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این حکم آمده است: انتظار می‌رود  با  بهره‌مندی از ایده‌ها  و خلاقیت‌های صاحب‌نظران  و نخبگان فرهنگی، رسانه‌ای و هنری کشور ضمن تقویت جایگاه ستادی راهبردی حوزه مسئولیت و ارتقای آن به سطح سیاستگذاری و اتخاذ رویکردهای نوین و تحقق اهداف فرهنگی ترویجی موسسه، از  ظرفیت‌های بی دیل ماده ۳۷  قانون احکام  دائمی  توسعه کشور و آیین نامه اجرایی آن در جلب  همکاری نهادها و دستگاه‌های اجرایی کشور برای تبیین و ترویج اندیشه‌های امام راحل عظیم الشان و نیز گفتمان انقلاب اسلامی کوشا باشید.

این حکم ادامه یافته است: رجاء  واثق  دارد که در سایه  الطاف الهی با حضور جنابعالی که بحمدالله از دلدادگان  راه  و اندیشه حضرت  امام (ره) علیه هستید و با همیاری  همکاران پرتلاش معاونت و در سایه تبادل با سایر ارکان موسسه و نیز ایجاد ارتباط با دستگاه‌های دولتی مرتبط و نهادهای مردمی  شاهد تحولات جدی و موثر در تحقق  اهداف  موسسه باشیم.

امین عارف‌نیا که از مدیران فعال فرهنگی کشور است پیش از این مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهده دار بود. 

همچنین از جمله سوابق عارف‌نیا می‌توان به ریاست مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، مشاورت امور فرهنگی شهردار تهران، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل روابط‌عمومی و اموربین الملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی و ریاست مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد.

پیش از این محمدامیر عادلانی مسئولیت معاون فرهنگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) را عهده دار بود.

موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در یک نگاه

به گزارش ایرنا، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۷ و با حکم بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد. این موسسه از طریق فعالیت‌های پژوهشی، فرهنگی و هنری در داخل و خارج از کشور به ترویج سیره، نشر آثار و تبیین گفتمان امام خمینی (ره) اهتمام دارد.

امام خمینی (ره) در شهریور ۱۳۶۷ ه.ش. در پاسخ به نامه حجت‌الاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی با پیشنهاد تاسیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) بر مبنای طرح تشکیلات و شرح وظایف ارائه شده به معظم له، موافقت کردند.

طرح «تشکیلات و شرح وظایف مؤسسه» که توسط آقایان محمدعلی و حمید انصاری تدوین و کلیات آن مورد موافقت حضرت امام و یادگار ایشان و رؤسای سه قوه قرار گرفت.

این مؤسسه شش سال با هدایت و نظارت یادگار امام، خدمات ارزنده ای را ارائه کرد و پس از رحلت یادگار امام تاکنون با نظارت مستقیم حجت الاسلام حاج سیدحسن خمینی فعالیت روبه توسعه خویش را در بخش های مختلف مانند پژوهشی، هنری، فرهنگی و ارتباطات، انتشارات و بین الملل ادامه داده است و علاوه بر سازمان مرکزی دارای دفاتر نمایندگی‌های وابسته و پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی نیز می باشد.

برچسب‌ها حسینیه جماران امین عارف نیا آثار تاریخی سید حسن خمینی امام خمینی کتاب طرح های ترویجی کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسینیه جماران امین عارف نیا آثار تاریخی حسینیه جماران امین عارف نیا آثار تاریخی سید حسن خمینی امام خمینی کتاب طرح های ترویجی کتابخوانی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی امام خمینی ره امین عارف نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالار‌های مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیاد‌های فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکار‌های گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام نمایند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیاد‌های هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکستر‌های سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهاد‌های اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • نامه محرمانه ساواک درباره عروس بزرگ امام(ره)
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام (ره)+ سند
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟