Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور گفت: مهم‌ترین ظرفیت ابرکوه که بسیار جلب‌توجه می‌کند موقعیت جغرافیایی این شهر است که یکی از محورهای پرتردد کشور محسوب می‌شود.

علی‌اصغر شالبافیان در سفر یک‌روزه خود به ابرکوه پس از بازدید از برخی مراکز گردشگری این شهرستان، اظهار کرد: ابرکوه ظرفیت‌های متنوعی دارد که خودش می‌تواند امکان بهره‌برداری از پتانسیل‌های گردشگری خود را فراهم کند؛ اما ظرفیتی که بیش از همه جلب‌توجه می‌کند، قرار گرفتن در یکی از محورهای پرتردد کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شالبافیان با تأکید بر اینکه باید جدیت بیشتری برای آگاهی بخشی و معرفی ابرکوه صورت گیرد، تصریح کرد: نقطه‌ضعف بزرگ این شهر در کنار تمام پتانسیل‌هایی که دارد، عدم آگاهی بخشی و ناشناخته ماندن است. لذا ضروری است که برنامه مشخصی برای اطلاع‌رسانی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان تدوین شود.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اذعان کرد: ابرکوه به لحاظ دور بودن از مرکز استان نتوانسته از ظرفیت‌های بالقوه زیادی که دارد استفاده کند؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود در نمایشگاه گردشگری تهران یک جای مستقل برای ابرکوه گرفته شود.

وی در رابطه با مسائل و مشکلات حوزه گردشگری ابرکوه، با تأکید بر اینکه نیاز است اقدامات فوری انجام شود، ابراز کرد: در رابطه با هزاره گنبد عالی نیاز است که پیش رویدادهای مختلف در این زمینه برگزار شود که منحصر به محدوده جغرافیایی شهرستان نیز نبوده و در مرکز استان و یا حتی پایتخت برگزار شود؛ چراکه ابرکوه بیش از هر چیز نیازمند معرفی است.

 شالبافیان در رابطه با ثبت جهانی سرو ابرکوه، گفت: این پرونده ثبتی در جریان است و ما پیگیری‌های لازم را جهت سرعت بخشیدن به ادامه روند امور، خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابركوه وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سرو ابرکوه استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • نمایش موقعیت های سرمایه گذاری گیلان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری