Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیران نفت و آموزش و پرورش در راستای «همکاری در زمینه فرهنگ‌سازی مصرف ایمن و بهینه گازطبیعی» تفاهم‌نامه‌ امضاء کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا، جواد اوجی وزیر نفت و یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش با امضاء تفاهم‌نامه‌ای بر «اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی از طریق ظرفیت‌های فرهنگی و برنامه‌های معاونت پرورشی و فرهنگی» تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاهم‌نامه به منظور مسئولیت اجتماعی شرکت ملی گاز ایران و نقش محوری وزارت آموزش و پرورش در تربیت و آموزش آینده‌سازان کشور به منظور صیانت از منابع ملی، کمک به توسعه پایدار، حفظ محیط‌ زیست، ارزآوری از طریق صادرات، کمک به اقتصاد خانواده و استمرار طرح‌های توسعه‌ای گازرسانی به مناطق باقیمانده یا محروم صورت گرفته است.

با توجه به بهره‌مندی بیش از ۹۵ درصد جمعیت کشور از نعمت گازطبیعی، برخی محورهای تفاهم‌نامه مذکور شامل اجرای پویش فرهنگی کشوری ۱۸۲۱، تولید و انتشار برنامه‌های فرهنگی مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در شبکه شاد، اجرای طرح همیار گاز با همکاری دانش‌آموزان پایه ششم در سراسر کشور، اختصاص بخشی از «جشنواره فرهنگی هنری فردا» به موضوع فرهنگ‌سازی مصرف ایمن و بهینه گازطبیعی از طریق انتشار تولیدات فرهنگی شرکت ملی گاز ایران است.

همچنین براساس این تفاهم‌نامه، همکاری در زمینه تولید محتوای آموزشی و فرهنگی متناسب با اهداف و برنامه‌های مورد نظر مطابق با ظرفیت‌های تعریف شده و تأمین مربی جهت برگزاری دوره‌های آموزشی فوق، ویژه همیاران گاز از جمله مسئولیت‌های وزارت نفت در این تفاهم‌نامه است.

 وزارت آموزش و پرورش نیز متعهد شده تا ضمن مشارکت در برگزاری دوره‌های آموزشی مصرف بهینه و ایمن گازطبیعی ویژه همیاران گاز، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های توافق شده را مطابق با برنامه زمانبندی، در دستور کار قرار دهد.

شایان ذکر است، به منظور اجرای هرچه بهتر مفاد این تفاهم‌نامه، مقرر شد کمیته منتخب طرفین که اعضای آن از سوی دو وزارتخانه مذکور معرفی می‌شوند، مسئولیت اجرای این تفاهم‌نامه را بر عهده داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگ سازی گاز نفت وزارت نفت مصرف ایمن و بهینه گاز فرهنگ سازی مصرف تفاهم نامه آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۶۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوز‌های لازم با توجه به سند‌های بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کار‌های مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتور‌هایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهر‌های مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشور‌های منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهر‌های کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتور‌های منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع و باشکوه در سطح استان
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • اجرای بیش از ۷۵۰ برنامه فرهنگی در هفته معلم در استان کرمان
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد