Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی در آیین آغاز عملیات اجرایی این پروژه که دقایقی پیش باحضور نماینده مردم در مجلس و فرمانداران شهرستان چابهار و دشتیاری برگزار شد، بیان کرد: با اجرای خط انتقال لاتیدان به مجتمع کمبل سلیمان، ۵۸ روستای بخش مرکزی شهرستان چابهار با ۳۵ هزار نفر جمعیت به آب پایدار انتقالی از سد زیردان متصل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برآورد اولیه طرح را ۴۶ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این میزان ۱۰ میلیارد تومان مبلغ قرارداد پیمانکار مجری طرح بوده و ۳۶ میلیارد تومان نیز بابت خرید لوله‌های مورد نیاز هزینه می‌شود.

قاسمی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۲۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای اجرای طرح به شرکت تخصیص یافت، اظهار کرد: طبق پیش‌بینی صورت گرفته، مدت پیمان این خط انتقال ۹ ماه از زمان تحویل زمین است و اعتبارات آن نیز از محل توسعه سواحل مکران در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل آبفا با اشاره به حجم عملیات اجرایی این طرح گفت: در راستای اجرای این پروژه، لوله‌گذاری به طول ۲۰ کیلومتر با لوله ۳۵۰ پلی‌اتیلن، احداث یک باب مخزن ۲۰۰ متر مکعب بتنی، احداث ایستگاه پمپاژ و تجهیزات وابسته صورت می‌گیرد.

قاسمی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب علاوه بر این پروژه، در قالب طرح جهاد آبرسانی خطوط انتقال فرعی و شبکه‌های توزیع تعدادی از روستا‌های بخش مرکزی از جمله وشنام‌ها، کمبل‌سلیمان و تیس‌کوپان را آغاز کرده است.

وی اضافه کرد: در بعضی روستا‌ها به ویژه در حوزه تیس‌کوپان‌ها شبکه‌های توزیع تکمیل شده و در مجموع ۲۰۰ کیلومتر در قالب طرح جهاد آبرسانی در بخش مرکزی شهرستان چابهار لوله‌گذاری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با اجرای طرح جهاد آبرسانی و خط انتقال لاتیدان، لوله‌گذاری در روستا‌های بخش مرکزی صورت می‌گیرد تا همزمان به سد زیردان متصل شوند.

وی تصریح کرد: به این ترتیب که همزمان با اجرای خط انتقال، شبکه‌های پایین دست و خطوط فرعی نیز اجرا می‌شوند تا به محض اینکه خط انتقال لاتیدان تکمیل شد به شبکه‌های توزیع متصل شود.

قاسمی افزود: پیش‌بینی می‌شود با تکمیل خط لاتیدان و اجرای شبکه‌های روستا‌های بخش مرکزی شاخص بهره‌مندی از آب شرب در سطح شهرستان چابهار در بخش روستایی به بیش از ۹۸ درصد ارتقا پیدا کند و همه روستا‌ها در این شهرستان از نعمت آب شرب بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه با تکمیل این طرح هیچ روستای فاقد شبکه آب در شهرستان چابهار نخواهیم داشت، ابراز امیدواری کرد: با تخصیص به موقع اعتبارات طی دو سال آینده جشن آبرسانی به کلیه روستا‌های شهرستان چابهار برگزار شود و هیچ روستایی در چابهار بی‌بهره از آب نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبرسانی روستایی آب و فاضلاب روستا های بخش مرکزی شهرستان چابهار خط انتقال روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد

 علیرضا قاسمی  بیان کرد: مجتمع آبرسانی بندینی در جنوب استان مشتمل بر ۲۸ روستا در شهرستان‌های زرآباد و کنارک است که طول خط انتقال اصلی و فرعی این مجتمع به بیش از ۱۱۰ کیلومتر می‌رسد و این خط انتقال آب را از منطقه جهلو زرآباد تا روستای ساحلی تنگ در کنارک منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سال جاری منجر به وقوع سیلاب، طغیان و تغییر مسیر رودخانه‌های محلی شد که در پی این اتفاق خط انتقال در پنج نقطه دچار حادثه و آب بردگی شد. 

قاسمی افزود: پس از فروکش سیلاب ضمن ارزیابی مسیر‌های اصلاح خط، نسبت به تهیه لوله اقدام شد و با استقرار تیم اجرایی طی مدت زمان کمتر از ۱۰ روزعملیات لوله گذاری به طول بیش از سه کیلومتر صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، پیش بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده کلیه روستا‌های مسیر به مرحله آبگیری برسند، افزود: در مدت قطع آب در شبکه‌های روستایی با استقرار ۱۳ دستگاه تانکر، آبرسانی سیار به اهالی منطقه انجام می‌گرفت.

 در پی وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان تدمین آب شرب ۲۹۵ روستا و ۶ شهر استان دچار اختلال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تداوم عملیات اجرایی طرح آبرسانی شهید شبان ارومیه
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود